mariuscojo Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Maaaaama, ce misto e ............ si tipa si motoreta. O cunoasteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Maaaaama, ce misto e ............ si tipa si motoreta. O cunoasteti? Toata lumea o cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haldan Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) Am zis că nu mai postez p-aiciÂşa dar nu pot să mă abțin , trebuie să-mi găsesc pereche , poate devin Âşi eu motociclistă :-s ÂŞi două poze cu moaca de pitzipoancă Da frumoasa barbata esti. Ai fi si tu vreun experiment ceva zici, juma -juma !?!? Editat Februarie 16, 2012 de haldan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Da frumoasa barbata esti. Ai fi si tu vreun experiment ceva zici, juma -juma !?!? Mulțumesc , Âştiam :* Ai p.m ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 ultima fitza fetelor!!! le tot caut pe net de ceva timp am inteles ca sunt in jur de 200$, dar nu le gasesc !!!!!!! (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Mulțumesc , Âştiam :* Ai p.m ! Nu ii lua in seama, ca asa sunt ei mai rautaciosi !!! Plus ca nu toate gusturile se aseamana........sunt sigur ca te considera draguta multa lume + eu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_2300 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Eu nu o consider drăguță, ci chiar frumosă, dar cum n-am motor, sigur nu mă bagă-n seamă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Nu ii lua in seama, ca asa sunt ei mai rautaciosi !!! Plus ca nu toate gusturile se aseamana........sunt sigur ca te considera draguta multa lume + eu !!! Stai liniÂştit, n-am nevoie să mă considere cineva în vreun fel anume. Mai îmi ocup timpul stând pe forum,mai bag 2-3 poze dar totuÂşi nu-i site de matrimoniale,chiar dacă apărem Âşi noi ca persoane în poze, tot jucăriile trebuie să ne iasă în evidență că practic pentru asta suntem aici nu ? Să ne mândrim cu " copilaÂşii noÂştrii " )) Eu nu o consider drăguță, ci chiar frumosă, dar cum n-am motor, sigur nu mă bagă-n seamă Mulțumesc. N-am văzut să fie cineva rănit virtual,deci nu înțeleg de ce n-aÂş putea să te bag în seamă )) Hai că am făcut destul offtopic, bag 2-3 poze că iar primesc ban =))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 intrebare........R1 ala argintiu este al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Nop, poze de pe net. N-aÂş fi în stare să călăresc un asemenea animal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Nop, poze de pe net. N-aÂş fi în stare să călăresc un asemenea animal. Am inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Am inteles... Glumesc, a mea e fiara )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Glumesc, a mea e fiara )) am observat ca e din aia pe 'sistem turbo fara numar' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 am observat ca e din aia pe 'sistem turbo fara numar' e rabatabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Glumesc, a mea e fiara )) Nice moto....poate ne vedem la o tura. Hai cu vara si asfaltul uscat!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Nice moto....poate ne vedem la o tura. Hai cu vara si asfaltul uscat!!!!!!!!!!!!!! danke,same! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 danke,same! Esti Claudia, sora lui Adi Petrean ? (stunter-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 hihihi, n-am mai postat de multicel pe aici ) back from the trip: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Esti cam batut in cap mestere .. si lipsit complet de tact . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 @ jerycho nu-ti mai bate capul cu el...not worth it Check this chick better Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Nu stiam ce fatza are MillionDollarBaby,acu am vazut ca e o piticanie bondoaca cu iz de 'rrom'....... Baga maestre o poza cu tine, sa vedem cine judeca... Si nu e frumos sa te legi de fizicul omului, eu fiind o alta piticanie cu iz de...Drrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumVinAsaPlec Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 inseamna ca n-ai avut contact (virtual) cu piticania Mai intreaba in jur.... poate ai fi si tu vreo bondoaca din aia "a la MDB" ))) Hahaha, pe semne ca al tau contact cu ea a ramas doar virtual si acum iti versi frustrarile pe aici. Faptul ca scrii cu tz ssmd. arata faptul ca tu ai iz de rahat iar faptul ca te-ai luat de ea in felul acesta arata ca esti un rahat produs prin digerarea unui alt rahat! P.S. cand spun rahat ma refer la (cuvant urat)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Nu-s la curent cu "altercatiile" forumistice, doar ca nu-mi plac jignirile legate de fizic, cu atat mai mult virtuale. Nu-s asa curios incat sa te caut pe net, era o idee sa vedem comparatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Uite bre justitiarul luminii, cel mai indreptatit sa jigneasca!!Aici e doar partea tandra din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate