mihaiachi Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Bai voi incurcatzi buorcanele! Targovishtea e sapt. aviatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Sa ne intalnim la 10 la Arc? Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 mah..io nu pricep .Daca e vreme frumoasa de ce nu profitatzi (ca deja e septembrie...) sa facetzi o plimbare?O sa statzi pe langa totzi duminicarii iesitzi la Snagov cu masina.Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Sa ne intalnim la 10 la Arc? Ce ziceti? 235029[/snapback] Perfect :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 O sa statzi pe langa totzi duminicarii iesitzi la Snagov cu masina.235031[/snapback] ...daca or sa aiba loc de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) vin si io la 10 la arc. un ij planeta 5 albastru. mai sunt bucuresteni care o sa stea la cort prin snagov sau se intorc sambata seara pe la casele lor ? sper ca exista la intoarcere amatori ce ar dori sa ocoleasca mizeria de DN1 (aglomeratzia de duminica seara) si sa o apuce pe vechea sosea spre pitesti (bineintzeles cu directzia bucuresti nu piteshti ) Editat Septembrie 1, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 ma bag si eu samb dimineata dar nu stiu daca pot sa raman noaptea am de lucru.oricum felicitari- desi ideea am auzit-o de la Kali prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Eu plec sambata dimineata, in functie de programul pasagerului. Dar ma intorc obligatoriu duminica dimineata, incep munca la ziar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 Ai dreptate Irina cind spui ":am de lucru.oricum felicitari- desi ideea am auzit-o de la Kali prima data." Kali a fost cea care a dat tonul si ideea si meritele vor fi doar ale celor ce vor veni ! . Prognoza meteo este ok asa ca abia astept sa cunosc persoanele din spatele nickurilor 1 Recunosc ca nu m-a macinat niciodata asta dar acum daca o pot face de ce3 nu ? Joi Nori risipiti. Maxim 82° F / 28° C Vânt NNE 8 mph / 14 km/h Joi noaptea Nori risipiti. Minim 53° F / 12° C Vânt NNE 6 mph / 10 km/h Vineri Nori risipiti. Maxim 69° F / 21° C Vânt NNE 4 mph / 7 km/h Vineri noaptea Cer senin. Minim 50° F / 10° C Vânt NNE 8 mph / 14 km/h Sâmbãtã Cer senin. Maxim 71° F / 22° C Vânt NNE 6 mph / 10 km/h Sâmbãtã noaptea Cer senin. Minim 48° F / 9° C Vânt Nord 4 mph / 7 km/h Duminicã Cer senin. Maxim 78° F / 26° C Vânt NNV 2 mph / 3 km/h Duminicã noaptea Cer senin. Minim 59° F / 15° C Vânt SSV 2 mph / 3 km/h Luni Cer senin. Maxim 82° F / 28° C Vânt Calm Luni noaptea Cer senin. Minim 60° F / 16° C Vânt Calm Marti Cer senin. Maxim 84° F / 29° C Vânt SV 6 mph / 10 km/h Marti noaptea Cer senin. Minim 60° F / 16° C Vânt SSV 4 mph / 7 km/h Miercuri Cer senin. Maxim 86° F / 30° C Vânt SSV 6 mph / 10 km/h Miercuri noaptea Nori risipiti. Minim 62° F / 17° C Vânt Sud 4 mph / 7 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Dar ma intorc obligatoriu duminica dimineata, incep munca la ziar... 235325[/snapback] ...si in drum spre casa putetzi merge pe linia de centura pana la circuitul de la Tunari unde este etapa nationala la categoria supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 (editat) ma ia si pe mine careva in spate? platesc juma de benzina din consum... ninja, ma poti ajuta cumva? dati-mi un bip sau un sms la 0726082225 Editat Septembrie 1, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Sta cineva la cort vineri spre simbata? Sa stiu daca sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Bai Rontz...parca la Brasov ziceai ca-i ultima data cnd te ia cineva pasager! De fapt...ai promis! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Rontz cu draga inima da eu vin sambata dimineata ca am ceva de lucru, si sambata s-ar putea s-o iau pe Vio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 ma ia si pe mine careva in spate? platesc juma de benzina din consum... ninja, ma poti ajuta cumva? dati-mi un bip sau un sms la 0726082225 235507[/snapback] Tati se organizeaza trupa de mers cu trenu' sau cu autobuzul sambata dimineatza. Hai cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) Pentru cei care doresc sa vina si nu au moto sau masina personala: Maxi Taxi Cu trenul nu prea se poate ca cica e restrictionat. Asa ca... PS: Cum se numeste campingul asta? Editat Septembrie 2, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Nu exista tren care sa ajunga la mai putzin de 10 km de shtrandul unde ne intalnim. Nu am vazut nici un microbuz care sa ajunga acolo. AVETZI GRIJA SA NU AJUNGETZI LA SHTRANDUL DE PE PARTEA CEALALTA A LACULUI!!!!! Locatia este cea din toti anii si este mai simplu la peco Petrom din Ciolpani se face stinga si 3-4 km prin padure. Dupa care se face dreapta spre Castel Film. Locatia este foarte aproape (4-500 metri) de Castel Film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sper ca vremea sa tina cu noiEu vin sambata dimineata la 10 la arc, merg la camping, bere, gratar, pescuit, fun, stau la cort, iar duminica plec la Tunari 235690[/snapback] Si noi avem aceleashi ganduri... chiar daca la capitolul scule de pescuit stam cam prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 BAi sa aduca cineva momeala. Eu vin numai cu guta ca nu vreau sa arat ca pescarii aia care isi cumparau Mobra sa aiba cu ce se duce la peste intr-un mod ieftin. Oricum nu stiu de unde se cumpara momeala . Adica vreau sa spun ca sunt un super pescar. pana la urma mai pleaca cineva in seara asta cu cortul ca eu nu stiu ce sa fac. nu vreau sa fiu singurul de pe lac. Daca plec in seara asta maine va astept cu saramura. Nici nu stiu cum sa fac, eu acum plec sa imi iau motorul de la tata si nu cred ca mai ajung la net. in caz ca mai este unul asa nehotarat ca mine, sa imi dea si mie un telefon daca poate, sa mergem impreuna. 0744 575 699 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sper sa tina vremea cu noi! Ca vad ca s-a si racit putin(mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Maine dimineatza va fi cumva shi un grup-melc (60 la ora ) de Mobre, scutere shi alte dihanii d'astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sa fie clar! Este un Camping "salbatec". Aduceti - va mincare si bautura. Sunt gratare care se pot folosi. Eu fac cinste cu 4 l de tuica de Slanic. Sa aduca fiecare ce crede pentru " masa festiva" ( vesela, pahare, ceaun, mici, fructe, produse, etc). Intilnirea pentru cine doreste la ora 10,00 la ARC. Eu ma duc direct deoarece grupul principal de la Arc probabil va ajunge dupa 11,00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sa fie clar! Este un Camping "salbatec". Aduceti - va mincare si bautura.Sunt gratare care se pot folosi. Eu fac cinste cu 4 l de tuica de Slanic. Sa aduca fiecare ce crede pentru " masa festiva" ( vesela, pahare, ceaun, mici, fructe, produse, etc). Intilnirea pentru cine doreste la ora 10,00 la ARC. Eu ma duc direct deoarece grupul principal de la Arc probabil va ajunge dupa 11,00. 235805[/snapback] Fratilor explicati-mi cum ajung cu maxi taxi! Unde cobor ca sa nu ma ratacesc? In orice caz se gasesc 2 locuri de pasager? ( eu + prietena? ) cu benzina juma-juma + berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 S-ar putea sa vina cineva cu un Matiz cu niste locuri libere asa ca vino la Arc si vorbim. In alta (dez)ordine de idei vreau si eu sa vin cu undita da' nu stiu de unde se mai poate lua momeala. La Obor or mai fi aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 S-ar putea sa vina cineva cu un Matiz cu niste locuri libere asa ca vino la Arc si vorbim.In alta (dez)ordine de idei vreau si eu sa vin cu undita da' nu stiu de unde se mai poate lua momeala. La Obor or mai fi aia? 235824[/snapback] Multumesc. Lasa si tu un nr de telefon...sa nu ma trezesc ca vin pana la arc si nu pot merge cu nimeni.. Te sun mai tarziu daca e...si vorbim atunci, sau da un beep la 0727.88.62.97. Daca nu e loc..pt 2 persoane, merg cu maxi taxi ca nu ma doare nimic...dar vreau sa stiu asta pana maine ca sa pot veni cu cursa de 10:15 sa ajung acolo la 11. Mercic inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate