MirceaB Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 ma intereseaza pe mine...dar la marimea aia...eventual pe transfer.ro pe bucatele, dar dureaza. alta solutie nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Si pe mine ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 PM adrese de mail si il pun pe transfer.ro Merge linkul asta? http://dl.transfer.ro/CURS___FOTO-transfer_RO-18feb-5f00e0.rar Valabil 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 PM adrese de mail si il pun pe transfer.ro Merge linkul asta? http://dl.transfer.ro/CURS___FOTO-transfer_RO-18feb-5f00e0.rar Valabil 10 zile. Primit mailul! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Felicitari! O intrebare mai tehnica: Sunt facute pan and shoot sau dintr-o alta masina? Multumesc. Genul asta de poze sunt facute cu ajutorul unei instalatii constand intr-o bara de cativa metri, prinsa pe capota masinii, cu niste ventuze. Restul se deduce Abia astept sa vina vara sa incerc si cu motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 pui pe timp de expunere mai mare si focalizat pe masina ? cum scoti bara din poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) da, pun un timp mai lung de expunere (5-10 sec). Bara se ''sterge'' in photoshop (dureaza cateva minute). In poza din stanga, bara aparea in poza pe zona alba, de deasupra capotei, deci e foarte usor de eliminat din cadru cu clone stamp si healing brush. Editat Februarie 19, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Cu un trepied full-options si cu o telecomanda IR nu se poate obtine acelasi efect mai usor ? Eu ma gandesc ca video este mai greu de obtinut static decat o poza , mai ales daca o si editezi la greu . Nu prea inteleg lumina puternica de pe aripa spate ... nu ai folosit deloc blit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Din pacate, n-am avut ocazia sa vad cum functioneaza un ''trepied full-options''...asa ca nu stiu ce sa-ti raspund. Declansarea am facut-o cu telecomanda (IR). Lumina de pe aripa e o reflexie a luminii din tavan (ramane in acelasi loc datorita faptului ca masina mergea in cerc si pozitia fata de bec nu s-a schimbat foarte mult). Blitul nu are nici un sens la o expunere de 10 secunde. Poate un reflector, dar aici tocmai asta e ideea : putina lumina si expunere lunga. Poza nu e ''editata la greu''. A iesit din RAW si apoi am sters bara. Dupa cum ziceam mai sus, dureaza cateva minute toata manopera. Before / after (poza cu bara = originala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Am un curs de foto scanat. Eu nu am apucat sa-l citesc. Cateva exemple din continut, aleatoriu : Intereseaza pe cineva? PS Nu stiu cam sa-l pun aici, are cam 165 pagini, 680 Mb. eu am acea carte , este plina de idei si sfaturi bune , te invata cum sa fotografiezi in diferite circumstante ..... Editat Februarie 20, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 putina gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Frumoasă poza. Data viitoare poate acorzi mai multă atenție la editat, e păcat Editat Martie 4, 2012 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Ma straduiesc, desi nu tot timpul imi iese cum mi-as dori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) cu telefonul la Izvor.. Lacul Morii Editat Martie 7, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) ceva interesant http://colunistas.ig.com.br/obutecodanet/2011/04/19/jamie-beck-e-suas-impressionantes-fotos-que-se-movimentam/ Editat Martie 7, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Impresionant ! SUPER !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 ceva interesant http://colunistas.ig.com.br/obutecodanet/2011/04/19/jamie-beck-e-suas-impressionantes-fotos-que-se-movimentam/ Wow, super idee.. Sunt curioasa cat este de greu oare sa faci asa ceva, presupune multe cadre fixe...cred eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 presupune sa faci o rafala mai lunga de vreo 40 de cadre (cam atit vad in gifuri)... apoi selectezi ce vrei sa se miste din poza... creezi animatia in fotosop... si export. Jmenu e sa alegi bine ce sa se miste ca sa nu fie doar un amarit de gimmick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 eu am impresia ca este mai complicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 A facut un coleg just for fun asa ceva acum vreo 2 saptamani, si a zis ca a fost destul de simplu. Cum zice Zaelu a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 http://iwdrm.tumblr.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Fiind aici coltul pasionatilor foto, sunt poate sanse mai mari sa fie cineva interesat de un obiectiv ce-l am de vanzare, si anume Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR II. Este de pe un aparat Nikon D90, ambele luate de noi, a fost folosit de 2-3 ori, practic este ca nou. Pretul 2200 RON. Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu acest "anunt". Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Asa for fun, cu ce m-am jucat azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Una mica Editat Martie 29, 2012 de floryu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Asa for fun, cu ce m-am jucat azi nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate