Sari la conținut

Pieton Lovit De Un Motociclist Pe Trecerea De Pietoni


legionaru
 Share

Postări Recomandate

daca as fi moderator nu ai mai fi offtopic nu ???

mentalitate de roman....

probabil asa faci si la trecerile de pietoni daca nu e militie nu dai prioritate.

 

next, ai PM frustrato.

 

 

:( :lol:

 

vai, dar va foarte multumesc pentru compliment :( . ma onoreaza nespus. a vorbit barbatul din tine :lol:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 140
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Revenind la reportaj, ce aberatii explica ala acolo, ca i-a facut semn cu farurile, ca l-a depasit pe dreapta cu 80 la ora, apoi el a oprit la trecere si motociclistul a spulberat copilul. Cum vine asta??? :( :lol: Adica el a fost depasit apoi s-a teleportat in fata trecerii sa dea prioritate copilului... E interesant sa fie aflata si parerea motociclistului.

 

Poate ne explica cei care acuza posesorii de vitezane cum vine asta.

De fapt, ce mai conteaza?? Avea vitezana, e clara treaba: e vinovat!!!

:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mare-i gradina lui Dzeu.

daca s-a ajuns ca intr-un topic despre accidentarea grava de catre un motociclist a unui copil care a fost invatat de parinti sa treaca pe la trecerea de pietoni cu bicicleta de coarne, a fost gasit vinovat cel cu masina care ar fi invitat copilul sa traverseze fara sa se asigure ca ceilalti participanti la trafic nu sunt pregatiti sa acorde prioritate, deja mi se confirma ce am mai sustinut....ca vrem egalitate...dar nu ptr catei.

Asta se cheama neacordare de prioritate...la trecerea de pietoni.....e acelasi lucru ca si atunci cand conservarul...nu se opreste la cedeaza trecerea si se infige motociclistul inocent in el.

De ce nu cantariti cu aceeasi oka? Unde-i teoria...cu sa-l stoarca de bani pe nenorocit.....sa-l judece....sa-l traga in teapa? Sau la motociclisti li se spune bafta..orice ar face ptr cva si asa suntem prea multi pe pamant?

Exceptand cateva pareri ...totul s-a transformat in teoria tipului de motocicleta. Din cunostintele mele...orice tip de motocicleta are frane....deci se pot opri la fel de bine si enduro..si speed...si scuter. In toata afacerea asta conteaza cel care a condus. Nu exista reguli diferite de circulatie..ptr vitezane ..choppere...etc.

 

In rest eseuri despre cum trebuie savurata viata cu iubitul pe motocicleta, despre cum nu te poti strange in brate la stop..pe speed....despre cine e motociclist si poate intelege...si cine nu-i. Dovezi de motociclism facute cu permis de 3 luni si opinii sustinute cu argumente de expert despre speed vs chopper. Lupta deschisa intre fosti amici de forum in care unii joaca la dublu mixt.

Hai...ca pana la urma probabil veti ajunge la concluzia....ca soferul masinii e de vina....urati bafta motociclistului dar cu conditia...sa promita ca-si va schimba speed-ul pe un chopper limitat la 34 de cp

bagati mare ...biker's rules..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca citeai mai cu atentiebla bla bla
chiar nu vreau sa devin motociclista. ..... bla bla bla
Vezi profilul lbla bla bla
asta ramane la latitudinea noastra.bla bla bla
ma cine e mai frustrat??????bla bla bla
hopa, ce este domnu'? bla bla bla

 

 

vai, dar va foarte multumesc bla bla bla

 

 

 

 

BA MATRIMONIACILORRR!!!!!!!!!! ... MUTATI-VA DREAQ PE TIMP LIBER

 

 

 

clar vina motociclistului......

se mai intimpla un fenomen ciudat....chiar daca esti pe moto sau cu conserva...multi soferi opresc la trecerile de pietoni sau aiurea si iti arunca pietonul in fata masinii (chiar il invita), fara sa se asigure daca din spate nu vine un nebun.....

 

serios ???? mama ce fenomen paranormal ... iti dai seama cum opresc astia la zebra aruncandu-ti pietoni in fata???? .... pfffffff ... ce nesimtiti domnule .. ce nesimtiti!!! da-ti un pumn in ochi si un genunchi in gura sau in traducere mai putin violenta: "daca taceai filosof erai"

numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În viață domnia Âşi prostia se plătesc. Treci pe lângă o maÂşină care se opreÂşte suspect, ce Âşanse sunt oare să aibă ceva în față Âşi ce Âşanse sunt să facă dreapta? Pe oriunde ai depăÂşi conserva, măcar încetineÂşti Âşi caÂşti ochii. Sănătate Âşi noroc piciului biciclist!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta ramane la latitudinea noastra. iar razvan are si permis si experienta moto, pana in septembrie a avut si moto, acum o foloseste pe a mea etc. da, n-are F4 si nici nu va avea vreodata. si uite de aici cauza frustrarilor tale :( .

 

ce fatalau, se da cu o paraitoare de 125, d'aia ii critica pa jmecherii cu sportive care se da reising prin oras, acu inteleg, da, da, iar voi restul de bagaciosi, lasati copilu ala in pace ca are cin' sa-l ingrijeasca, numa voi lipseati de pe capul familiei.. si cu asta goodbye, ma tirez d'aici ca sunteti enervanti :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am ajuns sa polemizam pe baza unor idioti.

nu avea permis, nu era inmatriculata mobra.

ma mir ca nu a fugit.

...

 

Nu avea cum...nu l-a dus dibla.... :(

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai inebunit frate?hahahhah cel mai tampit post care l-am vazut vreodata..nu ca m-ar interesa dar cred ca te plictisesti foarte tare.Esti nebun rau man

 

daca stai un pic sa te gandesti si sa te uiti in jur....tot topicul asta este TAMPIT :(

 

bafta :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primul post este interesant, restul doar certuri de oameni rautaciosi.

Imi pare enorm de rau pentru copil, inocenta lui e mai presus de starea motociclistului. Apoi daca nu trece pe trecerea de pietoni, se face scandal ca nu a trecut pe unde trebuia, daca trece pe trecere, tot el ar trebui sa fie vinovat ca pur si simplu era acolo.

Sunt sigura ca daca motociclistul ar fi cascat ochii ar fi putut evita asta. Exista mai multe variante, vedea ca masina este oprita, ceea ce din start iti da de gandit, incetinea ca sa opreasca sau ca sa isi poata gasi o traiectorie de ocolire a copilului. Sunt sigura ca acel copil nu i-a sarit in fata, era deja la multi pasi pe trecere, asa ca nu are nici macar 1 scuza.

Cat priveste cearta de pe aici, na si eu am enduro, si mie mi s-a intamplat sa ma trezesc cu pieton in fata, am vazut masina ca se opreste la 20 m in fata mea, dar nu aveam timp sa opresc (plus ca era ud pe jos) asa ca am incetinit cat am putut si am ocolit prin spatele pietonului, la limita safe.

Ca motociclist, trebuie sa fii cu ochii in 10 directii...cum spun niste prieteni: CASCA OCHIU!

 

Sa dea Domnul ca baietelul sa se faca bine, si sa nu se complice mai tare situatia motociclistului.

Editat de ravenitza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e nici primul nici ultimul care da peste cineva pe zebra fie ca e motociclist sau conservar , in cel mai rau caz parnaie cu suspendare......

Sanatatea victimei

Cred ca de data asta iese mai groasa pentru ca sunt 3 infractiuni: lovire, motor neinmatriculat, lipsa categoriei A, mai lipsea sa fie si beat ca sa fie tacamul complet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

punand in balanta cele 3 probleme

mai sus enumerate

 

PUTEA SA SUNE ASA

 

DOMNUL.............................. CONDUCAND O MOTO NEINAMTRICULATA SI TOTODATA FARA A AVEA CARNET DE CONDUCERE CATEGORIA A ,A ACCIDENTAT...........................................

 

E MAI DE SENZATIE SA SA SPUI

 

 

IZBIT VIOLENT DE UN MOTOCICLIST

 

CE ARE SULA CU PREFECTURA

Editat de ianachim
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am facut o petitie impotriva firmelor care produc motociclete.Sa nu mai aiba dom'le dreptul sa vanda motociclete cu ''R'' in descriere,decat celor cu atestat de pilot :( Cine vrea sa semneze petitia sa intre pe w ww.Sa-mori-tu-ca-de-aia-mi-am-luat-motor-de-viteza .rip :(

 

Ontopic: imi pare foarte rau pentru copilas.Sper sa se faca bine :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sdi eu mi'am luat'o ieri dintr'o gluma... era motorul pornit in fata liceului... vroiam sa plec si un prieten statea pe el... l'a miscat din loc si atunci a aparut politia.... dorsar penal lui... eu.. dosar penal pt incredintare de bunuri... am incercat noi cu milogeala.... da politistu mi'a zis : daca erati cu masina nu va ziceam nici dati'va mai incolo dar pe motociclcisti nu ii suport... sunt niste nemernici... ei nu opresc la semnalul politiei.. ei depasesc coloana la semafor... alearga cu viteze de peste 200... asa ca ati pus'o v'am prins va ard.... asta e... intre timp ma zbat sa scap!

Uaci your hed!!! atention a la tete!! :(

PS : el avea doar ctg B ... nu si A

Editat de SSC
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...