Vizitator Ravishing Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Nu chiar, nu sînt fan filtre ) In afara de filtre ND de la Cokin si unul de polarizare nu mai car nimic dupa mine. Daca vreau ceva mai artistic, folosesc filtre digitale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Enduro Touring Adventure 4 wheels mode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Enduro Touring Adventure 4 wheels mode esti tare haios cu pozele astea si iti ies si bine rau. mai pune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cum putem obtine o astfel de fotografie? In special de culori sunt interesat. E postprocesare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cam da - pare făcută din saturație și, eventual un filtru. Tu tragi raw ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu, pentru ca sincer nu prea il inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu e nimic de înțeles. Un fișier raw îți lasă o paletă mult mai mare de posibilități de postprocesare decît un jpeg. Nu zic acum că e obligatoriu, mulți meseriași fac aproape tot direct din cameră, ceea ce e excepțional doar că trebuie să te pricepi binișor Nu că ar fi ceva rău per se în postprocesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Da-mi te rog cateva exemple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cum putem obtine o astfel de fotografie? In special de culori sunt interesat. E postprocesare? unele aparate au in setari posibilitatea de a "retine" o anumita culoare din imagine iar restul sa fie ALB NEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Poza aia n-o scoti din camera oricat de meserias ai fi. Acolo sunt manipulari in expunere, vignette, etc. @skvj uite cum se face in Lightroom, nu e un exemplu pentru poza ta insa e o idee sa vezi cum se fac modificarile (e un exemplu gasit pe youtub, cred ca mai sunt zeci de mii). ttp://www.youtube.com/watch?v=NXPkBK0coX4 Incearca sa citesti pe aici http://photo.tutsplus.com/ te va ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna fotografia. Dar mai sunt alte mii de locuri de unde poti invata, doar timp sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 unele aparate au in setari posibilitatea de a "retine" o anumita culoare din imagine iar restul sa fie ALB NEGRU Stiu genul de poza, am incercat sa fac asta si nu am reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Stiu genul de poza, am incercat sa fac asta si nu am reusit. Mai bine. Ca este un mare kitch, nu de alta Uite un exemplu simpu de "recuperare informatie" din raw, chestie care nu prea merge facuta cu jpegu Editat Aprilie 12, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Am tras aseara un RAW si am gasit in aparat modificarile despre care vorbeati. Acum are sens. Cu lightroom m-am jucat pentru modificarea unui batch insa daca ma credeti nu mi-am dat seama nici acum ce trebuie sa fac pentru a salva o poza dupa ce o modific, sa nu mai zic de o gramada de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Export. Si o poza de la SMAEB: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Primavara...cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Podul Dambovitei ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Bestiala. Pune-o si tu la o rezolutie mai mare sa ne clatim ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Incercam. Editat Aprilie 14, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 lacul morii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Bestiala. Pune-o si tu la o rezolutie mai mare sa ne clatim ochii Incercam. N-a mers sa pun aici nici macar un resize de 5 mega. Se vede pe Flickr, nu se vede pe Picasa. PAN_1_Podul Dambovitei by Geologu 2009, on Flickr https://picasaweb.google.com/lh/photo/rdBHfstkAtHpwwxst377_6pH27wKotOf3CTDHfKbxOA?feat=directlink Editat Aprilie 14, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Frumoasa priveliste, din cate poze e realizata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Care e treaba cu teleconvertoarele? Sau aceste convertoare in general. Se monteaza pe filetul obiectivului, precum un filtru? Cum se descurca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 De fel majoritatea se monteaza pe body, apoi obiectivul pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Frumoasa priveliste, din cate poze e realizata? Cinci, lipite in ArcSoft Panorama Maker. Multam pentru aprecieri! Care e treaba cu teleconvertoarele? Sau aceste convertoare in general. Se monteaza pe filetul obiectivului, precum un filtru? Cum se descurca? Iti maresc imaginea, dar iti scad lumina cu 1-3 trepte in functie de factorul de multiplicare (1,4x pana la 3x). Cele cu factor de multiplicare 3x iti diminueaza semnificativ calitatea optica. Later: Mai bag o panorama, de data asta din trei cadre. Editat Aprilie 15, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Deci nu e chiar pont sa le folosesti. In schimb am vazut ca sh se vand ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate