Vizitator AndreiRN Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Minoritate? No no no. Merg si eu intr-o discoteca si numai de fete dau! Da, motociclistele sunt o minoritate in populatia feminina. Cam la fel si cu un baiat croshetand. Pai nu stiai ca baieti cam fug de dans? Trebuie sa primeasca o portie buna dupa ca sa se sacrifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Da, motociclistele sunt o minoritate in populatia feminina. Cam la fel si cu un baiat croshetand. Pai nu stiai ca baieti cam fug de dans? Trebuie sa primeasca o portie buna dupa ca sa se sacrifice. minoritate sau nu,unele merg bestial!Ex Doina(Dodo)din Timisoara!!!O stie toata tara de pe la intruniri unde apare de cativa ani buni, CONDUCAND!!!!!!!!! Inclin sa cred ca daca continuam sa le tratam asa vor deveni din minoritate specie pe cale de disparitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 7, 2006 Autor Admin Share Postat Februarie 7, 2006 Nu te mai obosi sa "comunici" cu AndreiRN, a fost suspendat de mult. Go girls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 mi se pare mie, sau sectiunea aceasta a forum-ului are cele mai multe topic-uri inchise? nu va da de gandit? ganditi si voi inainte sa scrieti sau sa transformati sectiunea in pagina de matrimoniale si alte prostiii P.S: prin acest post n-am vrut sa va jignesc, e doar o constatare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Se inchid din cauza unor "motociclisti" bagaciosi sau a unor pustoaice rebele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micutza dar...motorista =)) Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Personal am impresia ca nu prea se prea vorbeste nimic pentru ca exista o doza de ambiguitate referitoare la sectiunea asta. Fotografiile de care vorbeam prind la segmentul 13-18 ani, care nu prea e "targetul" nostru, si in nici un caz nu e targetul sectiunii de care vorbim. Dc? iti e teama sa nu te intrecem cand vom avea posibilitatea de a fi p o moto adevarata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Replica de deasupra bate un apropos de ce zicea Katy mai sus.... sau ma-nshel eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Replica de deasupra bate un apropos de ce zicea Katy mai sus.... sau ma-nshel eu? Ramane de vazut PS: Si pe mine m-a lasat pretena.... Nu se ofera nici o "rebela" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Se inchid din cauza unor "motociclisti" bagaciosi sau a unor pustoaice rebele. Ai nimerit-o cu "motociclisti" nush, mi se pare aiurea. Ar trebui naibi o sectiune gen "Matrimoniale" sau "disperati pe 2 roti" bai fratilor, dati naibi o laba si potoliti-va, sunteti MOTOCICLISTI, ar trebui sa aveti ONOARE! bagati in seama toate (nush cum sa le spun k sa nu le jignesc prea tare) care n-au altceva d facut decat sa piarda timpul pe forum. Daca vreti sa va trageti de sireturi intrati naiba p messenger! parerea mea....puteti sa ma injurati P.S: Stiu ca sunt un porc misogin cu ochelari de cal, nu-i nevoie sa-mi spuneti (s-asa ma doare la salam de parerea altora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Aplauze pt Achile PS: @ navarro: nu te inseli deloc, se potriveste fix pe ce a zis Katy Dc? iti e teama sa nu te intrecem cand vom avea posibilitatea de a fi p o moto adevarata? Ma indoiesc ca o sa-i puteti intrece Transalp-ul pe soselele craterland-ului numit Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 n-am nevoie d aplauze! de ce nu luati atitudine?? ma gandesc sa intru d-acum numai pe "coltul enduristilor", macar stiu ca acolo nu sunt aberatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinamique Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 cam ai dreptate....m-am cam uitat pe forum si am ajuns la aceeasi concluzie... P.S:esti un porc misogin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 mai suptirel va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 BeDe-ule... fara aluzii suptile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 "Fete motocicliste" = nu era mai simplu "Motocicliste"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 nu caut nimic nu vreau nimic doar ma laud .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildrose Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Deci Domnul Bhairava eu am trimis mail de reclamatii. Am scris de 2 ori in aceasta sectiune ca nu e normal ca acesta sectiune sa fie plina de POZE CU GAGICI LEBARTATE PE MOTOARE! Te-am cautat ieri pe mirc sa iti spun si personal ca nu imi convin pozele care apar: nu ai fost si am trimis mail la administrator. Aceste poze denigreaza absolut ideea tuturor oamenilor care intra aici despre ce inseamna o femeie pe motocicleta. Daca nu iti convine te rog sa iti faci colectie la tine si asta suna pentru toti restu. Katy sustin. Si eu am scris. Si de obicei scriem mai prin toate sectiunile forumului. Ca suntem putine asa e, dar asta nu inseamna ca singurul loc pe care il aveam sa fie invadat de anunturi matrimoniale: gen te iubesc nikita, uauauaauaua... uite la anda adam proaspat siliconata intinsa langa un motor. Te rog daca in continuare sustii afirmatia de: sa o sustii cu argumente. Daca nu astept sa iti retragi cuvintele; acum ca stii despre cine e vorba sal! sunt perfect de acord cu tine. si eu m-am saturat de individele acelea care fac sa para ca motocicleta este o jucarie erotica. dupa genul acesta de persoane sunt etichetate si motociclistele adevarate, ceea ce nu mi se pare normal. ce-i drept eu m-am inscris de putina vreme pe forum, de asta nu am postat prea des. incerc sa ma acomodez. dar ma deranjeaza atunci cand barbatii incep sa comenteze faptul ca sunt pasionata de motoare. mi se spune adesea k locul meu e de pasagera. de ce? doar pt k sunt fata? in concluzie, cred ca e nevoie si de sectiunea aceasta in care si motociclistyele sa-si spuna parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 sal! sunt perfect de acord cu tine. si eu m-am saturat de individele acelea care fac sa para ca motocicleta este o jucarie erotica. dupa genul acesta de persoane sunt etichetate si motociclistele adevarate, ceea ce nu mi se pare normal. Motoreta e o jucarie erotica. Uau, iete ca afli lucururi noi. Mai reveniti-va fetelor si nu va mai credeti asa speciale. Daca nu mi-ar fi mila de pielea mea as merge numai in fustita si sandalute pe motor sa crape fetili ca tine de ciuda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildrose Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 sal! sunt perfect de acord cu tine. si eu m-am saturat de individele acelea care fac sa para ca motocicleta este o jucarie erotica. dupa genul acesta de persoane sunt etichetate si motociclistele adevarate, ceea ce nu mi se pare normal. ce-i drept eu m-am inscris de putina vreme pe forum, de asta nu am postat prea des. incerc sa ma acomodez. dar ma deranjeaza atunci cand barbatii incep sa comenteze faptul ca sunt pasionata de motoare. mi se spune adesea k locul meu e de pasagera. de ce? doar pt k sunt fata? in concluzie, cred ca e nevoie si de sectiunea aceasta in care si motociclistyele sa-si spuna parerea. Motoreta e o jucarie erotica. Uau, iete ca afli lucururi noi. Mai reveniti-va fetelor si nu va mai credeti asa speciale. Daca nu mi-ar fi mila de pielea mea as merge numai in fustita si sandalute pe motor sa crape fetili ca tine de ciuda. nu ne credem mai speciale doar ca voi aveti darul de a nu vedea decat fusta si nu persoana! iar felul de a se imbraca al fiecaruia e o chestiune de optiune! alegi ce iti place si cum te simti tu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Asa e, vedem doar fustita sau ce e sub... Esti cumva bruneta cu ochii verzi dra kylie? Daca da te iau la arc si un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 16, 2006 Autor Admin Share Postat August 16, 2006 sal! sunt perfect de acord cu tine. Aloo... postul ala e vechi de 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Asa e, vedem doar fustita sau ce e sub... Esti cumva bruneta cu ochii verzi dra kylie? Daca da te iau la arc si un cico. Aloooooooooooooo,lasa femeile in pace,io de cine ma mai ocup?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildrose Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Asa e, vedem doar fustita sau ce e sub... Esti cumva bruneta cu ochii verzi dra kylie? Daca da te iau la arc si un cico. dak tu ai impresia k eu am intrat pe forum k sa ma cert cu tine te inseli. credeam k este un forum pt pasionatii de motoare. nu inteleg care e problema ta. te intereseaza cum arat? de ce ti-ar fi mai usor sa ma iei peste picior? ei bine afla ca nu mai accept provocarea. oricum vreau sa fie clar un lucru: intentia mea este sa aflu cat mai multe despre motociclete nu despre fitze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Asa este don'soara Ninja...mai acida! Prea acida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate