ghiavolu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Dacia? Ai inteles gresit, vreau sa ii calc EU, nu ei pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Ghiavole, după ce îl cumperi, îți dau o bere dacă îl împrumuți pentru 1 oră. Promit că îl aduc roÂşu pe bot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Ghiavole, după ce îl cumperi, îți dau o bere dacă îl împrumuți pentru 1 oră. Promit că îl aduc roÂşu pe bot. Lol, calci un cioapar? :crack:Parerea mea ii ca o sa fie albastru, nu rosu =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Motociclete nu, dar cu siguranță multe maÂşini cu tot cu Âşoferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Cred ca nu am sa ti-o imprumut, mi se pare ca faci discriminari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Nimeni nu-i perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Bah...ce'i cu chat'ul asta aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Bah...ce'i cu chat'ul asta aici ? Vrea nasu sa ne scape de topicurile agramate ale retardatului, ai ceva impotriva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Yzulica, iar te iei de mine si de chatu meu? Cred ca am sa te provoc si pe tine si pe Dane la un sah. Totuna mi-e daca il aduci si pe Patrick! Acum ma duc sa ma antrenez, dar deseara fac un topic si te provoc la duel! Tabla de sah o inchiriem, sa nu zici ca am plumbi in zaruri si trisez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Astia cu cacanetele astea de masinute is mari soferi, isi imagineaza ca tiriboanta lor ii invizibila si foarte rapida... Era sa calc vro cativa de-astia cu cacareze. Is tare vioi pe sosea. Ghiavole, e a doua... Apropos, am o fetita de cinci luni si dupa ce am condus Tico, acum conduc Citroen Saxo... Nu mai generaliza si ramanem prieteni. (e drept ca la ora asta sunt beut bine din motive personale si vad negru la orice) Ne vedem in Padis. Io cu Neagra, Yzu cu ce vrea el si tu cu Kia... Editat Aprilie 5, 2012 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Ghiavole, e a doua... Apropos, am o fetita de cinci luni si dupa ce am condus Tico, acum conduc Citroen Saxo... Nu mai generaliza si ramanem prieteni. (e drept ca la ora asta sunt beut bine din motive personale si vad negru la orice) Ne vedem in Padis. Io cu Neagra, Yzu cu ce vrea el si tu cu Kia... Hai Yonick nu te supara pe mine ) Ii numa ce am observat io vis-a-vis de cacareze, sunt si exceptii cred. Imi dai voie sa urasc tico/matiz/etc, nu? In rest, sa-ti traiasca fetita, numa bine si fericire. Cat despre ca ne vedem in Padis, io cu kia, nici poveste, io pe TTR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Va salut.multumesc shakalu pt ajutor!ramin dator.te caut cand ies din spital:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Va salut.multumesc shakalu pt ajutor!ramin dator.te caut cand ies din spital:) Hauleu, tu erai accidentatul? fa-te bine, sa nu pierzi sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Va salut.multumesc shakalu pt ajutor!ramin dator.te caut cand ies din spital:) Salutare. N-ai pentru ce sa multumesti, sper sa nu mai fie vreodata cazul! Unde esti la spital? Ca tot am vrut sa vin pe la tine, dar nu stiam exact unde, si sa-ti zic drept mi-era cam naspa sa sun sa intreb pe unde esti...esti bine? Cum merge recuperarea? Poate vorbim mai multe daca-mi zici unde esti sa trag o fuga pana la tine Multa sanatate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Da un pm cu nr de tel si te sun. scriu greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Dre, multa sanatate si recuperare rapida. Daca te putem ajuta cu ceva, transmite prin Shakalu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 http://www.stiridecluj.ro/social/accident-in-fata-la-polus-un-motociclist-a-fost-lovit-de-un-alt-sofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Nasoala treaba, sper numai sa nu fie grav. Asa stiri dau astia, din comunicat de presa, cu toate detaliile, de-ti vine sa-i bagi undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Pe langa faptul ca ne omoara conservarii prin indolenta lor, nici medicii nu fac exces de zel in caz de accident Hai norock, ca avem maaare nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 era azi noapte pe prompter stire de ultima ora, motociclist accidentat grav in cluj... nu gasesc nimic pe google... nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Ieri dupa-masa pe la ora 17:30 mergeau pe Aurel Vlaicu spre Someseni o Ambulanta si o masina de Politie...se cam grabeau;poate acolo s-o fi intamplat accidentul asta... Editat Aprilie 16, 2012 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 http://www.stiridecluj.ro/social/accident-in-floresti-un-motociclist-a-fost-spulberat-de-soferul-unui-ford-foto Stiti ceva despre ? Mi se pare a fi un F3 din poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Din ce zice acolo, motoristul n-a ramas internat. Bine ca nu e grav, prietena auzise de la un taximetrist c-a fost destul de urat accidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 e vorba de raul ... el e ok din cate am vb cu el , motoru a zis ca il duce un unchi de al lui el era in smurd , cred ca a mers la investigatii cauza accidentului : deja mult prea comuna , o masina albastra ford cred , a intors in fatza lui si a intrat in el in spate dar ce nu inteleg e cum a ajuns motoru in pozitia aia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate