halfgoddess Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Booon... Deci nu conteaza ploua / ninge, io maine dimineata ma sui pe viroaga si o tai spre munte. Daca gasesc ceva zapada pe partii o sa si schiez, daca nu, ma aleg cu plimbarea. Intentionez sa ma intorc tot maine... daca nu cumva apare ceva neprevazut. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 eu, cu masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 eu, cu masina.. Pai fiecare cu ce are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Ti-ai luat manusi? As veni eu ca nu prea am chef sa stau inchis in casa, dar maine sigur ploua si e cam neplacut cand e ud pe jos si masinile arunca noroiul pe mine. Ma mai gandesc. Anunta ora si locul de plecare. Daca ma hotarasc sa vin, vin; daca nu, nu. PS: Stie cineva preturile la inchiriat schiuri si la telescaun/teleschi? Editat Decembrie 12, 2008 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 M-am razgandit! Nu mai merg nicaieri cu motorul maine. Tocmai am ajuns acasa de la politie. Accident. Am luat in coarne un SUV ). Ala cu stopul spart, eu nimic. Politie, amenda, puncte penalizare. Maine tre sa ma intalnesc cu omul sa-i dau asigurarea. Si uite-asa mi-am dat o gaura in buget, de 100 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 cu motorul pe partie se poate ? ca de schiat nu am nici o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Eu cred ca tot raul spre bine - la ce vreme am vazut prognozata pt maine... Serios acum - imi pare rau sa aud de botez. Si mai serios acum - sunt invidios pe tine - eu nu am luat nici macar un punct de penalizare de cand le-au bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Bine macar ca s-a treminat 1-0. Ca in meciurile mobra-suv suntem pe minus la adevar. Tare as fi mers si eu, e 40 lei de inchirat placa, dar mi-am amintit bancul cu iarna. Editat Decembrie 12, 2008 de mkl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Si mai serios acum - sunt invidios pe tine - eu nu am luat nici macar un punct de penalizare de cand le-au bagat Pai ce o fi asa de greu Bogdane ?!? Ia la ochi un conservar din ala nesimit si fa pe kamikazele cu el. Si gata punctele ! Vezi ca de maine imi testez manerele incalzite. Te tin la curent cu primele impresii. Sa vedem cum tin si la ploaie. Lusi, pt un prim accident ai scapat ieftin. Stii cum au aripile avioanele de pe portavioane ? Se rabateaza ca sa fie mai mici sa incapa mai multe. Cred ca asa ar trebui sa-ti faci si tu coarnele. Cand mergi in traficul din Bucuresti, le strangi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 Serios acum - imi pare rau sa aud de botez. Si mai serios acum - sunt invidios pe tine - eu nu am luat nici macar un punct de penalizare de cand le-au bagat N-a fost niciun botez, as fi vrut eu. Daca dadeam macar cu casca de asfalt as fi avut cu ce sa ma laud. Dar echipamentul e intact, la motor i-a sarit cromu din capatul cornului.. asa cam pe 1 cm patrat ) Cat despre puncte.. daca zici ca n-ai niciunul, te-am luat: 3-0 pt mine. Lusi, pt un prim accident ai scapat ieftin. Stii cum au aripile avioanele de pe portavioane ? Se rabateaza ca sa fie mai mici sa incapa mai multe. Cred ca asa ar trebui sa-ti faci si tu coarnele. Cand mergi in traficul din Bucuresti, le strangi. Nu va mai legati de coarnele mele. Sunt mari si frumoase si mie imi plac si asa or sa ramana in veacul vecilor .Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) Sa nu-ti para rau. Uneori tot raul spre bine. Adica o poti privi si asa... n-a fost sa fie sa te duci azi la munte cu motorul. Editat Decembrie 13, 2008 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Am plecat eu pe la 11 din Bucuresti spre Busteni dar cu masina. Vremea a fost groaznica, a plouat tot drumul , de la posada a inceput lapovita iar in Sinaia ningea serios, eu deabia am urcat cu masina pana unde trebuia sa ajung iar daca nu baga astia plugul nu mai ies de aici. Pt motor vremea si carosabilul sunt aproape impracticabile iar sansele ca sa te imprastii cu motorul tind foarte mult catre 100%. Anu trecut am facut si eu nebunii de genu mers 250km la -15Grade, pana anu trecut,dar mi-a venit mintea la cap si nu mai risc aiurea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 doamne, ce vremeeeee. am fost cu KTA ca si-a luat un gs500 din valcea. l-am adus pana in pitesti si eram cel putin beton si ud fleasca.... bine ca nu m-am bagat cu motoru pe prahovei ca ma scoteati cu ranga dupa mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Bai nene...chiar nu reusiti sa ganditi si sa va dati seama ca totusi...suntem la jumatatea lui decembrie??? BAAAAA...NINGE AFARA! Vine Mosu' cu sania! Astazi de la Sinaia pana la Predeal a nins de a rupt! Si va intrebati vara de ce sunt atatea accidente! Pai...zmeii proaspat posesori de permise si de mobre baga cateva mii de km pana iarna tarziu, dupa care...cum da putin soarele pe la sfarsitul lui ianuarie...scot mobrele la plimbare(asta daca le-au lasat la iernat vreo secunda) si...mai baga cateva mii de km! Vine vara...deja sunt "experti", cu mii(atentie: MII) de km in spate si incep sa ii dea in goarna! Atunci...POC...tranta! Citez din viitoarele postari de pe diferitele forumuri de "specialitate": "Era un baiat/fata atat de bun/buna si avea si EXPERIENTA! Cum naiba de s-a intamplat?" Rationati motociclistii lu' peste! Asta nu e vreme de mers cu motorul! "Pasionatii" p...i mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 multumesc pentru urarea de craciun! "pasionatii "p...." mele! sa-ti dea dumnezeu sanatate si cat mai multe urari de genu asta! Era suficient sa dai doar exemplele alea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 stephoane..fiti-ar saptamana a dreaq!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 Bai nene...chiar nu reusiti sa ganditi si sa va dati seama ca totusi...suntem la jumatatea lui decembrie??? BAAAAA...NINGE AFARA! Vine Mosu' cu sania! Astazi de la Sinaia pana la Predeal a nins de a rupt! Si va intrebati vara de ce sunt atatea accidente! Pai...zmeii proaspat posesori de permise si de mobre baga cateva mii de km pana iarna tarziu, dupa care...cum da putin soarele pe la sfarsitul lui ianuarie...scot mobrele la plimbare(asta daca le-au lasat la iernat vreo secunda) si...mai baga cateva mii de km! Vine vara...deja sunt "experti", cu mii(atentie: MII) de km in spate si incep sa ii dea in goarna! Atunci...POC...tranta! Citez din viitoarele postari de pe diferitele forumuri de "specialitate": "Era un baiat/fata atat de bun/buna si avea si EXPERIENTA! Cum naiba de s-a intamplat?" Rationati motociclistii lu' peste! Asta nu e vreme de mers cu motorul! "Pasionatii" p...i mele! Multumesc pt sfaturile bune si pt grija pe care o ai fata de incepatori. Din pacate, pasionatii p*lii tale nu se afla pe acest forum. Cauta-i in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Multumesc pt sfaturile bune si pt grija pe care o ai fata de incepatori.Din pacate, pasionatii p*lii tale nu se afla pe acest forum. Cauta-i in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Oare cand o sa lasati motoarele sa doarma?Sunteti un pic inconstienti!Poate prin Bucuresti cate o plimbare mica mai merge cand e uscat pe jos la temperatura asta la care aderenta ai doar cand stai pe loc.De iesit la plimbari mai lungi nici nu se pune problema.Cum naibii sa mergi pe zapada?Poate cu 1-2 km/h si cu picioarele pe jos.Mah voi chiar nu tineti la viata voastra?Nu sunteti eroi pentru faptul ca va plimbati pe cacatul asta de vreme. Mai linistiti-va un pic si ganditi de 10 ori inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Oare cand o sa lasati motoarele sa doarma?Sunteti un pic inconstienti!Poate prin Bucuresti cate o plimbare mica mai merge cand e uscat pe jos la temperatura asta la care aderenta ai doar cand stai pe loc.De iesit la plimbari mai lungi nici nu se pune problema.Cum naibii sa mergi pe zapada?Poate cu 1-2 km/h si cu picioarele pe jos.Mah voi chiar nu tineti la viata voastra?Nu sunteti eroi pentru faptul ca va plimbati pe cacatul asta de vreme. Mai linistiti-va un pic si ganditi de 10 ori inainte. Uite cum mergi cu motoru' pe zapada /gheatza /index.php?...95089&st=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) Uite cum mergi cu motoru' pe zapada /gheatza /index.php?...95089&st=40 Ai postat un link cu anvelope de zapada folosite pentru offroad puse pe enduro/cross. Daca nu ai observat aici se discuta de plimbari la munte in decembrie pe o vreme nesigura,pe sosea, cu motoare de strada. Editat Decembrie 15, 2008 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Sunt convins ca, la cate masini circula pe Valea Prahovei, nu e pic de zapada pe sosea. Nicaieri. Si de mers pe zapada 5 metri pana intr-un loc de parcare cred ca m-as fi descurcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 esti tu convins, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Nu stiu cum o fi acum dar exact sambata cand am trecut eu pe acolo pe sosea era un strat de zapada topita care e foarte inselatoare. Si inca ceva nu e nevoie sa fie zapada pe toata soseaua, e suficient sa-ti cada ceva zapada dintr-un copac + eventual craca pe care era ca sa te imprastii....eu am patit asta anul trecut(pe o sosea dealtfel uscata) si de atunci m-am lecuit si mi-am luat o conserva pt iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Uite cum mergi cu motoru' pe zapada /gheatza /index.php?...95089&st=40 u make my heart melt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate