DORUMASTER Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Pentru cei ce doresc sa faca o excursie de la Snagov la circuitul de karting Tunari, programul este urmatorul: CAMPIONAT MOTO(ETAPA 4 DE SUPER MOTO) SAMBATA -13.00 Inchiderea parcului -13.30 Revizie tehnica -14.30 Sedinta tehnica -14.45-15.05 Antrenament liber -16.00-16.20 Antrenament liber -17.20-17.40 Antrenament oficial -17.40 Inchiderea traseului -18.00 Sedinta tehnica DUMINICA -10.00-10.15 Warm up -10.20 SuperPole -11.30-11.50 Mansa 1 -13.20-13.40 Mansa 2 Pentru cei care vor sa se rupa in figuri se pot inscrie la amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Suna bine, poate o sa avem parte si de vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 DMW zi-mi si mie daca mergi sigur pe scuter sa nu fiu ultimul codas care merge cu 60 (daca nu imi delimitez scuterul inainte) .. ca nu stiu exact unde este campingul .. P.S Vin eu cu 2 pescari meseriasi! Credeti-ma sunt bajeti super de treaba Ne invata ei " peste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 1 - cand ne strangem? vineri seara sau sambata dimineata? 2 - pot sa dau si bani la intrare sau e numai cu bonuri (eu nu am asa ceva)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 am tras la imprimanta ce ati scris voi, acum nu am timp de citit, dar pana maine raspund voi chiar nu aveti de lucru? oricum ne vedem si la arc azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 (editat) Incepind de vineri puteti veni citi vreti ! Ptr cei care vin dinspre Bucuresti este bine de stiut ca nu este indicat sa o luati pe prima varianta la dreapta pe drumul care duce la Ghermanesti si nici pe a doua.Abia la a treia sosea in raza localitatii Ciolpani aveti pe stinga un peco "Petrom" si acolo faceti dreapta spre padure pe un drum asfaltat. Dupa aproximativ 3 km drumul face o bifurcatie si la baza acesteia ,perpendicular pe drumul pe care veniti se face un drum la dreapta prin padure ,drum asfaltat , plin de gropi,dar practicabil ! La urmatoarea bifurcatie a acestui drum plin de gropi o veti face la stinga si veti urma drumul care urca usor pina la portile campingului . Deci intrarea se plateste o singura data ptr toata perioada si la poarta vi se elibereaza un bon valoric cu valoare de 100 lei vechi . Ptr cei ce vor sa iasa cu diverse treburi din camping ,pastrati bonul sau daca sinteti insetati si-l praduiti veti stabili cu portarul de la camping sa va dea ceva ptr recunoastere [bon sau altceva] la revenirea in camping ! Nu sint casute deci veti dormi fiecare in si cum puteti ! Editat August 31, 2005 de ALIANCE-STEEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 daca nu ma intalnesc cu cineva eu ma pierd ( .. niste nr de tel ? pe al B.D -ului il am .. dar nu stiu daca vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Multumim DMW si STEEL pentru harti. De unde se iau autobuzele sau microbuzele respective? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Cai de acces Pe soseaua nationala Bucuresti-Ploiesti (DN1 – E60) pana la kilometrul 35, apoi la dreapta, inca 4,5 km pe drum asfaltat (DC2) prin Vladiceasca, Ciofliceni, Ghermanesti, Snagov. Mijloace de transport in comun Comuna Snagov nu are in prezent linii proprii de transport in comun. Legatura dintre Comuna Snagov si localitatile situate in partea de nord a orasului precum si dintre Comuna Snagov si municipiul Bucuresti se realizeaza cu mai multe mijloace de transport ale RATB, astfel: Linia Traseul 443 Tancabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere 444 Snagov - Tancabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere Maxi -Taxi Peris - Tancabesti - Saftica - Otopeni - Aeroportul Baneasa - Piata Presei Libere Pe calea ferata, Bucuresti – Snagov Plaja (43 km) cu trenurile care se pun in circulatie, in zilele de sambata si duminica, numai in sezonul estival. Pana la Gara Snagov Plaja, in apropierea careia se afla si complexul turistic Snagov, trenul face in jur de o ora, cu opriri in statiile Pajura, Mogosoaia, Balotesti, Caciulati, Snagov Sat. Din statia Snagov Sat, care deserveste comuna, se poate traversa lacul cu salupele pana pana la strandul si parcul Snagov. De la gara Snagov Plaja, langa care se afla si un mic restaurant, se ajunge la complexul turistic pe jos, pe un splendid drum prin padure, in circa un sfert de ora. hartzi , in prima harta, snagovul e o chestie roshie!!!! 234484[/snapback] RATB-ul nu mai are linii preorasheneshti de cateva saptamani, dar probabil ca sunt microbuze particulare pe acest traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Eu m-am lamurit! Facem o gasca sambata dimineata la Arc ca sa ii luam si pe cei care nu stiu ce si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Va incurcati daca o luati prin Ghermanesti. Drumul clasic este prin Ciolpani, aproape de iesirea spre Ploiesti, in dreptul statiei Peco, spre padure 3 - 4 km; acolo este indicator Complex Turistic Snagov - citeva sute de metri, unde este Campingul. Va aduc o barca pneumatica, pentru uzul motociclistilor pe apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Eu m-am lamurit! Facem o gasca sambata dimineata la Arc ca sa ii luam si pe cei care nu stiu ce si cum? 234654[/snapback] Unii nu cred ca pot sa ajunga sambata dimineata! Da' las, ca vedem noi cum facem, important e sa ajungem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 (editat) Anul trecut s-a prins peste putin... dar totusi 234210[/snapback] Ia zi.. te bagi? ne vedem acolo? Bem o bere... doua... trei... Io vin sigur!! Si cu "nea' omu'" cu shadow-ul (dad). Da' venim de sambata dimineata. Editat August 31, 2005 de egobrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Se poate merge la Snagov si de vineri? Eu vroiam sa plec vineri dar daca nu se poate vin sambata dimineta la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 purghy cred ca e cel mai bine asa ! sa ne intalnim dimineatza la arc! mergem toti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 La ce ora se pleaca sambata dimineatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Poate par ca musca in lapte insa ma intreb de ce incercati sa organizati o a doua actiune in acelasi weekend? Ma refer la faptul ca simbata si duminica e etapa de supermoto pe circuitul de la Tunari. Chiar daca nu toata lumea agreaza competitiile ,amindoua "activitatile" ar avea de pierdut. "Prerea mea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 ÂŞi dacă ar fi fost organiozată întrunirea de la BucreÂşti în mod oficial nu ar fi fost de fapt aceeaÂşi situație? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 DECI, PENTRU TOATA LUMEA. ESTE LOCATZIA DE LA INTRUNIREA PRO BIKE DE ANU' TRECUT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Prognoza de WE nu arata rau http://www.weather.com/activities/travel/b...?locid=ROXX0003 Probabil vin si eu, asta imediat dupa ce ma prind cum se ajunge. Chit ca n-o sa pot ramane acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_Speed_77 Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 s-a stabilit o ora cand se pleaca de la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Poate par ca musca in lapte insa ma intreb de ce incercati sa organizati o a doua actiune in acelasi weekend? Ma refer la faptul ca simbata si duminica e etapa de supermoto pe circuitul de la Tunari. Chiar daca nu toata lumea agreaza competitiile ,amindoua "activitatile" ar avea de pierdut. "Prerea mea". 234926[/snapback] nu numai ca e a doua activitate, dar e chiar a treia: mai e si intalnirea atv de la dracu, adica gheorgheni sau sf. gheorghe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 nu numai ca e a doua activitate, dar e chiar a treia: mai e si intalnirea atv de la dracu, adica gheorgheni sau sf. gheorghe. 234948[/snapback] Eu ma refeream la chestii locale.Bucurestenii si cei din apropiere se vor imparti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Multumim DMW si STEEL pentru harti. De unde se iau autobuzele sau microbuzele respective? 234631[/snapback] Da-mi un tel cind ajungi in buc si te duc eu acolo. Cel mai bine cu o zi inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Din cite stiu este intalnire si la Tirgoviste cu mare fast.Voi veni si eu la Snagov.Locatia este cea din toti anii si este mai simplu la peco Petrom din Ciolpani se face stinga si 3-4 km prin padure.Eu plec simbata dimineata si de vine cineva din Constanta poate ma ia si pe mine.Pot sa merg si cu 90km,dar si cu 200 nu e problema.Ma plictisesc singur si chiar nu am cu cine sa merg.Eventual pot sa iau si un pasager.Ar fi super sa facem o mica parada,un circuit la Tunari,o excursie la Tirgoviste.Pt persoanele interesate as tf la 0744384039 sau 0727364388. Din Bucuresti de unde se pleaca si pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate