AsubayaH Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 (editat) 1. Cine stie de unde pot achizitiona placute pentru GS500E fata spate din Bucuresti si cam la ce preturi? 2. Stie careva placutele noi cam ce nr de km rezista ? 3. Intreb deoarece cred eu ca sunt uzate frana este foarte buna dar se aude un mic tiuit oare am dreptate? 4. Pot sa le verific cumva starea fara sa demontez ? Multumesc si scuze de deranj sunt incepator Editat Martie 16, 2006 de AsubayaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Teoretic, cand sunt foarte tocite iti scade nivelul la lichidul de frana. Eu asa am constat. Cand nu mai era nici pe minim am demontat placutele si erau super tocite. De abea se mai vedea linia aia de pe mijloc. Oricum in spate e mai usor de verificat. Se scot mai usor, fara sa demontezi etrierul. Pe fatza ca sa faci o verificare buna ar trebui sa il demontezi. Dar probabil e si o alta solutie pe care nu o stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v.i.p.andr3i Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Cumpar placute de frana pt fatza pt un scuter aprilia Gulliver de 49ccm. De unde sa ma duc si eu sa iau? Eu sunt din Buc. Astept reply-uri. MS!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Cumpar placute de frana pt fatza pt un scuter aprilia Gulliver de 49ccm. De unde sa ma duc si eu sa iau? Eu sunt din Buc. Astept reply-uri. MS!!!! LUCAS: 57,00 RON Posta, ramburs ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Sunt din Tg. Secuiesc, jud Covasna. Am mai trimis prin posta multe ... Ulei, placute, filtre ulei, filtre aer, spray lant, acumlatoare ... deci consumabile. Pana acum tot s-a potrivit. Daca vrei demonteza placutele,verifica poza (pdf prin mail). Daca vezi ca-s la fel, ti-l trimit. Catalogul pe asta il da, deci ar trebui sa se potriveasca. Si pret super !!!!!!!!!!! Toate bune, BLB benelevi@blb.ro Aprilia.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 ai putea sa scrii in profil de unde eshti :) sau unde vrei placutzele :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Vreau sa imi schimb placutele pe fata. Problema este ca am gasit la Louis ce imi trebuie, dar am un magazin pe strada care aduce Ferodo si Lucas. Beleaua e ca stiu codul dar fiindca nu ma dau banii afara din casa vreau sa stiu sigur ca mi se potrivesc. La Ferodo am gasit website in care vad dimensiunile placutei. Lucas si Saito nu au situri web? Stiind codul placutelor Lucas din Louis ... pot extrapola. In microfiches nu am gasit nimic despre dimensiunile fizice ale placutelor. Unde mai pot afla detalii? Sau daca stiti situl web Lucas sau Saito (am dat pe google si nimic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Coduri Ferodo: - fatza: FDB 569 - 2 seturi - spate: FDB 338R Astea-s pentru GSX600 Katana FJ-FK-FL-FM-FN-FP-FR-FS-FT-FV an fab. 88-93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Coduri Ferodo: - fatza: FDB 569 - 2 seturi - spate: FDB 338R Astea-s pentru GSX600 Katana FJ-FK-FL-FM-FN-FP-FR-FS-FT-FV an fab. 88-93 Tnx. Astea le-am gasit si eu. Caut site web lucas si site web saito. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Coduri Lucas: fatza: 1114 STD sau SV spate: 1056 LF sau SH unde: STD Standard (pentru axa față Âşi spate) - componente organice cu substraturi de ceramică - durabilitate mare - compatibil cu orice tip de disc SV Performance (exclusiv la axa față) - metalic - compatibil cu orice tip de disc - utilizabil in curse LF Standard (exclusiv la axa spate) - componente organice cu substraturi de ceramică - durabilitate mare - compatibil cu orice tip de disc SH Performance (exclusiv la axa spate) - metalic - durabilitate mare - compatibil cu orice tip de disc - utilizabil in curse Later edit: Saito nu am gasit. Am atasat Catalogul Lucas pentru cine mai doreste catalogLucas.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Tnx. Astea le-am gasit si eu. Caut site web lucas si site web saito. Saito nu este marca a lui Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Ia-ți nenea Ildirim placute Ferodo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 Ia-ți nenea Ildirim placute Ferodo. Si eu eram de aceeasi parere, dar daca omu vrea Lucas... Baiazide vezi ca placutele Lucas n-au nici o legatura cu LucasArts si cu nenea George Lucas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Sau ai putea sa ti le incarci. Am gasit centrul ala, i am intrebat si au spus ca in doua ore sunt gata, 25 RON de placutza. Da mi un bip si te sun daca vrei sa iti explic cum ajungi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Am comandat la ady din targoviste. Astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Sau ai putea sa ti le incarci. Am gasit centrul ala, i am intrebat si au spus ca in doua ore sunt gata, 25 RON de placutza. Da mi un bip si te sun daca vrei sa iti explic cum ajungi acolo. Pentru viteziste nu e recomandat sa le incarci...chiar daca le fac bine si nu se desprind in nici un fel, la franare violenta la viteza mare apare "fading" cand se incing. E drept ca pretul bate orice alta varianta, dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Am schimbat sapt trecuta placutele de frana si fata si spate. Cele noi sunt Ferrodo (deci calitatea nu poate fi cauza). Operatiunea am efectuat-o eu in curtea blocului. Franeaza beton ! (Ferrodo rulez - aveam GoldFren inainte si erau de tot kktu, nici nu se compara) Problema e ca alea din fata la frane foarte usoare (abia stang maneta) scartzaie ca la autobuzele cu termen de casare depasit. Ce se intampla? Mi-a scapat mie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Nu s-au rodat dupa disc. Mai asteapta o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Nu s-au rodat dupa disc. Mai asteapta o luna Da-i cu gazul ca sa ai de ce frana. Nu mai merge ca un bosorog duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 E normal sa schimbi placutele de frana o data pe sezon, adica la cam 6.000 km (in cazul meu)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Le schimbi cand e pe terminate carnea de pe placute, sa nu muste din disc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Are foarte mare importanta ce material are placuta pe ea. Eu am avut Gold Fren si frana beton. Apoi am pus Ferodo dar m-am zgarcit la bani si am pus Ferodo din gama Platinium. Nu mai frana asa bine. E normal sa schimbi placutele de frana o data pe sezon, adica la cam 6.000 km (in cazul meu)? Noi astia inoroitii le schimbam odata pe zi. JUR. Asa se schimba in conditii de competitie pe super noroi si daca mai ai si un traseu la vale asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Dacă Louis nu îți place (unii intermediari îți trimit direct acasă), în TârgoviÂşte e un membru numit ady_viteza, parcă. Eu le-am luat de la cineva din Târgu MureÂş, parcă. Variante prin BucureÂşti - pentru mie ar la service la Honda, dar e pe comandă Âşi durează mai mult decât la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 De la mine - pana la tine dureaza 3-4 zile, depinde de posta romana . Ferodo si Lucas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate