Dan Nastase Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 (editat) Pilot: Dan Nastase Navigator, tripmaster si fotograf: Demostene Motocicleta: BMW R 1200 GS "Universal Soldier" Demostene in dialog cu cizma neastamparata Iesirea din Bucuresti: sambata, ora 8:10 Popas in Alexandria, ora 9 Palate rroman-esti Pe sosea-ntalnesti de toate si carute si palate... Umbra ne goneste din urma Craiova, ora 11 Vointa de fier, cal de fier, Portile de Fier. Ora: 13:30 Stargate Lugoj, ora 16:30 Timisoara, ora 18:30. Cu Smokey&Co. la o cafea Arad, ora 19:30 Carei, ora 1 noaptea Satu Mare, ora 2 noaptea Dupa un "somn" de 4 ore la Baia Mare, duminica ora 9:20 Demostene ascultand la casca muzica motorului Babele... de la Pasul Prislop, ora 12:45 Suceava, ora 15:45 "Alimentam" cu Orestte&Co la Iasi, ora 18:30 Sfatul batranului: impotriva frigului, "te dregi" cu dresuri de dama La ora de noapte, un punct de rascruce: Braila, ora 2 "Vaporasele" noastre: Constanta, 6 dimineata Stand up & fight! Multumim Zeilor pentru victorie! Editat Septembrie 13, 2005 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 SUPERB! Felicitari pentru reusita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Citi km au fost in total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Felicitari !!!!! Desi criminal de obositor...dar ati demonstrat ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Brava domne'... ...si la mai mare (sau la cat mai multi km)... P.S. Cred ca la sfatul medicului se impun niscai ore de masaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bine mah, ca atzi venit in Tm shi n-atzi dat shi voi un telefon .. ca veneam shi io la intalnirea din Piatza Unirii, cu Smokey... Iuliane, di ce n-ai zis ca vin baietzii? DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 2.200 km dd, n-am avut cand, am zis sa oprim si noi sa ne formatam putin la o cafea si nici n-am stiut cand a trecut timpul! Pe saracul Smokey l-am sunat din Lugoj, omul se pregatea si el sa plece a doua zi in strainatate, poate mai vroia sa stea cu nevasta si uite asa i-am luat ca din oala Am stat aproape 2 ore la taclale desi vroiam max 20 de min. PS Smokey: Suntem datori, data viitoare facem noi cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 superb, curajosi, oameni cu rezistenta.....eu astept planul de anul viitor care mi l-a destainuit domnul Nastase ce pot sa mai zic decat SANATATE ca-i mai buna decat toate si sa NU VA LASATI INCA DE ACEST "SPORT"!!! pt ca avem nevoie de oameni ca acestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 2.200 km dd, n-am avut cand, am zis sa oprim si noi sa ne formatam putin la o cafea si nici n-am stiut cand a trecut timpul! Pe saracul Smokey l-am sunat din Lugoj 242469[/snapback] Foarte frumos!..traseul daca era parcurs in 4-5 zile ar fi fost si placut ...asa insa ...doar obositor, oricum felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 nu sunteti normali la cap, oameni buni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dn3pr Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 FELICITARI..........eu nu am motor si nici nu cred ca voi avea prea curand dar odata si-odata va veni si ziua in care voi face si eu un tur al tarii fie pe 2 sau pe 4 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Tare performanta. Cum s-a comportat bavarezul? Noaptea pe motor este extrem de periculos la drum lung. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Felicitari pt reusita Obositor dar placut. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Sa vedem pt anul care vine ce idei mai apar U never know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Frumos traseu ati ales ! Mi-a facut placere sa va cunosc si ma simt oarecum onorat ca Iasul a reprezentat un punct de atractie "pe ordinea de zi" a D-vs. Felicitari si... la mai multe ...! Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Super, felicitari si jos palaria in fata voastra ! Toata stima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Dane, mai tii minte cînd ti-am zis ca pute ... Bucuresti -DĂźsseldorf în cîteva "minute" ??? ... acu' nu mai zic nimic (te-am crezut si atunci) dar ma-ntreb: ai gel în sa? de Demostene n-ai mila?? adevarul este ca daca ai mobra buna, vreme frumoasa (ideal la 24°C) si mai ales daca esti motivat ... este cea mai mare placere sincer ma bucur pentru voi si scot (iar) palaria va salut cu stînga :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 (aplauze frenetice!!!) FELICITARI d-le NASTASE! (aplauze pe fundal!) Toata stima, desi nu ma indoiam ca puteti face asta! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Brava. Vezi demo ca nu am zis la nimeni. Toata lumea m-a intrebat: UNDE E? Si eu: nu zic, e secret. Ai condus si tu sau doar D-nul Nastase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 jos palaria, si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) Waw, m-am minunat cand am citit despre "excursia" voastra. Cu siguranta ca a fost obositor, nu-i asa? Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Felicitari!!!!!!! Katy Editat Septembrie 14, 2005 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 :baldy: :10:10:1:10: 10: : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Felicitari ! Parca e reclama aia la Passat : " Vei cere mai mult de la orice !". Voi ati aruncat manusa...Ma bucur pentru voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Frumos! Ma bucur ca nu ati avut neplaceri.Ca a fost obositor...la noi in tarisoara parcurgerea a ...300km sa zicem,fara a vea 2-3 situatii neplacute,este un record. La mai multe pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate