Joon Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 aveti perfecta dreptate , fotografia se impaca bine cu jobul in momentul de fata dar in ultimul timp au fost alte prioritati financiare si lipsa de timp liber pentru a mai improviza ceva ........ am avut la un momendat un proiect legat de lumina suplimentara pentru fotografia macro , cred ca o sa mai stau noptile astea pe google in cautare de inspiratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 bineinteles ca si-a incadrat mobra LUI bine,iar pe restu le-a dosit dupa copaci =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Sa zica merci, ca initial am vrut sa le scot de tot mobrele din poza =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 jura-te ca nu-ti curge din gura cand te uiti prin pozele astea acum )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Iti dai seama ca am o baluta in coltu gurii Da mai e oleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 sa vina verdeata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 astea vremuri de GLORIE a TRANSALPINEI..... nu acum cand nu ai loc de autocare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 minuturi.... minuturi.... minuturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Salutare, Ma bag si eu in seama cu cateva cadre...pareri? @ Adolf - daca dai cu blitzul de pe aparat direct, poti pune peste blitz un pahar alb de unica folosinta - o sa faca un defuse cat de cat (atentie: este doar un procedeu home-made, pana iti cumperi un blitz extern) Spor PS: aviz amatorilor de foto - cine isi doreste un DSLR entry level Nikon D60+18-55VR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 am si eu un d80 de dat, vreo 20k cadre stare f buna la 1000 roni, 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Cu noua "clatita", fiara parca arata mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Junioru&Joyz, ai facut niste poze de belea. Bravo! Mie imi pla prima, a treia si ultima. A treia era perfecta daca nu avea pubela aia verde pe fundal in stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Multam fain! Pozele au fost facute fara sa fei "gandite" prea mult. La fel si procesarea....in afara de vignetare...sunt straight from camera (culori, etc)....nu prea am avut chef sa le bag in PS. Spor all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 De mult nu am mai postat o poza pe aici ca si titlu,= In apropierea apusului= si =La "furat" de apus != Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Bestiale panoramele. Foarte misto. Din cate cadre ? Si hai cu caldura ca m-am saturat sa ma uit la filme si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 La noi a venit caldura(luni, 14*C): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Cum obtinem astfel de culori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Cel mai simplu este sa faci HDR pe care il tonezi mai light. Celalalta varianta e munca de chinez batran si mananca timp (lucrat cu dodge&burn, shadow&highlights, high pass etc). Eu lucrez cu a doua varianta de obicei, ca nu ma grabeste nimeni, si imi iese cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Cum obtinem astfel de culori? 6690987_700b (1).jpg cu un aparat de fotografiat ? Editat Martie 1, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 @cap0ne-ms @bibi: acum viata mea are un nou sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 cand lustruiam argintaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) De mult nu am mai postat o poza pe aici ca si titlu,= In apropierea apusului= si =La "furat" de apus != Salut! Superbe pozele! Unde sunt facute? Poti sa ma ajuti cu setarile aparatului care le aveai pt asa ceva? Editat Martie 2, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Eckto 72t, pozele tare imi trezesc asa... o nostalgie de duca prin tara... misto! Cap0ne, scoti niste culori si contraste misto rau, felicitari! Poate imi dai si mie niste lectii in PS (dau beri fara numar sau altceva la schimb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate