bach Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Postati fiecare poze cu Nipre modificate sau originale........probabil va suna putin egoist da vreau sa strang pt sufletu` meu niste poze cu nipre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Salut , iata cateva poze de pe vremea cand aveam Nipru MT16 , frumoase vremuri si amintiri pe masura . Scuze pt. calitatea pozelor dar 2 din ele sant scanate de pe hartie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Fosta mea motocicleta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) si a mea Editat Decembrie 25, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Fosta mea motocicleta: Si actuala mea si cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 27, 2008 Share Postat Decembrie 27, 2008 (editat) cea din mijloc e inca in curs de modificare.. Editat Decembrie 27, 2008 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 1. MT10-36 modificata dar nu de mine, asa putine cate sunt modificarile i-au daunat in functionare. 2. MT11 cu motor de MT16 ulterior ansamblul atasat si transformat in 16, un motor sanatos 3. MT16-le de teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 mereu in schimbare, alta garderoba ! avand timp la dispozitie cu sarbatorile astea am costumizat o leaca saua /index.php?...p;#entry1638702 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 1. acum 4 ani - Solo 2. in 2008 cu atas 3. idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) uite Aline si pe amea din 2000, dar ce pacat ca nu o mai am Editat Ianuarie 2, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 cateva foto cu niprul tatalui meu... (unul dintre multele comuniste care le-a avut... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 cateva foto cu niprul tatalui meu... (unul dintre multele comuniste care le-a avut... ) Fain As zice ca e de nota 10 dar numai daca ii da jos portbagajele si schimba spatarul,semnalizatoarele si bordul ala de Skoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 uite si nipranul meu asa arata acum tot asa arata dar cu rezervor de m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Niprul si Uralul in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 haideti baieti cu poze ar fi frumos sa vedem poze cu niprele din tara salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 (editat) Uite si Nipru meu ... Editat Ianuarie 6, 2009 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 desi nu e romanesc e o modificare interesanta a Niprului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) cu permisiunea lui @valicaddy (indic sursa si platesc drepturile de autor!) pun in acest album poze cu niprul meu mt16, poze facute de vali (pe cand era motorul lui). va primi o alta culoare si atunci voi reveni cu poze facute de mine. Editat Ianuarie 14, 2009 de Max Friz's R 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) NUUUUUUUU nu schimba culoarea, culoarea e originala, si cu orice l-oi vopsi Standox si alte vrajeli nu va tine ca asta. Garantat. Mai bine retuseaza-l da-i cu feruginol pe unde e nevoie, cred ca 70% din Niprele din tara au fost exact asa vopsite. Editat Ianuarie 14, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) NUUUUUUUUnu schimba culoarea, culoarea e originala, si cu orice l-oi vopsi Standox si alte vrajeli nu va tine ca asta. Garantat. Mai bine retuseaza-l da-i cu feruginol pe unde e nevoie, cred ca 70% din Niprele din tara au fost exact asa vopsite. sper sa nu se supere aleko dar si eu cred ca e mai bine sa o vopseasca. indrepti ce-i de indreptat, chit, grund, 3-4 straturi vopsea, 2-3 straturi lac, cuptor si rezultatul va fii pe masura daruintei. uite o nuanta de albastru care ma da pe spate numai bine Editat Ianuarie 15, 2009 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Ce fatza de marmota homosexuala ai in poza asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Ce fatza de marmota homosexuala ai in poza asta: Aia e fosta mea mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Fostul meu Nipru. Arata ca dracu si era extrem de incomod la drum din cauza modificarilor. Cam fara cap facute modificarile alea. Bine ca a incaput pe maini bune dupa ce a plecat de la mine. Am inteles ca tipul care l-a cumparat a muncit la greu sa il faca original. Bravo lui ca eu nu am fost in stare. Oricum senzatia pe care o ai mergand pe Nipru este extrem de placuta. Sper sa mai am ocazia sa mai merga cativa metrii pe un Nipru bine intretinut. Foarte misto topicul. Am fost foarte multumit sa vizionez toate acele poze. Flumoase fiare Nipprele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 In continuare.... niprul albastru de sus este asta bej de aici... in prima poza impreuna cu @cristi_57 si niprul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Baron Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 >fratele mai mare al niprului bej de sus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate