kjt Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 woooow, da stiu c-am pus ceva in coada la download ) multumesc pentru munca voastra, de a strange aici toata documentatia (filme + carti). sunt convins ca ma vor ajuta enooorm!! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Am gasit in sfarsit dual sport riding techniques si advanced ..... Eu acum le scot, sper sa nu fie fake-uri . O sa stau si la seed dupa ce le scot. http://www.torrentreactor.net/torrents/483...ding-Techniques http://www.torrentreactor.net/torrents/483...-Techniques-DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Sons of Anarchy, serial cu un MC cu reguli specifice si business-uri ilegale, azi tocmai am vazut ultimul episod din sezonul 3, recomand un sezon are 13 episoade, deci pana in data de azi avem 39 bucati, 3 sezoane incheiate. http://thepiratebay.org/search/sons%20of%20anarchy/0/99/0 http://subtitrari.regielive.ro/sons_of_anarchy-10496.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Numa un seed e, lasa torrentu sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Mai simplu:http://vplay.ro/serials/browse.do?sid=192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 FULL! One Man's Dream - The Britten Bike Story Stu-Pid Riding Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Infinity, sti cat de fericit m-ai facut cu al doilea filmulet? Nici nu iti imaginezi .. Nu pt filmulet , ci pentru melodia de la minutul 8:39... o caut de 3 ani de zile si n-am reusit sa o gasesc. O stiam de cand mi-am luat primul calculator, iar acum vreo 3 ani am auzit cand i-a sunat unuia telefonul in autobuz pe melodia asta si am apucat sa aud decat "The power and the glory", dar am cautat de am innebunit dupa aceste cuvinte si degeaba. Abia acum cand am auzit-o am reusit sa o gasesc si sa aflu ca ii zice "Hymn" . Totusi, as vrea sa o am exact pe cea din filmulet, ca am gasit-o doar la "Music Instructor" sau "Lunatica"... te rog daga sti sa imi spui exact cine o canta pe cea din filmuletul postat de tine, ti-as fi recunoscator! Sau oricine altcineva stie, il rog sa imi spuna. Multumesc mult! Doamne... parca am castigat la Loto asa ma simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 (editat) Infinity, sti cat de fericit m-ai facut cu al doilea filmulet? Nici nu iti imaginezi .. Nu pt filmulet , ci pentru melodia de la minutul 8:39... o caut de 3 ani de zile si n-am reusit sa o gasesc. O stiam de cand mi-am luat primul calculator, iar acum vreo 3 ani am auzit cand i-a sunat unuia telefonul in autobuz pe melodia asta si am apucat sa aud decat "The power and the glory", dar am cautat de am innebunit dupa aceste cuvinte si degeaba. Abia acum cand am auzit-o am reusit sa o gasesc si sa aflu ca ii zice "Hymn" . Totusi, as vrea sa o am exact pe cea din filmulet, ca am gasit-o doar la "Music Instructor" sau "Lunatica"... te rog daga sti sa imi spui exact cine o canta pe cea din filmuletul postat de tine, ti-as fi recunoscator! Sau oricine altcineva stie, il rog sa imi spuna. Multumesc mult! Doamne... parca am castigat la Loto asa ma simt e Resource Feat. Tina Cousins - Hymn sau doar Tina Cousins da probabil e un remix acuma iti cauti tu remixul pe youtube (ca sa o downloadezi da pe google youtube to mp3 converter) ma bucur ca te-am facut fericit Editat Februarie 26, 2011 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 (editat) Ok... am gasit si remix-ul, multumesc inca o data Editat Februarie 26, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 FULL! One Man's Dream - The Britten Bike Story Stu-Pid Riding Enjoy! Turborider - To The Limit (full) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acheron Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Am vazut ca lumea inca mai urmareste topicul asta asa ca vreau sa adaug si eu cateva filme/linkuri: 1. Keith Code - Twist of the Wrist vol 2 (video) : http://btjunkie.org/torrent/Keith-Code-Twi...c8e6ea6a308f4bb 2. Street Smarts - Motorcycle Skills (video) : http://btjunkie.org/torrent/Street-Smarts-...948c76e1fd33e07 3. Ride Like A Pro V : http://btjunkie.org/torrent/Ride-Like-a-Pr...ef46edb49c7644b Mie personal Street Smarts mi s-a parut foarte bun si bine realizat...cu interviuri, animatii, filmari, explicatii Tot pe btjunkie.org mai puteti gasi si terra circa, mondo enduro, ghostrider collection, riding solo to the top of the world, on any sunday...si din filmele mai vechi cu motociclisti. pentru cine e de prin constanta/mangalia ii pot ajuta cu filmele astea si altele pe care le-am mai strans de-a lungul timpului si daca tot a venit primavara, sa avem asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 un alt documentar care pare foarte promitator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Salut,ce filme moto ati vazut? Eu am vazut Moto 1,2,3 si Stunt riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Cel mai tembel ever : TORQUE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 eu am vazut easy rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Eu tocmai am revizionat dupa multi ani Harley Davidson & Marlboro Man.Ce pot zice?Nu se mai fac filme ca alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Eu tocmai am revizionat dupa multi ani Harley Davidson & Marlboro Man.Ce pot zice?Nu se mai fac filme ca alta data mulțam nationalistule, am la ce sa ma uit in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 "VISUL DE ARGINT AL ALERGATORULUI"...un film vechi, foarte interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 (editat) The World's Fastest Indian cu Anthony Hopkins l-am revazut de cateva ori Editat Septembrie 8, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Eu am urmarit Fastest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 (editat) Moto The Movie 1, 2 si 3; On Any Sunday 1 si 2. Astea sunt adevaratele filme cu motociclete, le-am vazut de 1000+n ori. p.s.: Ai postat in sectiunea gresita. Editat Septembrie 8, 2012 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Eu ma uit la Sons of Anarchy http://www.imdb.com/title/tt1124373 e lung metraj ce-i drept dar te prinde de la primul episod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 one week? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Daca l-ati vazut sau puteti sa faceti rost de el, Running Cool e super. Alte filme: Angels Hard as They Come, Zombie Kick in Zombie Town, Born to Ride, Stone Cold, Beyond the Law (cu Charlie Sheen) Missionary man, The Stranger si daca vreti o comedie mai piperata asa spre stilul moto, Wild Hogs. Astea imi vin acum in minte.... Ghost Rider...bleach... Cat despre Harley Davidson and the Marlboro man, l-am revazut cu mare placere acu cateva zile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 o sa caut si eu filmele astea,bun topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate