evil1 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) pana una alta se tavaleste,si el si hayden in acelas viraj pe franare... Da, numai ca Hayden a intrat in warmup-ul de azi in 2`03 - timp ff apropiat de Stoner si Lorenzo, pe cand Rossi in ciuda formei bune pe care o arata Ducati pe acest circuit e tot la peste o secunda in spate... Jorge LORENZO 2'03.662 Nicky HAYDEN 2'03.881 0.219 Casey STONER 2'03.952 0.290 Ben SPIES 2'04.061 0.399 Andrea DOVIZIOSO 2'04.328 0.666 Alvaro BAUTISTA 2'04.428 0.766 Hector BARBERA 2'04.459 0.797 Stefan BRADL 2'04.493 0.831 Valentino ROSSI 2'04.696 1.034 Editat Iunie 17, 2012 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 S-a speculat ceva despre Rossi? Ramane la Ducati sau pleaca in alta parte ? Repsol Honda e o opțiune din ce în ce mai îndepărtată : "Dorna CEO Carmelo Ezpeleta has explained why the MotoGP Rookie Rule looks set to be dropped for 2013, clearing the way for Moto2 star Marc Marquez to join Repsol Honda next year. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Dar nu a zis nimeni ca Pedrosa va ramane . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Dar nu a zis nimeni ca Pedrosa va ramane . Normal, Nakamoto si Suppo sunt "nimeni", imaginatia si fantezia cantaresc mult mai mult aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Sa nu uitam ca Honda avea pe lista 3 piloti: Pedrosa, Marquez, Lorenzo. Daca Lorenzo ar fi acceptat sa vina la Honda, unul dintre cei doi (Marquez sau Pedrosa) erau din start pe dinafara echipei Repsol in sezonul viitor. Nu zic ca ar fi dispusi sa renunte la unul dintre ei, si pentru Rossi. Dar totusi, locul lui Pedrosa la echipa, nu era batut in cuie si nici nu e pana la semnarea contractului. Nu imi plac speculatiile astea, prefer sa astept linistit pana la semnarea contractelor. Insa daca ne luam dupa declaratii, Rossi a spus ca vrea sa ramana la Ducati, Honda Repsol ii va avea ca piloti pe Marquez si Pedrosa, Yamaha pe Lorenzo si pe X (unde X ar putea fi egal cu Dovi sau Crutchlow). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Nu imi plac speculatiile astea, prefer sa astept linistit pana la semnarea contractelor. Insa daca ne luam dupa declaratii, Rossi a spus ca vrea sa ramana la Ducati, Honda Repsol ii va avea ca piloti pe Marquez si Pedrosa, Yamaha pe Lorenzo si pe X (unde X ar putea fi egal cu Dovi sau Crutchlow). Dupa performanta lui Cal de acum de la Silverstone mi-as dori sa-l vad la uzina, in locul lui Dovizioso. Sper ca in cazul in care se concretizeaza sa nu fie aceeasi deceptie ca James Toseland. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fK9edmsX9F0&feature=g-vrec Daca va deranjeaza coloana sonora puneti pe mute - eu asa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fK9edmsX9F0&feature=g-vrec Daca va deranjeaza coloana sonora puneti pe mute - eu asa am facut Frumoasa compilatie!! Ne aminteste inca odata (daca mai era nevoie)de ce il iubim pe Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 deci daca o sa vada 9deshte clipul asta,o sa spuna ca rossi a castigat numai din favoritisme!!!defapt el n-are nici o gara cu motociclismul,9titluri mondiale le-a castigat pe ochi frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 (editat) deci daca o sa vada 9deshte clipul asta,o sa spuna ca rossi a castigat numai din favoritisme!!!defapt el n-are nici o gara cu motociclismul,9titluri mondiale le-a castigat pe ochi frumosi! ...iar imaginile din clip sunt doar niste trucaje nereusite.. In realitate Rossi nu se afla pe pista, ci pe o terasa din satul natal, unde urmarea cursele de Moto GP... Editat Iunie 24, 2012 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Carmelo Ezpeleta su Valentino Rossi: "Io sono tranquillo. L'anno prossimo vedremo Valentino su una moto competitiva, ma non posso dirvi quale. L'unica cosa che posso dire ĂŠ che nel 2013 Valentino tornerĂĄ a lottare per la vittoria" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 sa dus vremea marelui valentino rossi! sunt acum altii MULT mai buni ca el! NOTHING LASTS FOREVER! intelege-ti odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) sa dus vremea marelui valentino rossi! sunt acum altii MULT mai buni ca el! NOTHING LASTS FOREVER! intelege-ti odata! NICIODATA!! Omul este geniu pe 2 roti, destept si cu caracter. Ne vedem la al 10-lea titlu, singura surpriza va fi motoreta. Editat Iunie 25, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 sa dus vremea marelui valentino rossi! sunt acum altii MULT mai buni ca el! NOTHING LASTS FOREVER! intelege-ti odata! Cred ca ar rade si Lorenzo daca ar citi ce ai scris tu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Cred ca ar rade si Lorenzo daca ar citi ce ai scris tu aici te referi la faptul ca-i paralel cu gramatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Carmelo Ezpeleta su Valentino Rossi: "Io sono tranquillo. L'anno prossimo vedremo Valentino su una moto competitiva, ma non posso dirvi quale. L'unica cosa che posso dire ĂŠ che nel 2013 Valentino tornerĂĄ a lottare per la vittoria" Ceva mai multe informatii ? Un link ceva ? Foarte interesant ce zici tu aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Ceva mai multe informatii ? Un link ceva ? Foarte interesant ce zici tu aici . Oare ce o sa fie? http://www.omnicorse.it/magazine/19255/moto-gp-secondo-carmelo-ezpeleta-valentino-rossi-avra-una-moto-competitiva-nel-2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Sper Honda deoarece nu cred ca Ducati vor face ei ceva competitiv intr-un timp asa scurt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Sau ramane la Ducati, dar Dorna schimba total conditiile de cursa. Obligat se va concura doar pe ploaie, sa aiba si Rossi sanse. Eventual unde si ninge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 te referi la faptul ca-i paralel cu gramatica? sa moare tu daca nui asha asta e specialitatea lui Stoner...sa se uite in spate dupa concurenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 asta e specialitatea lui Stoner...sa se uite in spate dupa concurenta! Pai in fata nu are ce sa vada, ca Lorenzo deja s-a distantat prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 (editat) Pai in fata nu are ce sa vada, ca Lorenzo deja s-a distantat prea mult da...ii ajunge ca se uita dupa Rossi care e pe 12! va propun sa va uitati la filul FASTEST. e din 2010 parca si il gasiti pe torrente care aveti usere. merita mai ales fanii Rossi il vor aprecia...chiar daca acolo spune ca Stoner e singurul care ia tras-o la butch prin blugi fair and square Editat Iunie 27, 2012 de sergiukawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 da...ii ajunge ca se uita dupa Rossi care e pe 12! va propun sa va uitati la filul FASTEST. e din 2010 parca si il gasiti pe torrente care aveti usere. merita mai ales fanii Rossi il vor aprecia...chiar daca acolo spune ca Stoner e singurul care ia tras-o la butch prin blugi fair and square M-am uitat, e din 2011 si e misto. Dar nu stiu de ce tragi tu concluzia ca Stoner ar fi acel "Fastest". Mai ales ca filmul nu include nimic despre sezonul 2011. Deci daca au lasat de inteles ca exista cineva mai rapid decat Rossi, cu siguranta se refereau la Lorenzo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Aratati filmuletul asta cuiva care nu are nici o treaba cu GP-ul (gen mama, bunica, socrul care se uita doar la meciuri de football din liga lui Mitica etc ), sigur vor zice: "Uite măi, doi prieteni de o viață! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 M-am uitat, e din 2011 si e misto. Dar nu stiu de ce tragi tu concluzia ca Stoner ar fi acel "Fastest". Mai ales ca filmul nu include nimic despre sezonul 2011. Deci daca au lasat de inteles ca exista cineva mai rapid decat Rossi, cu siguranta se refereau la Lorenzo. s-a referit la sezonul 2007! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate