BikerXX Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 salut sunt pe cale sa iau un f 650 din 1998 saptamana asta,l am probat,e excelent,dar ma nelamureste o treaba:cand schimb viteza blitzeaza faza lunga.e in regula?sau e ceva scurtcircuit? sau .... si a doua:unde as gasi si la ce bani un parbriz aratos si cat de cat eficient? va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 si a doua:unde as gasi si la ce bani un parbriz aratos si cat de cat eficient? Pe alese - http://17460.hotdigital.eu/Wind-Protection...3b4331fa_x1.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) salutsunt pe cale sa iau un f 650 din 1998 saptamana asta,l am probat,e excelent,dar ma nelamureste o treaba:cand schimb viteza blitzeaza faza lunga.e in regula?sau e ceva scurtcircuit? sau .... si a doua:unde as gasi si la ce bani un parbriz aratos si cat de cat eficient? va multumesc anticipat 1.Clar ai un scurt! 2. /index.php?...p;#entry1609851 Nu-l rata pe asta,e aproape nou si la un pret de sparge piata! Asfalt uscat,bucura-te de noua achizitie si s-o stapinesti sanatos si multe mii de kilometri! Editat Decembrie 9, 2008 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 <br />Pe alese - <a href="http://17460.hotdigital.eu/Wind-Protection-Motorcycle-Screens-BMW-F-650-GS-1997-1999_c782-3-27-30-31_sid3ad7b69ce0baee2eafae5f513b4331fa_x1.htm" target="_blank">http://17460.hotdigital.eu/Wind-Protection...3b4331fa_x1.htm</a><br /><br /><br /><br /> la sectiunea Windschutz , stanga sus! <br /><br /><br /> la sectiunea Windschutz , stanga sus! am o intrebare pentru toti: am o oferta de un bmw g 650 x moto 2007 acilea in germania.. pretzul.. e bunisor.. cica ar avea ceva probleme e scoasa la licitatie. asi vrea sa o iau si sa o fac donatoare de piese. ce credeti sau stiti ca s-ar portivi la astia ca noi care au f650 gs si f 650? sa stiu ce pun aici de vanzare si ce pun la autocar in tara. am auzit ca furca e mult mai smechera la g decat la f, deci sa incepen de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 multumesc pt raspunsuri si urari,sper sa intru saptamana asta si eu in gasca dar repet intrebarea:se aprinde la cineva ceva pe bord cand schimba viteza?ar putea fi o problema mare si mai bine sa renunt sa iau bmw ul(desi in rest e impecabil)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 multumesc pt raspunsuri si urari,sper sa intru saptamana asta si eu in gascadar repet intrebarea:se aprinde la cineva ceva pe bord cand schimba viteza?ar putea fi o problema mare si mai bine sa renunt sa iau bmw ul(desi in rest e impecabil)? cand treci din 1 in 2 sclipeste becul de neutral - e normal doar treci prin punctul mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 nu la asta ma refer,aia era evident ca trebuie sa clipeasca,e vorba de o blitzare la schimbarea in orice treapta,in sus sau in jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) cand treci din 1 in 2 sclipeste becul de neutral - e normal doar treci prin punctul mort nu clipaieste nici un bec(normal)si nici la cealalta care le-am avut,dar probabil la tine e ceva din intrerupator,sau acel contact ptr punctul mort,probabil nic grav,daca restul e in regula,nu te afecteaza,si poi,orice problem iti apare se rezolva.doar ai avea un motiv sa misti un pic si din pretul cerut. Editat Decembrie 12, 2008 de akruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 nu clipaieste nici un bec(normal)si nici la cealalta care le-am avut,dar probabil la tine e ceva din intrerupator,sau acel contact ptr punctul mort,probabil nic grav,daca restul e in regula,nu te afecteaza,si poi,orice problem iti apare se rezolva.doar ai avea un motiv sa misti un pic si din pretul cerut. ba da si e foarte normal deoarece treci prin punctul mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ba da si e foarte normal deoarece treci prin punctul mort nope..al meu si altele nu face,dar oricum nu e relevant.omuletzul are alta hiba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 din pacate da,n a fost sa fie pentru detalii am facut un topic special,sa nu poluez aici,asa ca mai astept dar daca stiti un f 650 st din 97-99,sunt interesat imi spuneti va rog bordul din poza carui model apartine? (ce ani de fabricatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 cel vechi pana in 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 da,dar 93-96 sau 97-2000?am vazut ca unele au fond alb la cadrane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) din pacate da,n a fost sa fiepentru detalii am facut un topic special,sa nu poluez aici,asa ca mai astept dar daca stiti un f 650 st din 97-99,sunt interesat imi spuneti va rog bordul din poza carui model apartine? (ce ani de fabricatie) Cand l-am pus eu pe al meu in vanzare unde erai? Il dadeam cu 2999 iepuroi,si era de la sfarsitul anului 1999,inmatriculat in 2000,super intretinut. Modelul prezentat de tine e de dupa 1997.Poate chiar 1997.Uite-te la semnalizatoare. Cred ca a fost tavalita altfel nu-mi explic pozitia furtunului de frana. Editat Decembrie 18, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 poza era doar ca exemplu mi am luat ieri unul din 2000 cu 20.000 km(cat de reali nu stiu)cu 2000 de euro.usor julit pe carena dreapta,lantul si discul de frana fata destul de uzate in rest e ok o sa pun si poze cand o sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) poza era doar ca exemplumi am luat ieri unul din 2000 cu 20.000 km(cat de reali nu stiu)cu 2000 de euro.usor julit pe carena dreapta,lantul si discul de frana fata destul de uzate in rest e ok o sa pun si poze cand o sa fac la astea se dau usor ceasurile inapoi.Trebuie sa te uiti la cauciucurile de pe scarite,la furtune ,mansoane,cabluri dar astea se pot schimba.Cel mai greu(financiar vorbind) se schimba esapamentul si saua.Eu pe a mea am luat-o din Germania cu 33.000 km iar saua era impecabila. Pretul e foarte foarte bun ,dar ai grija la acte.Pot fi actele uneia din 2000 iar motorul din alt an.Sa te uiti atent la seriile de motor si sasiu. In rest...bine ai venit printre noi posesorii de motociclete. Editat Decembrie 18, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 mersi din ungaria am adus o,era tocmai adusa din italia,are o culoare vernil deschis cu saua tot deschisa la culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 al meu e din 96 si are ceas de temperatura in loc de ceas orar. din cate am citit eu, acelea sunt modele ST incepand cu 97. o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 http://www.louis.de/_404f0101dfecd63cfe234...x=7&cmd.y=9 astea merg pe f 650 st? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 poze cu achizitia sunt facute cu 2 telefoane,de aici diferenta de nuanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 asta e ST. felicitari si cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Frumos motorul si pare intretinut. Sa-l stapanesti sanatos. Arata la fel cu F650 simplu, difera saua, aripa fata si scutul, in rest sant la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 poze cu achizitia sunt facute cu 2 telefoane,de aici diferenta de nuanta Sa-l stapanesti sanatos, arata cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 multumesc ati mai vazut asa culoare la f 650?eu nu are niste julituri pe partea dreapta,probabil scapata la viteza foarte mica,ma gandeam sa o vopsesc neagra,cred ca ar arata super tinand cont de elementele argintii si de saua gri.pe de alta parte nu stiu cat m ar costa vopsitul si cat de bine ar iesi... in alta ordine de idei,un semnalizator pt el are cineva in plus? ne intelegem la bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 e 8 euro pe Louis unul universal. mai bine nou. si pt 16 euro 2 bucat...nu merita sa te complici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate