asdfghjk Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) vedeti-va de treaba baieti, nu terbuie nici un antrenamet, iar transfagarasanul nostru nu are nici o legatura cu ce o sa gasiti acolo. singurul antrenament ar putea fi pt mers 10-12h/zi daca aveti de gand sa faceti asa ceva. va mai pun niste poze sa vedeti ce va asteapta si sa va enervati asteptand sa treaca vremea. Editat Martie 29, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Bleah! Kartoffeln mit Schnitzel sau Schnitzel mit Kartoffeln. Dezolant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 daca vreti sa ne vedem la jadoo sambata ( 18 apr ) , spuneti cati si la ce ora , sa ma duc sa aranjez o masa intinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 (editat) daca vreti sa ne vedem la jadoo sambata ( 18 apr ) , spuneti cati si la ce ora , sa ma duc sa aranjez o masa intinsa Eu am spus ca sunt dispus... dar nu am vazut prea mare interes. Poate ca este si Pastele, poate ca nu mai este mare lucru de discutat... Doar sa ne mai cunoastem, eventual sa-i cunosc si eu pe cei care nu au fost in februarie. Oricum, nu seara ca este Invierea si vreau sa fiu la Ploiesti. Propun ora 17:00. Vlad Editat Martie 30, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Eu am spus ca sunt dispus... dar nu am vazut prea mare interes. Poate ca este si Pastele, poate ca nu mai este mare lucru de discutat... Doar sa ne mai cunoastem, eventual sa-i cunosc si eu pe cei care nu au fost in februarie.Oricum, nu seara ca este Invierea si vreau sa fiu la Ploiesti. Propun ora 17:00. Vlad Si eu doresc sa-i cunosc pe cei care vor merge, de discutat intotdeauna va fi ceva de discutat, sunt convins ca aceasta plimbare inseamna mai mult decat echipament, cauciucuri, benzina, bani, etc, poate insemna si prieteni noi, ramane de vazut, voi veni in mod sigur la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 In cursul saptamanii cu cea mai mare placere sau miercuru la Arc. Weekendurile sant rezervate pt excursii moto ce nu pot fi ratate. De Pasti plecam de vineri la Nisipurilr de aur sa ne antrenam asa si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Si eu de Pasti sint plecat . Poate intr-o alta zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 In cursul saptamanii cu cea mai mare placere sau miercuru la Arc. Weekendurile sant rezervate pt excursii moto ce nu pot fi ratate. De Pasti plecam de vineri la Nisipurilr de aur sa ne antrenam asa si asa Si asa.. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) sunt convins ca aceasta plimbare inseamna mai mult decat echipament, cauciucuri, benzina, bani, etc, poate insemna si prieteni noi Bine punctat! In cursul saptamanii cu cea mai mare placere sau miercuru la Arc. Weekendurile sant rezervate pt excursii moto ce nu pot fi ratate. De Pasti plecam de vineri la Nisipurilr de aur sa ne antrenam asa si asa Bine ca va antrenati! Din pacate eu doar in acel weekend voi fi in tara. Cu tine, Bogdan, am lamurit cam ce era de lamurit... Va rog inca o data sa-mi spuneti cine vrea sa vina mai devreme de sambata seara la Viena. Daca nu, fac rezervarea doar pt sambata seara si restul este la risc. Editat Aprilie 1, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Deocamdata doar eu si Rul plecam mai devreme. Ajungem in Viena joi seara si stam pe loc trei nopti, joi ,vineri si sambata. Chiar sant si eu curios daca mai pleaca cineva mai devreme din tara, sa facem eventual un traseu comun. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Eu mi-am facut deja "incalzirea"... va astept! /index.php?...p;#entry1802574 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Participanti la salonul moto, care doriti sa ne cunoasteti pe mine si pe Kosmin, dati un semn. Ideea e sa ne intalnim pe-acolo sambata pana in pranz si mai departe poate sa dam o tura, ceva. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Participanti la salonul moto, care doriti sa ne cunoasteti pe mine si pe Kosmin, dati un semn. Ideea e sa ne intalnim pe-acolo sambata pana in pranz si mai departe poate sa dam o tura, ceva. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Participanti la salonul moto, care doriti sa ne cunoasteti pe mine si pe Kosmin, dati un semn. Ideea e sa ne intalnim pe-acolo sambata pana in pranz si mai departe poate sa dam o tura, ceva. Numai bine! Dati-va nr de tel Marcel 0722 319 838 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 Pana la urma, cine este interesat de intalnirea de sambata asta (18Apr)? Propusesem ora 17:00 tot la Jadoo... Pana acum erau interesati George (@Seven), Ianachim si Mae. Inteleg ca este Pastele si ca lumea nu prea poate dar din pacate doar acum as putea eu. Daca nu se poate, o putem lasa pe alta data ca ar fi pacat sa vin si eu de la Ploiesti si sa fim doar 2-3 oameni. Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pana la urma, cine este interesat de intalnirea de sambata asta (18Apr)?Propusesem ora 17:00 tot la Jadoo... Pana acum erau interesati George (@Seven), Ianachim si Mae. Inteleg ca este Pastele si ca lumea nu prea poate dar din pacate doar acum as putea eu. Daca nu se poate, o putem lasa pe alta data ca ar fi pacat sa vin si eu de la Ploiesti si sa fim doar 2-3 oameni. Vlad Salutare Varianta de sambata pe la pranz la BIKER"S in Otopeni nu e buna? Poate ne strangem mai multi! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Eu as fi venit cu mare placere dar plec si eu in provincie la parinti de Paste. De aia nu am mai scris dar am vrut sa stii sa nu crezi ca nu vrem sa ne vedem cu tine, si cred ca marea majoritate pleca care pe unde. Si nu in ultimul rand, "SARBATORI FERICITE!" la toata lumea. Plescoiul sa fie cu voi de Paste Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Eu as vrea sa ne auzim insa nu stiu daca scap de la serviciu (asta daca merg). In principiu ma puteti numara si pe mine, chiar de-ar fi sa nu stau mai mult de o ora (in cel mai pesimist scenariu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Salutare Varianta de sambata pe la pranz la BIKER"S in Otopeni nu e buna? Poate ne strangem mai multi! Bafta! Votez pentru Biker's Otopeni - ora o stabileste Vlad in functie de programul lui, 17 ar fi Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Pana la urma, cine este interesat de intalnirea de sambata asta (18Apr)?Propusesem ora 17:00 tot la Jadoo... Venim si noi , dar as merge pe varianta Jadoo la 17.00 . Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigel V-Strom Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Si eu pot veni . Nu conteaza locatia pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Votez pentru Biker's Otopeni - ora o stabileste Vlad in functie de programul lui, 17 ar fi Ok Distractie placuta! Noi plecam la Nisipurile de Aur vineri dimineata . Sarbatori Fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Votez pentru Biker's Otopeni - ora o stabileste Vlad in functie de programul lui, 17 ar fi Ok Eu sunt tot pt Biker's de data asta... ora ramane 17:00. Sorry Didi! Distractie placuta! Noi plecam la Nisipurile de Aur vineri dimineata . Sarbatori Fericite. Distractie placuta si voua si Paste fericit! p.s. Bogdane, tocmai am baut o cafea cu Pompi la BMW... din pacate i s-a rupt steguletul pe la Pitesti. Sistemul tau a fost bun dar a cedat coada. Editat Aprilie 15, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Eu sunt tot pt Biker's de data asta... ora ramane 17:00.Sorry Didi! OK ! Ne vedem la 17.00 la Bikers . Celor care pleaca in alte parti ale lumii , le zic : Sa Pasteti Fericit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 M-a " bulgaresc" si eu alaturi de Bogdan asa ca va urez tuturor...'Sarbatori fericite!!!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate