a_deea Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Din vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Un bec Un bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Am si eu una... Si inca doua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 moaaa misto topicu' si mie imi place sa fac fotografii dar nu am cu ce ....vreau sa imi cumpar un sony dsc 828 dar nu am banii inca....sper ca o sa fac rost....si sa pun si eu doua trei poze ca fotografii nu le pot spune...a si am un trepied profesional de vanzare ...dar este cam greu si mare trepiedul...este bun pt un aparat profi mai greu...sau o camera video mare...aaaa si am si un sait cu ceva poze...My Webpage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 iaca sa intervin si eu cu doo- 3rei imagini surprinse de pe geamul biroului....sunt neprelucrate, arunc un ochi prin picasa si alte cele si poate vin cu noutati prelucrate - Tampa (Brasov) vazuta din spate - Apus de soare la Brasov.... @biq ipaq - poza cu tipa e bestiala, dar tind sa cred ca e de pe net, ca sa zic asa. daca e facuta de tine, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 @minidv: pozele tale nu prea au ce cauta p-aici, adica in topicul acesta :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 pozee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 super poze........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 haioase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Elicopterul Editat Iunie 26, 2006 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Fara sa fie dintr-o serie... mai am cateva pe cmatei.homeunix.org esti genial BA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_wheels_alex Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Super mistho meserie mai ales daca iti place si eu o pasiune se pot castiga bani frumosi cel putin eu asa pot sa ma laud ! Cateva nu prea bune da totusi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 haioase.. Da catelu de ce o avea sculata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) Cateva poze facute cu un Canon, un Nikon (cam arse) si un Mamyia (preferatul meu). Luana in prim plan , o broscuta dragalasha si doua poze din Las Vegas Editat Iulie 5, 2006 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Da catelu de ce o avea sculata? ..bai ...nu stiu..am observat si eu......i-o fi placut lui .cu casca in cap...cine stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_wheels_alex Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 va plac pozele mele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 salutare din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 va plac pozele mele ? Sincer? Oricum ce aparat foloseshti? Ash zice sa te mai documentezi umpic legat de compozitzie... shi sa ai mai multa grija la incadrare... shi sa nu mai supraexpui...shi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sa nu zicetzi ca critic shi nu ma expun criticii: Seria @ the zoo: Canon PowerShot S3 IS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Am si eu una... .. Si inca doua... ... jupane, baga te rog ecva detalii despre poza cu tipa. Nu cer detalii despre fata, ci daca e facuta de tine sau luata de pe net....Mi se pare super reusita. Daca ai o varianta calitativ mai buna decat cea postata, pls trimite-mi-o si mie. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 E facuta de mine. Am sa-ti raspund pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Uite si dovada... Cropuri 1:1 din poza originala 8,2Mp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 una, da buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 imi fac si eu intrarea aici postand cateva fotografii care cred ca s-ar incadra la haioase. dar sa va povestesc putin.am un papagal maricel (Alexandru Mare) care are tot apartamentul la dispozitie. nu e prizonier in colivie!! daca il am iar eu ma bucur de el, de ce sa nu se bucure si el de ceva libertate. ii place la nebunie sa se balaceasca. a prins momentul si hatz in apa. la repezeala asa au iesit fotografiile. ciuguleste semintele de lubenita un sigur o sa va smulga si cateva mai cizelate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate