ThunderByte Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 urechile de fixare sub rezervor... Iti dau maine dupa 9 un raspuns ... Saua trebuie retapitata, are cateva zone unde e atinsa de la accident, prinderile de plastic sunt ok, singura problema e ca are smulsa tija care blocheaza saua, dar daca o retapitezi poti sa ii improvizezi ceva pe sub burete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Stie cineva daca suspensiile fata la VTEC se folosesc si la alte modele de Honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Stie cineva daca suspensiile fata la VTEC se folosesc si la alte modele de Honda ? Nu cred si n-am auzit. Am auzit viceversa, adica alte suspensii de pe alte motociclete pe VFR (de obicei de la VTR, CBR1000, R1, etc). In alta ordine de idei, astazi am dat o fuga aici: /index.php?/topic/682616-mc-seawolves-tulcea-motopetrecereadeltei/ si mi-a iesit un consum de 6 l/100 km. Am avut toate gentile fara greutati insemnate in ele, parbrizul dat pe pozitia cea mai comoda si am avut tot drumul un vant lateral cainesc dinspre mare. Viteza la dus a fost in general de 120 cu scurte reprize mai mari pt depasiri iar la intoarcere am luat-o prin parc/padure, am mers cateva zeci de km pe un drum infect si plin de cratere plus ceva macadam (soseaua spre Tulcea este inca in lucru). La intrunire am avut ocazia sa vad intr-un grup de bicle buzoiene si un VFR albastru - pe proprietar nu l-am intalnit... Pt cei ce-si curata lantul singuri, dati cu spray de curatare si pe pinionul fata (sau in jurul lui) pt ca acolo-i strans cel mai mare jeg. Am mai pus si o poza in care mi-am pus rabdarea la incercare apropiindu-mi mana si luand pe deget o libelula. Miscarea a trebuit s-o fac in slow motion pt a "culege" (practic doar am lipit degetul de ea si s-a cocotat singura pe el) insecta, intreaga operatiune luandu-mi cateva minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Stie cineva daca suspensiile fata la VTEC se folosesc si la alte modele de Honda ? Tijele cromate sigur merg si la/de la 750-ul 90-97, doar paharul si interioarele trebuiesc schimbate(sistemul andidive) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 La mine a cazut 15 Septembrie pt c-am o nunta. Maine fac o plimbare in Valea Fagilor la Petrecerea Deltei si sa vedem daca ar mai fi alti VFR-isti ce vor merge la Rasnov. Nici eu nu pot da de pe acum un verdict final pt data de 15 ca am un job dificil sa il numesc asa....dar pt Rasnov eu am deja rezervarea facuta la pensiunea de lanaga camping asa ca sunt acolo prezent si motorul v`a fi parcat in camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Am tras si eu de gaz la Transilvania drag race. Nu mai stiu exact cat am scos, cred ca 11.6s la 400m. Un coleg vfr-ist modelu 90-93 parca a scos 10.6. Doar ca eu am 95 de kg si el 60 maxim, si eu aveam start slabut, sa fiu franc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Cred ca se putea si mai bine ... conteaza si ce rapoarte ai pe ea, unde mai pui ca VFR-ul meu e naked => mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Cred ca se putea si mai bine ... conteaza si ce rapoarte ai pe ea, unde mai pui ca VFR-ul meu e naked => mai usor ... dar cu rezistenta mai mare la inaintare?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Puteam si mai putin, da' am patinat la prima liniuta. Am ezitat sa fortez apoi sa nu-l dau de pamant, in orice caz o fost o zi placuta. Pacat ca am reusit abia la sfarsitul zilei, in semifinale, sa jonglez perfect cu ambreiajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Trebuie făcută o lista cu cei ce vin. De asemenea făcut un pool cu week-endurile din septembrie. Pe urma colegul din sighiÂşoara să caute o pensiune în funcție de câți suntem. Well, eu incep lista atunci: 1. gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) 1. gabitzu 2. Valentin Editat Septembrie 4, 2012 de almostcyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) 1. gabitzu 2. Valentin pentru ce data e lista? Daca e pt Rasnov eu nu pot sa ajung, daca e pt Sighisoara pe 15 septembrie ma bag si eu. Si un teaser (motivul pt care nu pot veni) Editat Septembrie 4, 2012 de S3RJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) asta voia sa spuna serj dar nush ce inseamna oops, a rectificat da nush cum sa scot eu gata, a iesit deci... unde te mai plimbi ? sau nu te-ai intors inca? A fost oferta la Scottoiler, dadea un injector dublu moka cred ca imi iau si eu de pe louis Editat Septembrie 4, 2012 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Ii pentru Sighisoara. No, altii? Sa fim macar vreo 10...pe urma vedem de o cabana/pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Bordul a fost a ajuns prin donatie(pentru piese) la Kyvacka iar amortizoarele fata pleaca vineri la Tecuci ... Despre venit ... sper sa pot spune da mai aproape de data limita, momentan nu pot confirma; as fi venit la brasov dar daca gaseala "nationala" e la sighisoara nu avea rost ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) Am sa va dau si eu un raspuns in ultima saptamana,din pacate mai devreme nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Salut smok3. Ce parerea ti-ai facut despre noua casca la drum lung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Salut smok3. Ce parerea ti-ai facut despre noua casca la drum lung? Salutare,in mare parte sunt multumit de ea mai ales in oras pe caldurile care au fost....dar sincer sa fiu la primul drum mai lung care l`am facut la mare pe A2 la o viteza de 130-150 km/h si cu vant puternic din fatza am zis ca o arunc ce vajaia ) ...dar la intoarecere aceias viteza dar fara vant a fost mai mult decat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 se anunta careva astazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Daca nu e lume destula la Carol va asteptam cu bazaitoarele noastre la Constitutiei. P.S. : Aceeasi ora, aceeasi atmosfera . Editat Septembrie 6, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Daca nu e lume destula la Carol va asteptam cu bazaitoarele noastre la Constitutiei. P.S. : Aceeasi ora, aceeasi atmosfera . cu siguratna se va intampla asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 cu siguratna se va intampla asta Constitutie sa fie, dara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate