G0055 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 stai linistita, apelativul e pentru pasagerele fara carnet, care se cred motocicliste....hence motociclizde!apelatiuvul nu se adreseaza motociclistelor, ci.... 'motociclistelor' cu sufletul. hmz...whatever...stateam oricum linistita, desi mi a displacut denumirea de motociclizde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 bai motociclizdelor! pasagerii...sunt..aaaa...PASAGERI!Daca pasagerul/a are un carton plastifiat de culoare roz cu numele lui/ei si cu un A undeva si stie sa struneasca pe ce sta cu kurul atunci pasagerul/a poate fi numit motociclist/a.... evrika! Uite un raspuns pertinent. Senchiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) hmz...whatever...stateam oricum linistita, desi mi a displacut denumirea de motociclizde... e, aci nu te enerva, denumirea de motocilizde/motociclijdi face parte din vocabularul multora(traiasca tanga moteurs )si face parte din viata noastra de zi cu zi....reunosc, io-s motociclizd ca tot am scris eu cele scrise mai devreme, recunosc, motociclist este acela care conduce motoru asta pe doua roti, dar am specificat ca si pasagerele si pasagerii se expun la aceleasi riscuri ca motociclistii....practic, fac parte din motociclism, doar ca nu au drepturi depline...e adevarat, cand esti pasager te risti, si mai ales cand esti conducator, si iei pasager, te risti dar nu poti spune ca o pers care e pasager e motociclist, ci ca aceasta e pasionata de motociclism... cum am zis, nota 10 pt genul feminin care se da cu motoru si mai ia si pasageri asfalt uscat fetelor @IcemaN: bre, eu nu mai am mobra datorita faptului ca-s toate in restaurare...io ce-oi fi? Editat Mai 18, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 @IcemaN: bre, eu nu mai am mobra datorita faptului ca-s toate in restaurare...io ce-oi fi? Betiv!!! hmz...whatever...stateam oricum linistita, desi mi a displacut denumirea de motociclizde... 'eh... te obisnuiesti si cu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 @IcemaN: bre, eu nu mai am mobra datorita faptului ca-s toate in restaurare...io ce-oi fi? un motociclist 'comunist' cretz care da banii pe bere in loc de spritzchit si vopsea si care desface 3 beri odata deodata da' nu termina niciuna. Pune Jawa pe roti si da-i jar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 datorita faptului ca ne cam abatem de la ideea topicului, am si eu o curiozitate.... ce le motiveaza pe fete atat de tare incat sa riste sa si "harjaie" pretiosul funduletz intr-o eventuala cazatura de pe moto? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 datorita faptului ca ne cam abatem de la ideea topicului, am si eu o curiozitate.... ce le motiveaza pe fete atat de tare incat sa riste sa si "harjaie" pretiosul funduletz intr-o eventuala cazatura de pe moto? ... chiar ca....spune-ne tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 chiar ca....spune-ne tu pai, imi plac motoarele....am luat mania mai intai de la frate miu care belea ochii all day long la motogp, apoi de la primul prieten ... imi place sa ma plimb...sa simt adrenalina, sa simt libertatea aia incomparabila cu orice altceva pe pamantul asta...sau cel putin asa o gasesc eu.. dar am int multe persoane care s au apucat de moto sa si afiseze fitzele..hate those:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ce le motiveaza pe fete atat de tare incat sa riste sa si "harjaie" pretiosul funduletz intr-o eventuala cazatura de pe moto? ... n-am idee, dar oare pe baieti ce-i face sa riste sa-si buseasca sistematic oole lor dragi de rezervor? si nici macar nu trebuie o cazatura pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 n-am idee, dar oare pe baieti ce-i face sa riste sa-si buseasca sistematic oole lor dragi de rezervor? si nici macar nu trebuie o cazatura pt asta bai fata, ne-ai zis-o... datorita faptului ca ne cam abatem de la ideea topicului, am si eu o curiozitate.... ce le motiveaza pe fete atat de tare incat sa riste sa si "harjaie" pretiosul funduletz intr-o eventuala cazatura de pe moto? ... pai, fitze, figuri, vanturi si evident masochismul lor caracteristic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) stai linistita, apelativul e pentru pasagerele fara carnet, care se cred motocicliste....hence motociclizde!apelatiuvul nu se adreseaza motociclistelor, ci.... 'motociclistelor' cu sufletul. Domu "profesor" "motociclizdele" au mai mult "sange" ca multi barbati.... daca facem un procent cati dintre voi ati suporta sa mergeti ca pasageri cum merg ele suntem departe... Din partea mea tot RESPECTUL !!!!! pt femeile care se urca si care gusta nebunia impreuna cu NOI !!!!! Editat Mai 21, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) bai motociclizdelor! pasagerii...sunt..aaaa...PASAGERI!Daca pasagerul/a are un carton plastifiat de culoare roz cu numele lui/ei si cu un A undeva si stie sa struneasca pe ce sta cu kurul atunci pasagerul/a poate fi numit motociclist/a.... evrika! De acord, dar daca are permis A si nu a mers decat prin poligon si in rest pasagera si cu masina pe langa motor este motociclista? Este motociclista, doar ca stie ceva teorie si jaloane?Eu zic ca nu. Jos palaria pentru ca sunt curajoase,dar raman pasagere curajoase, nu motocicliste. Motociclist adevarat este cel ce isi poate remedia avariile mai putin cele de finete care implica service-ul,mecanici specializati si stie toate piesele si componentele.Valabil si pentru dame. asa vad eu o,un motociclist pur sange. Restul suntem, mai mult sau mai putin motociclisti. Editat Mai 21, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Domu "profesor" "motociclizdele" au mai mult "sange" ca multi barbati....daca facem un procent cati dintre voi ati suporta sa mergeti ca pasageri cum merg ele suntem departe... Din partea mea tot RESPECTUL !!!!! pt femeile care se urca si care gusta nebunia impreuna cu NOI !!!!! Atentie ca nu-s toate curajoase. Nu uita de inconstienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Atentie ca nu-s toate curajoase. Nu uita de inconstienta. Adica ce sa inteleg ca femeile inconstiente merg in spate si alea constiente la ghidon ? Alea ne curajoase stau la cratitza in club sau intr-o masina tare k akolo e safe nicidecum pe motor ..... Editat Mai 21, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Adica ce sa inteleg ca femeile inconstiente merg in spate si alea constiente la ghidon ? Alea ne curajoase stau la cratitza in club sau intr-o masina tare k akolo e safe nicidecum pe motor ..... Nuuuuu, atentie ca generalizezi. Am spus ca nu toate pasagerele sunt constiente de riscuri, adica sunt inconstiente. Nu toate. Alea necurajoase se urca in SUV-uri Editat Mai 21, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 n-am idee, dar oare pe baieti ce-i face sa riste sa-si buseasca sistematic oole lor dragi de rezervor? si nici macar nu trebuie o cazatura pt asta cred ca tendinta barbatilor de a-si baga organul in ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 cred ca tendinta barbatilor de a-si baga organul in ceva .....sau poate tendinta de a se simti stapani cu adevarat pe ceva../cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 .....sau poate tendinta de a se simti stapani cu adevarat pe ceva../cineva Si vrei tu sa-mi spui ca pe motor stapanesc ceva??? Pai atunci cum dracu o mare majoritate nu se stapanesc pe ei (crezand ca pot stapanii motorul) si isi lovesc OOLE asa cum bine a spus Raluca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Si vrei tu sa-mi spui ca pe motor stapanesc ceva??? Pai atunci cum dracu o mare majoritate nu se stapanesc pe ei (crezand ca pot stapanii motorul) si isi lovesc OOLE asa cum bine a spus Raluca? eu am zis "stapani" in sensul de a "poseda" nu ma refeream la skilss-urile lor sau la priceperea pe motor....am vazut barbati care erau vai de mama lor pe motor stiau doar sa i dea in linie dreapta si atata, dar erau super macho si "vai, motorul meu e cel mai tare, e viata mea, etc")))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 eu am zis "stapani" in sensul de a "poseda" nu ma refeream la skilss-urile lor sau la priceperea pe motor....am vazut barbati care erau vai de mama lor pe motor stiau doar sa i dea in linie dreapta si atata, dar erau super macho si "vai, motorul meu e cel mai tare, e viata mea, etc")))))))))))) aia nici pe oole lor nu-s stapani, daramite pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 aia nici pe oole lor nu-s stapani, daramite pe motor... mda...ce pot zice...unora dintre baieti/barbati le place sa se minta singuri:D:D ..pe ei insisi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Aia e falsa impresie de stapanire de sine. O idiotenie, o aberatie, firea multora care inca mai colcaie in cretacicul dezvoltarii intelectuale. Un fenomen la scara larga care-i trist dar exista. Dar de ce discutam asta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 poate ajuta desenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unamikblonda Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 cred ca esti printre singurii care au aceasta parere restul aleg cealalta varianta... eu una la fel cred ca si pasagerii sunt motociclisti, un fel de copiloti... nu de multe ori mi s-a intamplat sa atrag atentia celui care conducea motocicleta daca vedeam ceva in fata gen: o vaca , un caine, o turma de oi sau chiar o masina care nu era pe sensul ei ci pe al nostru... astept si alte pareri desigur...nu de alta dar vreau sa ma lamuresc [/quoteda, intr-adevar, sunt multi care aleg cealalta varianta, insa toti sunt PASAGERI! Si nu , nu sunteti nici un fel de copiloti. Sorry! sunteti doar ocupantii locului din spate, aia care tre' sa nu incomodeze cu nimic, sa nu se uite stanga-dreapta-fata-spate, sa nu se miste, sa nu faca diverse chestii care distrag atentia celui in mana caruia isi lasa viata ( sa fim seriosi, e o mare responsabilitate sa iei pe cineva in carca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate