Vampirica Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Cine ti-a pus sina-n drum, A fost un (cuvant urat) nebun, Sa cazi si sa te lovesti, La sold sa te ologesti Sa-ti rupi crashu si pedala, Si sa-ti zgirii mobrisoara, Lumea-ntreaga sa priveasca Fata sa te besteleasca Mai Carcele mai! Busistul si Vampirica, Colegii tai mai fara frica Ti-au inchinat modest poem Si-un photoshop mai cu antren! Si vrem sa nu te superi tare Caci toti cadem in strada mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Ba deloc, era o oda inchinata Carcelului, care a vrut sa fie solidar cu mine. Eu am cazut Miercuri, Sambata si Duminica (asta s-a soldat cu o carena si un radiator sparte) si el probabil a vrut sa ne imprietenim si la nivel de zgarieturi, desi urmele de abuz de pe Africana mea nu or sa poata fi egalate pururi veci de cele de pe Intruder-ul lui. :-) Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 arta africana, deh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Deci "du-mă acasă, măi tramvai" e valabil numai la Gikă Petresku, în cazuri mai complexe Âşina de tramvai duce la asigurări, chiar Âşi pe forum! Africana a dovedit karmă campioană Âşi a molipsit astral Intruderul care după coada de camion a izbutit Âşi o orizontală perversă la umed. Vestea teribilă e că toți cei implicați, deÂşi în afara oricărui pericol, acuză dureri acute în orgoliu. Vestea bună e că Richter Âşi Mercali au tăcut. După primele cercetări reiese că vina i-a aparținut acarului ceresc care la rotația Âşi revoluția potrivită a sucit un pic covorul asfaltic deÂşi Tata Omidul spune că ar trebui scos Âşi argintul viu de supt janta de 280 să moară duÂşmanii. Să ploo cu aur! Moarte conservarilor! Huooo! Eu am cazut Miercuri, Sambata si Duminica (asta s-a soldat cu o carena si un radiator sparte) si el probabil a vrut sa ne imprietenim si la nivel de zgarieturi, desi urmele de abuz de pe Africana mea nu or sa poata fi egalate pururi veci de cele de pe Intruder-ului lui. :-) Africa Corpse Editat Aprilie 22, 2009 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 io am zis de-atatea ori: vrei sa te dai pe sine - ia-ti tramvai! sanatate multa rider-ului! fierul se repara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 phooaaa...daca e nevoie de donat sange,dati-mi si mie un tel. Sanatate bikerului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ce dilii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Sanatate Carcelului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 bine ca esti ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 rip cip cirip ciripipi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Fir-ar ele de sine de tramvai care s-au vorbit sa ne dea pe jos si sa starpeasca neamul motoristilor! Nu pot decat sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 io am zis de-atatea ori: vrei sa te dai pe sine - ia-ti tramvai! pai M1800R-ul ce e? chiar...la ditai roata de 280 tre' sa ai ghinion mare sa pierzi aderenta asfalt desinat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 facem petitie de scos sinele din oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Barbie is a slut! Fraere...esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 El ca el, dar Circica e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Lasa bre, ca fierul ala se repara! tu sa fii sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 El ca el, dar Circica e bine? Taci drace ca nu era cu Carcica, a avut baiatul "o obligatie", dupa cum ne-a marturisit. Ca sa vezi soarta asta cum ne joaca, vrea si Carcelul sa fie caritabil si hop sina cereasca il pune la punct. Curat murdar. Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Vampi...tzatzele alea ie puse sau...ie adevarate? Editat Aprilie 23, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Heh, a migrat ride4fun-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cum se mai simte orgoliul? l-ai pus in ghips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eu am cazut Miercuri, Sambata si Duminica (asta s-a soldat cu o carena si un radiator sparte) asa se petrece o saptamana obisnuita sau a fost saptamana patimilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Heh, a migrat ride4fun-ul ? ...pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ...pe bune? Vendetele personale pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Vendetele personale pe PM? Editat Aprilie 23, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate