KristaKe Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 @Infinity: fooooarte inspirat acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 le-am luat si eu pe toate...le-am pus la SEED...bagati mare care mai vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Ma bucur ca va place ideea, fiecare gaseste sau aude de cate ceva si asa putem sa le impartasim si cu altii. Daca nu sti exact ce cauti e greu sa gasesti chestii de genu sau gasesti si nu e nici un seeder. Poate se sesizeaza vre-un moderator si muta topicul la discutii generale despre motociclism sau la articole si tutoriale ca aici se va ingropa foarte rapid. Daca am pus long way down trebuie sa pun si long way round, nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere. Long Way Round feat. Ewan Mcgregor complete PS: 10x for seeding Editat Ianuarie 19, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/4608381/To..._XviD-RiVER.avi Cu scuterele 1400 km in Vietnam E demential episodul asta special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Daca nu-i cu suparare, eu am gasit mai demult niste filmulete de mentenanta asupra motorului de MZ ETZ.E in doi timpi, nu-i de pe torrent, e de la fabrica direct filmat, si poate va fi cu folos unui curios sa vada ce-i intr-un motor in 2 timpi cu racire pe aer.Ca-s toate cam la fel Le-am pus aici: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=1779 PS: ajut si eu cu ce stiu Editat Ianuarie 20, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Mersi de filme! RuLLz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Urban StreetBike Warriors 3 crazy stunts need help seeding Editat Ianuarie 21, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cheyenne Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ma bucur ca va place ideea, fiecare gaseste sau aude de cate ceva si asa putem sa le impartasim si cu altii. Daca nu sti exact ce cauti e greu sa gasesti chestii de genu sau gasesti si nu e nici un seeder.Poate se sesizeaza vre-un moderator si muta topicul la discutii generale despre motociclism sau la articole si tutoriale ca aici se va ingropa foarte rapid. Daca am pus long way down trebuie sa pun si long way round, nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere. Long Way Round feat. Ewan Mcgregor complete PS: 10x for seeding 10x indeed! downloadez cu 3 Mb/s si creste! Cu Long way down am uploadat 64 Gb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) @Cheyenne 10x for seeding Bike Stunt Show 2006 Un concurs de stunts in Franta de data asta (ca ne-am cam saturat de americani). Profi intr-un cadru organizat. Editat Ianuarie 22, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Charley Boorman - Race to Dakar torrent aici Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 http://thepiratebay.org/torrent/4608381/To..._XviD-RiVER.avi Cu scuterele 1400 km in Vietnam E demential episodul asta special am uitat sa spun ca protagonistii sunt cei trei de la Top Gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) am uitat sa spun ca protagonistii sunt cei trei de la Top Gear am ras copios ..... frumos..... nu multi au ocazia sa faca asta intr-o viatza Editat Ianuarie 24, 2009 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Pentru cautari pe mai multe trackere in acelasi timp folositi cu incredere http://torrentz.com Editat Ianuarie 24, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Stu-Pid Riding 1h si 10min, filmat in Anglia pe strada, s-a facut mare valva in presa din anglia din cauza acestui film (180 de mile pe ora in trafic gsxr 1000 vs Mitsubishi Evo, close call-uri la viteze mari, dau cox-uri cu politia, dau foc la radere fixe etc. etc. gen ghostrider poate chiar mai bun si mai real) Cu un soundtrack de exceptie! mai multe detalii pe link-ul cu torrent-ul sau pe pagina The Sun (se pare ca i-a arestat politia pana la urma) Trailer (finalu e priceless) PS: kilometrajul e in mile/h PS2: Il arata si pe Ghostrider la fata si il provoaca la o cursa (accepta dar doar pe circuit nu si pe strada). Editat Ianuarie 26, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Download and seeding! Buna initiativa cu topicul asta! Sa nu uitam si de celebrele filme de FMX, by Travis Pastrana: Nitro Circus 3 Nitro Circus 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 PS2: Il arata si pe Ghostrider la fata si il provoaca la o cursa (accepta dar doar pe circuit nu si pe strada). Inca nu am vazut filmul,acum il downloadez(multumesc @Infinity) dar mi se pare normal sa nu accepte provocarea.Odata ce esti obisnuit sa mergi pe dreapta,este foarte greu sa schimbi sensul de mers.Mie mi se pare a proasta numai cand ma uit la film dar sa mai si mergi la limita pe "contrasens". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 super tari filmele.... multumesc la toata lumea si la cel care a facut topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 salut.... wild hogs tare filmul ....l-am vazut ieri ... si va recomand www.extremeshare.org pentru torrente ...doar ca trebuie sa va faceti cont ...dar nu va trebuie invitatie....merg super torrentele ...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Care din filmele postate pana acuma sunt tutoriale ot strada sa curse pe asfalt sau cat de cat despre asa ceva? Ride like a pro? Editat Ianuarie 31, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Care din filmele postate pana acuma sunt tutoriale ot strada sa curse pe asfalt sau cat de cat despre asa ceva? Ride like a pro? ride like a pro e tutorial pt cross whellies for dummies e tutorial pt whellieuri...logic restul nu prea, 199 lives e despre viata lui travis pastrana, super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 ride like a pro e tutorial pt cross L-ai vazut? La mine era cu niste portavioane de Harley-uri pe care se jucau unii de parca ar fi fost bmx-uri... Cred ca il confunzi cu Techniques of a champion, sau ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Ride like a pro e tutorial pt condus motocicleta, acuma l-am copiat, dar vad ca numai motoare din alea foarte mari apar in film. Vapoare din alea de touring. Nu cred ca mi-ar placea unu din ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Ride like a pro e tutorial pt condus motocicleta, acuma l-am copiat, dar vad ca numai motoare din alea foarte mari apar in film. Vapoare din alea de touring. Nu cred ca mi-ar placea unu din ala.... Tehnica insa e practic aceeasi. Daca te uiti la un documentar cu o astfel de tematica pentru ca iti place motorul de acolo si ai vrea si tu unul, inseamna ca nu vezi padurea de copaci. Uita-te la cat mai multe, baga la cap ce spune acolo, mentalizeaza si aplica cu prima ocazie cand te sui in sea. Nu inveti nimic daca te uiti numai la filmulete cu R1 si Hayabuse turbo mergand constant cu +340 km/h pe drum drept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 L-ai vazut? La mine era cu niste portavioane de Harley-uri pe care se jucau unii de parca ar fi fost bmx-uri... Cred ca il confunzi cu Techniques of a champion, sau ceva de genul asta. a daaaa...scuze, l-am confundat cu Jeremy.McGrath.Techniques.of.A.Champion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate