Andrei M Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Mersi pt. urãri...Si tie,la fel! Si mã bucur cã iesti multzumit. Desi nu mã simt prea bine,vãd c-am Inceput ziua de azi,binisor...Am primit un pachet din Germania,pe care-l asteptam cu emotie (achizitie ebay,plãtitã prin transfer bancar,nu prin paypal).Si-a 2-a veste,e de la tine... Haha... Asta cu ebay-ul am patit-o si eu. Mi-am luat o casca Shoei prin transfer bancar si neamtzu´ n-a avut vreme sa-o trimita vreo saptamana si nici sa ma anunte... Am cam stat cu morcovu´... O sa pun azi saua pe vaca si o sa o scot putin la pascut, prin oras, chiar daca afara fulguie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 30, 2011 Autor Share Postat Decembrie 30, 2011 Mai bine stai potolit....Nu-i vreme de umblat cu mobra. Acuma,seara,cã m-am pus pe picioare,dupã ce-am zãcut toatã ziua,am trecut iar la treabà.Am rezolvat problema la seaua lui @COObra,si-acuma m-apuc de modificat o sea Corbin (! ) de Honda Magna si de re-modificat seaua de Thundercat (se stie care..!.). Poze cu detalii de la seaua de Hornet.Înainte de rezolvare,si dupã: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 perfect. am primit si mailul tau cu pozele. multumesc mult. deci...iata bijuteria. Multumesc pentru o treaba bine facuta. LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2012 Bunnn...! Mã bucur cã iesti multzumit de rezultat Mersi pt. feedback-ul pozitiv LA MULTI ANI ! ...Si-am început 2012-le,în fortzã....Am plãcerea sã vã prezint si prima sea terminatã de modificat,anul ãsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 LA MULTI ANI pentru toti banditii. E tare seaua de bandit. Culmea ca e a mea si a iesit super, abia astept sa o pun pe motor. Multa sanatate pentru maestrul Darian. Apelati la el cu cea mai mare incredere. E profesionist in ceea ce face si foarte serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 arata foarte bine saua de Bandit! cat m=ar costa si pe mine una identica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Pt zzr 600 ai modificat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) arata foarte bine saua de Bandit! cat m=ar costa si pe mine una identica? 180 ron,fãrã broderie,230 ron,cu broderie. Doar cã n-o sã mai fie cu material imitatie fibrã de carbon.Ce mai am,nu cred cã mai ajunge pt. încã una...Ori alt fel de negru (altã texturã sau mai lucios,ca sã fie un pic de contrast),sau altã culoare.Sau,un singur fel de negru,si chedere colorate ....Sunt câteva variante... Pt zzr 600 ai modificat ceva? Cam 80% din silicon,re-turnat...Pus asa cum stiu eu .... Editat Ianuarie 1, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Sa reformulez si eu intrebarea: Pentru Thundercat ai modificat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 Sa reformulez si eu intrebarea: Pentru Thundercat ai modificat ceva? Astãz,i,fac finisajul cu siliconul,o re-îmbrac cu burete si-ncep sã croiesc. Mâine,e gata,cu totul..Din cauzã c-am avut de re-modificat si ce-ai experimentat tu ,am avut mai mult de lucru,ca timp,si-am turnat si-un tub cu silicon,mai mult decât as fi folosit în mod normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 180 ron,fãrã broderie,230 ron,cu broderie. Doar cã n-o sã mai fie cu material imitatie fibrã de carbon.Ce mai am,nu cred cã mai ajunge pt. încã una...Ori alt fel de negru (altã texturã sau mai lucios,ca sã fie un pic de contrast),sau altã culoare.Sau,un singur fel de negru,si chedere colorate ....Sunt câteva variante... Cam 80% din silicon,re-turnat...Pus asa cum stiu eu .... I-mi poti da ceva poze?a-si vrea si eu ceva dar nu-mi pot imagina cum sa fie...ce culori,forma etc.Plus ca sunt din cluj........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) I-mi poti da ceva poze?a-si vrea si eu ceva dar nu-mi pot imagina cum sa fie...ce culori,forma etc.Plus ca sunt din cluj........ Pune o pozã cu motocicleta ta. O sã caut o imagine c-o sea modificatã,care sã se potriveascã cu mobra.Am peste 900 poze...! Asa,o sã si pot sã-ti propun combinatia coloristicã.Referitor la locatie...primesc tot timpul,sei din tzarã....Uite,@tamas_daniell,e din Petrila...Posta Românã,curierat rapid,prieteni care vin la Bucuresti - posibilitati s-ajungã la mine,si-napoi,la tine,sunt destule... Editat Ianuarie 2, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Asa arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 Asa arata: Poza,e exact cum îmi doream...! Ca formã,as face-o cam asa:. Vârful spatelui,mai putzin înãltzat decât la aia din pozã.Din punct de vedere coloristic,as finisa-o neagru semi-lucios cu chedere rosii.Poate si-o broderie cu logo-ul 'Ninja",pe locul pasagerului. Cu acelasi font,ca pe carene.Scris cu rosu,evident...Structural.ar fi de adãugat ceva silicon,la locul pasagerului,cât sã-l aduc la orizontalã (ca sã nu mai alunece pasagerul,peste tine),si bordura aia,între locuri.Totul,îmbrãcat cu burete moale,ca sã fie toatã seaua,mai comodã. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Poza,e exact cum îmi doream...! Ca formã,as face-o cam asa:. Vârful spatelui,mai putzin înãltzat decât la aia din pozã.Din punct de vedere coloristic,as finisa-o neagru semi-lucios cu chedere rosii.Poate si-o broderie cu logo-ul 'Ninja",pe locul pasagerului. Cu acelasi font,ca pe carene.Scris cu rosu,evident...Structural.ar fi de adãugat ceva silicon,la locul pasagerului,cât sã-l aduc la orizontalã (ca sã nu mai alunece pasagerul,peste tine),si bordura aia,între locuri.Totul,îmbrãcat cu burete moale,ca sã fie toatã seaua,mai comodã. Si toata treaba asta m-ar costa:. . . . Se executa in. . . . zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Astãz,i,fac finisajul cu siliconul,o re-îmbrac cu burete si-ncep sã croiesc. Mâine,e gata,cu totul..Din cauzã c-am avut de re-modificat si ce-ai experimentat tu ,am avut mai mult de lucru,ca timp,si-am turnat si-un tub cu silicon,mai mult decât as fi folosit în mod normal... Astept poze pe cand o fi si imbracata si sa imi spui cat e diferenta de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Salut si La Multi Ani !!! cat ma costa si pe mine retapitarea seilor de gsxr care acum arata ca in poza de mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 Si toata treaba asta m-ar costa:. . . . Se executa in. . . . zile. 180 ron,fãrã broderie.Cam 3-4 zile.Dac-o trimiti cu Posta Românã,asteaptã-te sã facã vreo 3 zile dus,si tot cam asa,întors...Ti-o spun din experientzã.... Salut si La Multi Ani !!! cat ma costa si pe mine retapitarea seilor de gsxr care acum arata ca in poza de mai jos. Salut si La Multi Ani ! si tie ! Cum vrei retapitzate ? Tot asa ? Dacã da,asa ceva as face pt. 150 ron,cu materialele mele.Dacã vrei simple, negre sau altã culoare,atunci ar fi 100 ron.Am mai fãcut si eu,ceva de genul ãsta.Drept sã fiu,parcã mai mult mi-ar plãcea sã se vadã portiunile albe,"curate",nu cu cusãturã albastrã.Adicã,pe alb,sã fie si cusãturile albe,iar pe-albastru,cu albastru.Si mai putzine cusãturi ornamentale.Seile astea,mi-i se par prea încãrcate - si desen din culori,si cusãturi...Acuma,dacã tu te hotãrãsti cã le vrei identice...Pot sã ti-i le fac asa cum vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Revin cu pozele seii de Transalp modificate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Salut, Dariane baga si tu o poza cu seaua mea sa nu creada lumea ca nu ai de lucru si deaceea nu mai postezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 Na poftim,poze cu seaua ta.... Oricum,o re-desfac,sã corectez cusãtura cea mai complicatã de pe ea ...Trebuie sã cos 2 milimetri mai în interior,ca sã stea întins materialul,pe zonele alea. Asta e...Nu totdeauna-mi iese din prima... Mde...! Fiecare sea modificatã,e unicat....Nu pot sã folosesc tipare... ....Exceptând cutele alea,îti place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 DA! e fix cum ma asteptam. Felicitari. :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 Bun,tocmai o decapsam.Mâine,ti-o trimit. Nu de alta,dar poimâine,primesc iarãsi niste broderii,si am de terminat cel putzin o sea care stã cam de mult,pe la mine...Ceva c-o zburãtoare alergãtoare,de fapt... Sunã cuiva,cunoscut...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 si am de terminat cel putzin o sea care stã cam de mult,pe la mine...Ceva c-o zburãtoare alergãtoare,de fapt... Sunã cuiva,cunoscut...?! Da da da...suna cunoscut si suna bine !!! Cred ca zburatoarea abia asteapta sa "alerge" un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Na poftim,poze cu seaua ta.... Oricum,o re-desfac,sã corectez cusãtura cea mai complicatã de pe ea ...Trebuie sã cos 2 milimetri mai în interior,ca sã stea întins materialul,pe zonele alea. Asta e...Nu totdeauna-mi iese din prima... Mde...! Fiecare sea modificatã,e unicat....Nu pot sã folosesc tipare... ....Exceptând cutele alea,îti place ? aaaa in loc de rosu nu ar merge cu ceva carbonlook??? la seaua mea , de exemplu??? cum care sea , aia care o sa o tapitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate