Dana.Simi Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 (editat) )) ce baieti răutăcioși.... Bineeeee...... Editat August 11, 2014 de Dana.Simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Este cumva desuet sa comunicati in romaneste? Sau acest "esperanto" este...cooool???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 )) ce baieti răutăcioși.... Bineeeee...... Nu sunt rautaciosi.... sunt doar curiosi. De ce sa nu recunosc....si eu sunt curios. Oricum..... multi km fara incidente. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Cum sa nu fie nevoie? Nu le invata la prostii :-)))))......vor incerca sa se sustraga si viitoarele membre noi de pe forum. Daca domnisoarele arata bine trebuie facut ceva in sensul asta. :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Carcotasilor!!! )) » Post actualizat in 12 Aug 2014 08:35 Nu sunt rautaciosi.... sunt doar curiosi. De ce sa nu recunosc....si eu sunt curios. Oricum..... multi km fara incidente. Bafta » Post actualizat in 12 Aug 2014 08:35 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salutare! Mă bag și eu pe aici, deși sunt de ceva vreme pe forum. Unii mă cunosc. Sunt Andreea, dar mai toți mă știu de Duda. Să ne auzim cu bine. @Dana.Simi Bine te-am găsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Buna Andreea! Multumesc... Sa ne auzim cu bine... Si poate sa ne si vedem prin trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Poate când va fi să ajung prin capitală, căci eu stau unde se agață harta-n cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Poate când va fi să ajung prin capitală, căci eu stau unde se agață harta-n cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Pai vezi ce-ai facut..... ai speriat fata. :-))))) De azi de dimineata si pana acum si-a scos poza din profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana.Simi Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) Pai vezi ce-ai facut..... ai speriat fata. :-))))) De azi de dimineata si pana acum si-a scos poza din profil. » Post actualizat in 12 Aug 2014 19:50Nu baieti... Nu m-ați speriat,doar ca am încercat sa-mi schimb poza de profil cu una pe motor. Dar n-am reușit si am scos-o si pe aia din greseala... » Post actualizat in 12 Aug 2014 19:51 » Post actualizat in 12 Aug 2014 19:50 Nu baieti... Nu m-ați speriat,doar ca am încercat sa-mi schimb poza de profil cu una pe motor. Dar n-am reușit si am scos-o si pe aia din greseala... Editat August 12, 2014 de Dana.Simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Gata, am reperat fata, nu mai e nevoie de poze in bikini...cel putin pentru mine! P.S. E draguta, are voie pe site! ) Aoleo Niko, sa tradezi cauza in halu' asta nu ma asteptam de la tine... Nu stii ca in regulament scrie clar cu CAPS LOCK ca fetele care posteaza aici de prezentare tre' sa aiba poza calare pe moto neaparat si cel putin una in costum de baie? Nu te-ai gandit deloc la colegii forumisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Bună, Am cont de mulți ani aici, pe forum. Intre timp, unele fete s-au lăsat de motociclism (sau doar de forum), altele și-au luat carnet și motor (cum sunt eu). Cel mai probabil e multă lume nouă, deci propun să ne prezentăm fiecare. Incep eu. Mă numesc Andreea Ioviță, studiez Inginerie Medicală în București și îmi dau sufletul pentru o carieră în freelancing. Din cauza asta, absolut fiecare zi, fie vânt, fie ploaie, se împarte între învățat și căutat clienți pentru freelancing. La acest hobby, cel mai mult îmi place faptul că e aproape imposibil să rămân complet blocată în trafic. Ce nu îmi place deloc este că nu pot conduce absolut tot anul, inclusiv de Crăciun. Mare parte dintre lucrurile pe care le știu despre motociclism le-am aflat prin experimentare. Nu prea am întrebat și nici cu internetul n-a prea mers pentru că, fie nu avea cine să-mi dea informația, fie nu înțelegeam nimic din ea. In prezent, tot caut legislația legată de standardele echipamentelor moto, în versiune gratuită. Aia pe bani e vreo 100$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicky Bandit Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Salut la toata lumea. Ma numeste Nichy, sunt din aproapiere de Constanta, detin un Suzuki Bandit 400 pe care il numesc cu mandrie "Gargarita" mea. Pot spune ca ador sa merg cu el, si ma dus "Gargarita" peste tot, unde am vrut acolo m-a dus fara probleme. Am mai avut un motor, un Chopper Royal de 200 (sa-i traiasca pistoanele ca datorita lui am invatat mecanica si pe el am invatat sa merg, cu cazaturi, cu rele si cu bune). Sincer, e cam plictisitor sa fiu singura fata din orasul meu pe motor, dar prietenul meu imi tine companie asa ca e destul de distractiv. Pe viitor, planuim sa facem un tur al tarii pe motoare. Chiar asa se va numi: "doua motociclete, doi amorezi si o calatorie de neuitat". Va doresc o zi buna, multi km alaturi de motocicletele voastre si fara evenimente nefericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Bine ati venit amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicky Bandit Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Pai hotaraste-te, ori Nicky ori Nichy, nu stiu ce sa aleg. Glumesc ! Bun venit ! Admir orice fatuca pe moto. Ai grija de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Bun venit tuturor pe forum si in viata moto.Asfalt uscat si drumuri bune fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elygabriela Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Salut. Eu sunt Elena. Sunt de ceva timp pe forum , dar abia de anul acesta am permis pentru A. Dețin o Honda SLR de 650. Anul acesta mi-am împlinit un vis - un motor. Sărbători fericite tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Bun venit. Haioasa mobra, din ce am aflat despre ea este destul de naravasa, ai grija de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra Moisoiu Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Buna, Alexandra este numele meu, am 29 de ani si sunt din Bucuresti. De o saptamana sunt fericita "mamica" a unui CBR 600 RR. Am mers cam un an de zile pe chopper si am decis ca nu este pentru sufletul meu! Asfalt uscat la toata lumea si o vara fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackpavlov Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Buna, sunt Jack! Nascuta si stabilita in Austria. Iubesc Romania si motcicletele. Sunt motocilista de doi ani. Am o Honda Steed foarte frumusica, si ma pregatesc pentru un CB1000R. Aveti grija cum conduceti - aveti grija de voi! O poza de anul trecut de pe Transalpina in attach! O experienta super tare! Salutari Editat Septembrie 7, 2015 de jackpavlov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Bine ai venit .Cand dam o tura impreuna? Buna, sunt Jack! Nascuta si stabilita in Austria. Iubesc Romania si motcicletele. Sunt motocilista de doi ani. Am o Honda Steed foarte frumusica, si ma pregatesc pentru un CB1000R. Aveti grija cum conduceti - aveti grija de voi! O poza de anul trecut de pe Transalpina in attach! O experienta super tare! Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate