disney Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Misto strategie de dezvoltare, sa nu uitati sa treceti si chestia asta la anuntul de vanzare! chiar nu e strategie. putine suzukiuri 2001-2003 au alta vopsea decat cea stoc. aceleasi stikere, stopuri, semnale etc. mi-a atras atentia si am cerut si eu 3 dude, 2 detalii mady, am intrat pe site si nu am vazut-o acolo. oricum, e misto. si daca vreti sa le vindeti nu va mai plimbati pe ele ca puneti + la kilometraj that's all folks, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Ma bucur ca v-au placut pozele sper sa ne vdm curand pe strada (apropo mi-am gasit costum pe marimea mea ) asfalt uscat si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Bafta la achizitionat de motor si bine ai venit frumoaso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Bafta la achizitionat de motor si bine ai venit frumoaso si eu sper sa-l iau cat mai repede (fierbe sangele) multumesc pt frumoasa primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Ma bucur ca v-au placut pozele sper sa ne vdm curand pe strada (apropo mi-am gasit costum pe marimea mea ) asfalt uscat si bafta Sper ca este mulat pe corp bine de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Pe corpul cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Sper ca este mulat pe corp bine de tot! da, este! mi-a luat cam mult pana ce l-am gasit dar rezultatul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Pe corpul cui? Am...... prefer sa nu raspund da, este! mi-a luat cam mult pana ce l-am gasit dar rezultatul.. Cred ca m-am indragostit................... Dar gata, trecem la flirturi pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Am...... prefer sa nu raspund Cred ca m-am indragostit................... Dar gata, trecem la flirturi pe PM Nu te dau de gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Cred ca m-am indragostit................... Dar gata, trecem la flirturi pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Fetele motocicliste, poze cu voi mai aveti? Eu nu mai pun, ca deja ma stie lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 chiar nu e strategie. putine suzukiuri 2001-2003 au alta vopsea decat cea stoc. aceleasi stikere, stopuri, semnale etc. mi-a atras atentia si am cerut si eu 3 dude, 2 detalii mady, am intrat pe site si nu am vazut-o acolo. oricum, e misto. si daca vreti sa le vindeti nu va mai plimbati pe ele ca puneti + la kilometraj that's all folks, bafta! Scuze,credeam k faci misto de mine!Sti cum e,'fetele nu se pricep la motoare'! Imposibil sa nu fie poza pe site,dar am sa pun eu. Motorul arata asa bine,k e facut original corona.Iar de plimbat,nu prea ne-am plimbat cu ele,suntem constienti de faza cu km. Bafta! Scuze,credeam k faci misto de mine!Sti cum e,'fetele nu se pricep la motoare'! Imposibil sa nu fie poza pe site,dar am sa pun eu. Motorul arata asa bine,k e facut original corona.Iar de plimbat,nu prea ne-am plimbat cu ele,suntem constienti de faza cu km. Bafta! Scuze,credeam k faci misto de mine!Sti cum e,'fetele nu se pricep la motoare'! Imposibil sa nu fie poza pe site,dar am sa pun eu. Motorul arata asa bine,k e facut original corona.Iar de plimbat,nu prea ne-am plimbat cu ele,suntem constienti de faza cu km. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 fkn A, arata bine. *thumbs up* de priceput... ma pricep, dar asta e alta poveste. mai ales la zuzuki ;> bafta multa va urez, srry pt offtopic si mady, daca as fi in locul tau... as pastra-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Buuun... Haideti sa nu stricam topicul. E topic de poze, da? Eu si Cacutz. ALL! Edit: Manu, da' mult mai scrii! stai ca mai am eu niste poze cu "voi doua" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 stai ca mai am eu niste poze cu "voi doua" Ai ratat o pata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 hmm si io p'aici just beautifull.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 extras, metre. Daca vrei sa agatzi gagici, vezi ca au pus ele poze... cu ele ca sa ai de unde alege ce-ti place, probabil . Daca crezi ca o sa te trezesti cu inboxul mesagerului personal de pa forum d-aciluzda plin cu mesaje de la fane infocate.. io zic sa te mai gandesti. Ca o sa te gasesti cu vreun mesaj cel mult de la vre-UN "Fane" oarecare gras si ras in cap. Foloseste cu incredere butonelul asta din dreptul postului pus de o "useritza" pe placul tau si cine stie? Poate iese ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) Salutare! Sunt noua pe forum, dar pe la intruniri sunt prezenta de ani buni. Asadar: aici la arad la intrunire aici la timisoara la intrunire... voinica tare la un chef... iar, daca tot s-au terminat intrunirile, m-am retras intr-un bar la o bauta... Anul acesta am participat la mai multe intruniri, dar nu ma apuc acum sa incarc aiurea topicul. Ma gandesc ca de o prezentare ajung, nu? seamana vreun pic? Edit: Nu e frumos sa pui poze cu don'soare fara acordul lor. Plus ca aici e sectiunea in care domnisoarele ne incanta privirea cu pozele danselor, nu ne apucam noi sa bagam din colectia proprie Editat Noiembrie 15, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 stai ca mai am eu niste poze cu "voi doua" "Ie" poze vechi astea... Eh... vremuri apuse, demult uitate... Plus ca au mai fost pe forum. Nimic nou! extras, metre. Daca vrei sa agatzi gagici, vezi ca au pus ele poze... cu ele ca sa ai de unde alege ce-ti place, probabil . Daca crezi ca o sa te trezesti cu inboxul mesagerului personal de pa forum d-aciluzda plin cu mesaje de la fane infocate.. io zic sa te mai gandesti. Ca o sa te gasesti cu vreun mesaj cel mult de la vre-UN "Fane" oarecare gras si ras in cap. Foloseste cu incredere butonelul asta din dreptul postului pus de o "useritza" pe placul tau si cine stie? Poate iese ceva. Locotenente... te lupti cu morile de vant! Don't bother! Ai ratat o pata Daaaa... stiu! Aia de pe creierul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Pe motociclista o cheama Svety Pistonova si este imaginea fabricii din muntii Ural. Noile modele 2007 au in dotarea standard astfel de blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 cam matahala.. gen femeie pt rushi.. hea hea hea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 cam matahala.. gen femeie pt rushi.. hea hea hea Inseamna ca sunt rus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 cam matahala.. gen femeie pt rushi.. hea hea hea Frate, lasa ca ii buna una d-asta, ai pe ce pune mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Inseamna ca sunt rus? Si eu U menia zavut prafuit!!! Ia liubliu dedushka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 hea hea.. gusturile nu se discuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate