kris Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Tare a 3 a poză kris Prima dacă era Âşi bicicleta toată încadrată Âşi puțin editată era awesome CORECT ! da..imi pare rau de ea..a fost facuta cu poket-camera si nu i-am dat importanta Probabil ca Montepulciano isi facuse efectul Incerc sa editez cat se poate de putin fotografiile de vacanta..cu restul e altceva Uite una editata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Interesant , nu am încercat încă dar văd mâine că nu Âştiu seria de la un aparat care mi-a fost furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Asta e o poza de faceboook, dar n-am rezistat tentatiei sa nu ma laud si aici cu munca mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Tare poza oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 O chestie utila in caz ca v-ati pierdut sau vi s-a furat camera foto - http://www.stolencamerafinder.com/ Foarte misto ideea dar din pacate... nu functioneaza. Test 1: un Fuji 6000fd pe care mi l-au furat acum 3 ani. Am poze facute cu el pe net/blog/etc, nu a gasit nimic. Test 2: Canon RebelXT. Il am si acum, am poze peste tot pe net facute cu el. Nu a gasit nimic. Pacat, si acum suspin dupa Fuji-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 pozele trebuie sa fie in format brut, needitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Care ati zis bah ca nu am casca???Am casti .Plus un rezervor eftin Si ...cine are bujie ca mine?Ha????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Cand deja te saturi sa-ti pozezi mobra... ti-o desenezi apoi pozezi desenul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Asta se incadreaza la fotografie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 A iesit misto. Cu ce SLR/sticla e filmat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Gabi, daca faceai si niste miscari/action-uri era numa' bun de dat la tv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Este filmat cu 7D si o amarata de "sticla" 50mm varianta cu diafragma 1.8 Abia astept sa imi iau 50-ul 1.4 Nu prea imi permit cine stie ce miscari de aparat ... deocamdata ma chinui cu trepiedul din dotare, nu tocmai bun. Va multumesc dragilor, sa inteleg ca a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Gabi, daca faceai si niste miscari/action-uri era numa' bun de dat la tv! urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Va multumesc dragilor, sa inteleg ca a placut Dap! Ce faci, treci de la butoane la aparat? Sau incerci sa faci si si? Editat Iulie 18, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Incerc sa scot un pic capul la lumina Poate iese ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Deltă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Salut! Un pic de ajutor din partea pasionatilor, va rog! Am nunta peste o luna si m-ar interesa cateva locuri in Bucuresti pentru sedinta foto dinaintea petrecerii. Pozele vor fi alb - negru si am vrea ceva gen stradute pietruite, arhitectura veche, trepte, etc. Am fi ales centrul vechi al Bucurestiului, dar in acesta perioada e impanzit cu terase. Nu stiu daca a scapat vreo straduta... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Pai, daca apelezi la un fotograf profesionist, cu siguranta o sa aibe niste asi in maneca in ce priveste locatiile. Cel mai bine este sa vorbesti cu fotograful si pana la nunta, va intalniti odata si iesiti la cautat de locuri pt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Sunt incepător ..aÂştept păreri Âşi critici desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Lasati-mi va rog cateva poze cu moto,facute de voi sau nu, pe care le pot folosii pe myspace ca imagine de fundal,poata sa contina si numele sau semnatura voastra sunt f multe poze frumoase,am vazut f multe, dar aplicate la o rezolutie diferita nu se mai vad asa... Asa ca voi va pricepeti cel mai bine,astept sugestiile voastre. Thank's ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Lasati-mi va rog cateva poze cu moto,facute de voi sau nu, pe care le pot folosii pe myspace ca imagine de fundal,poata sa contina si numele sau semnatura voastra sunt f multe poze frumoase,am vazut f multe, dar aplicate la o rezolutie diferita nu se mai vad asa... Asa ca voi va pricepeti cel mai bine,astept sugestiile voastre. Thank's ! Myspace? Inca nu s-a inchis? Mai bine Facebook... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate