demostene Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Am schimbat eu multe si am ajuns si aici Sentimentul e acelasi ca atunci cand mi-am vazut primul motor. Cel mai frumos lucru din lume!!!! Nu-i asa!! Here she is Mai dureaza putin pana se rezolva actele si o sa-i schimb si uleiul, filtrul si bujiile. Honda Transalp 1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 FrumuÂşică. Să o călăreÂşti sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Hehe ... ti-a intrat adinc virusul enduro. Oricum, s-o calaresti sanatos multi kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 La multi km. Misto ca ai si suport de topcase pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Ma Demostene e frumoasa foc dar..parca ...totusi Niprul ala era...de vis S-o stapanesti sanatos! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 bem vineri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 km fara incidente! IUBITA-VA MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Bravo mah! Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai mult fara reparatii capitale. P.S. Chiar e frumoasa tare asa alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Frumoasa foc. Motorete faine la AlfaMotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 2, 2006 Admin Share Postat Februarie 2, 2006 Arata cunoscut :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZenBenzen Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 he he... e suuuperba... bine ai venit in grupul transalp-erilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa nu-ti faca probleme! Gardul Alfa Motors ar trebui sa fie marca inregistrata. Cati km zic ca are? Cum sta cu lantul? Baga cu ochiul aici http://www.transalp.it/moto/probleminoti.html#blackbox ca mie mi s-a parut interesant si mi=am pus preventiv suport de aprindere de la modelul >94. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Tantarul calare pe vaca. Abia astept sa te vad Demo...sa dai un tel inainte cand vii la noi sa te prindem la aterizare. Frumos rau transalpul, dar cu viteza ce te faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 s-o stapanesti sanatos si sa urci cat mai multe dealuri si sa te bagi in cat mai mult noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si sa te duca pe unde-ti dresti sa te duca, fara probleme... Asfalt uscat, nu e bine adaptat situatiei..."mai bine drumuri desfundate si drumuri forestiere cat mai lungi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Mult noroc, Filip ! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Felicitari domnu' ...si iti urez ce imi doresc si eu pentru la vara Asta da motor de om cu mintea intreaga Hai ca abia astept sa ne jucam cu ea sa vedem ce stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 S-o stapanesti sanatos man! Sa pui articole despre ea pe noul site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Merci pt urari! Deja simteam cum incepe sa-mi fiarba sangele in vene. Am gasit deja o multime de lucruri care trb facute pe www.transalp.de. Aerisire pt releul de incarcare, intarituri deasupra CDI-ului ca sa nu crape, etc.. Plus ce mai stiu si eu de la prieteni care au asa ceva care ar fi hibele... Am deja mansoane incalzite pt ea, mai trb sa-i cumpar niste hand guard-uri si sa vad cum construiesc niste crash bars. Carena aia fata e ditamai bestia, s-a dus cu slalomul printre masini Am mers cu un amic s-o vad, pe un Transalp, dar el nu avea fata, era la lipit Deh, buf, trosc si caput... Si cand am vazut-o pe a mea cu ditamai botul mi-am zis "Mama!! Da mare mai e!!! Mda. D-ale motociclistilor Si el a exclamat la fel, se gandea sa renunte complet la a o mai face, a uitat cat se lateste cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Frumoasa, sa o stapaneshti fericit. Poate o scotzi la o grecie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 felicitari dom'le!!! sper sa imi repar si io JawRa cat mai repede si sa ne tinem de promisiunea pe care o facusem acum cativa ani... asta daca o sa vrea comunista sa mearga cat poate a ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Stai linistit Filip ca e foarte manevrabila in ciuda greutatii si cu carenoiul ala te obisnuiesti repede. Ai senzatia ca parca merge singura Oricum , ce iti da tie minimul de latime la strecurat printre masini , e ghidonul. P.S. Si mie imi place mai mult varianta NAKED, totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Superb motor, si mie imi place la nebunie. Sa-l stapanesti sanatos si la cat mai multe drumuri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Mie mi se pare ca se strecoara super bine. mai ales ca ghidonul trece pe deasupra oglinzilor majoritatii conservelor! Interesant cu aerisirea la releu, tre sa bag nasu pe la .de astia, dar mi-e groaza de limba lor ca nu inteleg nik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Sa o stapinesti sanatos ! Remarci de genul "Tantarul calare pe vaca. Abia astept sa te vad Demo...sa dai un tel inainte cand vii la noi sa te prindem la aterizare." am primit si eu cind mi-am luat kawaul dar ..te pui cu nebunu cind vrea ceva..! Am cicalit un amic care cauta motor sa il cumpere cind ti-am vazut transalpul pe net,am fost chiar si la Alfa dupa el dar pasarea zburase deja....! Bine ai venit in rindul "balerinilor " Cu simpatie aliance ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate