Sari la conținut

Sa mai si radem.

MOD
 Share

Postări Recomandate

orașul de la poalele Feleacului a predat o veritabilă lecție de prostie întregii țări, prin intermediul președintelui Consiliului Județean, Mihai Seplecan, cel despre care tocmai s-a aflat că și-a falsificat o diplomă de Spiru Haret.

http://www.timesnewroman.ro/politic/cluj-capitala-prostiei-dupa-ce-s-a-aflat-ca-presedintele-cj-are-diploma-falsa-de-spiru-haret

”Orașul ăsta zici că e blestemat”, se plânge reputatul istoric clujean Decebal Popescu. ”A fost luat de români de la unguri, Gheorghe Funar a fost primar 12 ani iar acum edil este Emil Boc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

.................................

Dacă eram nesimțit, îmi falsificam o diplomă de Sorbona. Deci am făcut ce am făcut din bun simț, nu din prostie.”

...................................

apoi poate momentan nu a avut atatia bani sa-si cumpere diploma la Sorbona...., dar dupa un mandat in fruntea consiliului, sigur avea deja malaiul....

la Gherla si cu pwulalaul asta!

Link spre comentariu

Un articol de doi bani menit sa denigreze orasul din cauza unui ticalos ! Exemple ca acesta sunt in toate orasele tarii , cu precadere Bucuresti ( Ponta si doctoratu' ) , Deci lasati-o moarta cu " orasul e de vina " .... de vina sunt unii oameni , nu toti !

Calm your tits bro! Site-ul este unul de amuzament. Sa dam dovada de inteligenta si sa stim sa apreciem o gluma. Zic.

PS: La TNR (timesnewroman) lucreaza si un clujean de-al nostru. Majoritatea articolelor cu referire la Cluj sau Ardeal sunt scrise chiar de el.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

In timpul unui zobr transatlantic, deasupra oceanului, stewardesa le transmite pasagerilor:

- Doamnelor şi domnilor, in urma defectiunilor, avionul nostru se va prăbuşi în ocean. In partea dreapta a scaunelor o sa gasiti o cutita cu crema importiva rechinilor, cu care va rugam sa va ungeti pe corp.

- Şi daca ne dam cu crema nu o sa ne mai manance?

- Ba da, dar mai in scarba.

:)) asta imi aduce aminte de bancul ala cu accidentul de masina, 2 victime decedate, unul cu centura, unul fara. Politistul la fata locului, tine lectii despre importanta centurii: uitati-va la asta fara centura, membre rupte, desfigurat, matze imprastiate, etc.. si uitati-va la asta cu centura, parca doarme.

Link spre comentariu

http://9gag.com/gag/aE7G6RM

Guys she is tanking gas the Adapter of it is placed next to the motor

Editat de Penetru
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

se poate. am facut eu in ultima curba spre casa dupa un we cu party all night si 650 km

Eu la fel de 2 ori pe autostrada in Grecia.Noroc ca drumul era drept acolo...

hal'Domnului ca ati ajuns sanatosi si cu bine acasa!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...