Vizitator Adrian Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Pasari...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Stefane> intreb si eu... unde ai gasit tu pasarea aia asa frumos colorata? In Rom? Ai idee cum se numeste? Au raspuns colegii destul de clar. Pasarea se numeste Prigoare si este destul de comuna in Romania. Se hraneste cu insecte (le-am prins cu albine, libelule, greieri si fluturi in cioc). O problema (destul de grava) e cu apicultorii care le distrug cuiburile. @Adrian: Ultimul cadru e foarte bine vazut. Si al treilea avea potential daca era clar clar clar (plus ca tot spatiul negativ e inutil in el). Restul...no. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 cum no ?((((((((glumesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Nu mai stiu daca le-am mai pus p-aici, dar daca tot veni vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Din vara, catre Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Poze din astea . . . n-am . Pas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Tre sa ajung in Delta, candva.. (cu aparatura foto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Misto alea cu delta, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) O problema (destul de grava) e cu apicultorii care le distrug cuiburile. nu prea stii ce vorbesti. e munca unor oameni de-o viata. sunt multi care traiesc doar din apicultura. pe de alta parte, e specie protejata, dar in cazul atacarii in masa a unor stupine se poate cere aprobare organelor competente pentru vanarea acestora si apararea stupinelor... Editat Noiembrie 28, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Are cineva planuri de pozat artificii de 1 Dec? Eu tot am avut intentia de-a lungul anilor dar nu am facut-o niciodata desi am asa un fetish pentru pozele de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 cateva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 (editat) Foarte tare poza cu potaile, ce privire ai surprins... parca ar zice .. "Koaie, ai grija, paparazzi !" Editat Decembrie 1, 2013 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 da, asta mi-a placut si mie , expresia de pe fata lor, ca in afara de asta, poza e destul de banala, dar mutra lor face toata poza (haleau si ei un peste ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 da, asta mi-a placut si mie , expresia de pe fata lor, ca in afara de asta, poza e destul de banala, dar mutra lor face toata poza (haleau si ei un peste ) Ultima cu stufu' este prelucrata ? Asa pare. Oricum este de belea. Merge de calendar la fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ultima cu stufu' este prelucrata ? Asa pare. Oricum este de belea. Merge de calendar la fix. Ultima e o tentativa de panorama, facuta cu un 300mm , am umblat doar la tonuri ff putin. Ma dispera o faza. De obicei lumea incearca sa-si faca pozele mai sharp,prin procesare. La poza asta n-am aplicat nici un sharpening,si cand i-am dat resize, datorita faptului ca-i prea sharp,arata cam ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ultima e o tentativa de panorama, facuta cu un 300mm , am umblat doar la tonuri ff putin. Ma dispera o faza. De obicei lumea incearca sa-si faca pozele mai sharp,prin procesare. La poza asta n-am aplicat nici un sharpening,si cand i-am dat resize, datorita faptului ca-i prea sharp,arata cam ciudat N-arata deloc ciudat, este foarte misto c-a iesit asa doar cu minima manipulare. Traiasca lumina si subiectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Initial am tras asa, un singur cadru,dar mi am dat seama ca tre sa cuprind mai mult. Si fiind cu 300 ul, nu puteam sa alerg la 1000 metri. am facut o pano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Misto poza cu cainii, ma bate gindul sa imi pun si eu tair-ul la treaba. Il folosesti cu M42-Canon, sau cu T2-Canon ? Si fiind cu 300 ul, nu puteam sa alerg la 1000 metri. am facut o pano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 @fuchsia: Tair ul e un Tair 300S (300mm f4.5, montura m42). Il folosesc cu m42 to EOS, cu chip confirmare focus. Ce-mi place este ca-mi confirma focusul spot-on, la fix. Este superb obiectivul. Am mai avut anul trecut pe mana un Pentacon 300mm F4, dar asta mult peste ala. In zona supra-expuse/de clipping, se observa purple fringing,dar in rest, sharpness,culori etc....sunt foarte multumit de el, raportat la cat am dat pe el, nici nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Daca e 300-ul din trusa photosniper, tin minte ca ala e de fapt pe montura tamron adaptall, peste care are un t2-m42 (adica ar trebui sa mearga si pe nikon cu focus la infinit fara pierdere de calitate, cu un adaptor T2-F mount) - in caz ca ajuta pe cineva informatia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 (editat) Da, e de pe trusa aia, dar in trusa e un Zenit (montura 42) si un Helios 58mm f2 (tot montura m42), Tair ul de 300 (m42) si suportul pt tair & zenit (foto sniper). Al meu e montura m42. Oricum, excelent obiectiv.Am vazut pe ebay un Pentacon 500 mm f5.6 dar pare un monster. Cam greu sa tragi hand-held.Chiar ieri am mers cu al meu in mana vreo 2 ore si ceva..si-ti cam vine acru.. Cu pentaconul de 500 cred ca-i jale.. Editat Decembrie 2, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 nikon d90 + 50 mm f1.8 + nikon sb910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 (editat) un singur lucru nu-mi place , ca gloantele sunt putin OOF, dar asta datorita faptului ca ai tras destul de aproape de MFD si ca nu-s in acelasi plan focal toate obiectele. the Shark :> LE: ce dobitoc sunt,acu mi-am dat seama ca e putin stramba poza mea ( eram la munca cand am cropat-o mi-e lene sa o corectez Editat Decembrie 3, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 mi-e lene sa o corectez Stai linistit, inclinam noi capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 un singur lucru nu-mi place , ca gloantele sunt putin OOF, dar asta datorita faptului ca ai tras destul de aproape de MFD si ca nu-s in acelasi plan focal toate obiectele. the Shark :> LE: ce dobitoc sunt,acu mi-am dat seama ca e putin stramba poza mea ( eram la munca cand am cropat-o mi-e lene sa o corectez adrian, sper ca nu te superi, am indreptat-o putin si am facut mici modificari... cum e acum poza cu revolveru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate