kinguh Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) Salut Sunt Radu as avea nevoie de o mica informatie daca stie careva sunt la facultatea de mec si m-am inscris la un concurs cu mai multi colegi si am intrat in competitie Link pe locul 6 suntem noi si cautam sponsori;pana acuma am primit sponsorizari dar mai avem nevoie de bani Daca stie careva o firma ce ar putea sponsoriza constructia unei masini de tip formula pt aceasta competitie n-ar fi de mare ajutor si bineinteles nu numai noi avem de castigat! Noi suntem a 2-a echipa din romania ce intra intr-un astfel de concurs un video cu o astfel de masina Editat Ianuarie 18, 2011 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 SalutSunt Radu as avea nevoie de o mica informatie daca stie careva sunt la facultatea de mec si m-am inscris la un concurs cu mai multi colegi si am intrat in competitie Link pe locul 6 suntem noi si cautam sponsori;pana acuma am primit sponsorizari dar mai avem nevoie de bani Daca stie careva o firma ce ar putea sponsoriza constructia unei masini de tip formula pt aceasta competitie n-ar fi de mare ajutor si bineinteles nu numai noi avem de castigat! Noi suntem a 2-a echipa din romania ce intra intr-un astfel de concurs un video cu o astfel de masina felicitari (desi nu sunt de ajuns) faceti o mapa de prezentare si fuga la primarie, mall, "carefura" astia mai mari usor usor o sa strangeti fodurile daca se implica lumea din echipa voastra e vorba de profesorul care a construit si roadsteru cu motor de bmw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) multumesc! da e acelasi profesor avem documentatia de prezentare, dar mai trebuie nume ca nu prea au fost doritori unde am cautat vedem si la mallurile si supermarketurile din is poate vedem ceva dar nush ; de ex cei de la bmw nu pot da sponsorizare ca in romania e franciza la putere si nu au dreptul asta vedem. poate la mitropolie avem noroc cu ca..domnu' ! ) multam fain de raspuns! numai bine! Editat Ianuarie 18, 2011 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 poate la mitropolie avem noroc cu ca..domnu' ! ) Si'un pomelnic repede la Sf. Parascheva si unul la altar, da in ala sa aveti cel putin 10 20 de lei pusi. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 da sa nu uitam de pomelnic multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 apasaaal !!! http://www.youtube.com/watch?v=qvJx_E8E0Rw...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 am apasat si eu..........sa imi bag &*@# ce de stropi:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 =)) Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 A aparut o noua meserie.. http://m.incont.ro/auto/a-aparut-o-noua-me...-in-trafic.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragossss Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Twist.the.Throttle.Discovery.Channel. Stie cineva unde pot gasi aceste filme in limba engleza, sau macar o subtitrare? Am gasit ceva in rusa si nu vreau sa ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 A aparut o noua meserie.. http://m.incont.ro/auto/a-aparut-o-noua-me...-in-trafic.html Ce chestie ! Acu 3-4 seri am ras cu niste prieteni in carciuma pe tema asta . Cum ca ai putea face asa ca sa iti repare vreunu motoru ! Credeam ca suntem noi sexati la cap ca sa te gandesti la asa ceva ....da acu vad ca e chiar bussiness bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Angajez ajutor de mecanic pentru un service auto, program luni-vineri opt ore, conditii de lucru decente, salar: 800 lei. E nevoie sa fie recomandat de cineva cunoscut. Danke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Angajez ajutor de mecanic pentru un service auto, program luni-vineri opt ore, conditii de lucru decente, salar: 800 lei. E nevoie sa fie recomandat de cineva cunoscut. Danke. Anuntul NU mai este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 A aparut o noua meserie.. http://m.incont.ro/auto/a-aparut-o-noua-me...-in-trafic.html haaaaa.......foarte tare....tre` sa-mi iau un harb de masina si imi umplu atelieru` ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Alviolezule, iote link'ul de care ziceam: http://www.timesnewroman.ro/life-death/404...-arbitri-de-box Asteptam si prin Iasi sa apara ringuri de box prin intersectia din Podu Ros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Are cineva idee cum se curata toba pe interior de calamina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Are cineva idee cum se curata toba pe interior de calamina? daca nu folosesti o solutie de inmuiat calamina, bagi niste benzina si dai foc (ai grija sa nu-ti bufnesca in fata), dupa ce arde o bati si calamina cade singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Mersi. Am mai gasit o metoda cu 2litri apa si 1kg de soda caustica . Lasata peste noapte apoi curatata cu multa apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Mersi.Am mai gasit o metoda cu 2litri apa si 1kg de soda caustica . Lasata peste noapte apoi curatata cu multa apa. Vezi poate nu mai gasesti toba dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Metoda cu soda caustica am citit-o pe un forum unde mai multi au folosit-o. Din cate am inteles soda caustica ataca metalul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 mai usurel cu viteza pentru unii ca era azi unu' sa se faca afis fix in fata mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate