Spanciu Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Cand o sa ai si tu ceva km si eventual o sa iti iei si R1 ala, o sa te gandesti la astia de ti-am zis sa nu incepi cu R1 si o sa intelegi mai multe. Pana atunci, discutam.. discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Citind topicul asta am prins o dragoste netarmuita fata de R1 si R6. Imi dau seama acum ce greseala am facut ca le-am considerat motoare proaste. Nu-s deloc asa. Sunt genul de motor care nu suporta prostii si incearca sa-i omoare/schilodeasca. Daca vreodata o sa ma aflu in vecinatatea vreunui prost, o sa-i recomand ca motor de incepator un R6 sau R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 R6 si R1 au face recognition - eject scrie pe tine daca nu esti simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Citind topicul asta am prins o dragoste netarmuita fata de R1 si R6. Imi dau seama acum ce greseala am facut ca le-am considerat motoare proaste. Nu-s deloc asa. Sunt genul de motor care nu suporta prostii si incearca sa-i omoare/schilodeasca. Daca vreodata o sa ma aflu in vecinatatea vreunui prost, o sa-i recomand ca motor de incepator un R6 sau R1. nu tine de motor, tine de om. a, stai, pe tine te plimba motoreta, nu invers. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Citind topicul asta am prins o dragoste netarmuita fata de R1 si R6. Imi dau seama acum ce greseala am facut ca le-am considerat motoare proaste. Nu-s deloc asa. Sunt genul de motor care nu suporta prostii si incearca sa-i omoare/schilodeasca. Daca vreodata o sa ma aflu in vecinatatea vreunui prost, o sa-i recomand ca motor de incepator un R6 sau R1. iti recomand r6 sau r1 daca vrei sa incapi mai bine. pff, daca stiam ca-i asa de simplu iti ziceam de mult asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Prea tarziu, pe actuala am un motor de erseis detuned. Sunt un fel de cocalar care asculta Damian Draghici si Mahala Rai Banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 nu tine de motor, tine de om. a, stai, pe tine te plimba motoreta, nu invers. succes! hahahahah, you make my day ))) bine zis, probabil pe ei ii alearga motoarele nu ei pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Daca ai ajuns sa alergi dupa motor, crede-ma nu esti intr-o situatie placuta. Ma gandesc sa initiez o miscare: "Un Erseis pentru fiecare cocalar". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 pai nu, cocalari sunt aia cu sv'uri .... sau astia care au moto sub 60 de cai.... va e frica k mierlitzi daca aveti pesate 90 de cai Esti pe bune? Ma multumesc doar cu gandul ca selectia naturala isi va spune cuvantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Care e faza cu bannerul ala? RideOn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Care e faza cu bannerul ala? RideOn? Este un indemn de la si pentru motociclistii de tastatura: RideOn (topic) not OffTopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Care e faza cu bannerul ala? RideOn? for suckers http://www.ride-on.com/motorcycle-formula-mot.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Ce personaje interesante avem aici Un copil prostut si un cocalar(defapt nici nu e cocalar viseaza sa devina unul) Ps: Mai bine inchide cineva topicul asta, ocupa spatiu degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Bai, nu l-ati lasat pe om sa isi ia R1 - daca taceati de la inceput deja isi lua mobra, crapa si il si ingropa; asa ati pierdut o gramada de timp si energie degeaba. E plin forumul de exemplare din astea, o sa scrieti cate 300 de posturi pentru fiecare iepuras sinucigas? E si tacerea un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 pana la urma iei orice motor vrei.... si daca esti incepator urmeaza sfaturi http://motociclism.ro/tutoriale/files/manual/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Si tie ti-ar trebui niste sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Âşi cu tine acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 for suckers http://www.ride-on.c...ormula-mot.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 exagerezi prietene, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Departamentul IT de la Yamaha Motor Company a lansat un nou emoticon pentru incepatorii pe R1. Editat Septembrie 26, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Departamentul IT de la Yamaha Motor Company a lansat un nou emoticon pentru incepatorii pe R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ) norma ca , ca si pasager....sid , plimbal frate o tura hard...sa vada daca mai vrea el r1...a zis baiatul ca da o bere Vroiai sa ma plimbe Sid cu R6 care nu stie ce folos are frana de pe spate si cand o folosesti ? )))))))))))))) O sa iau legatura cu ei, sa faca unul si pentru cei care le este frica sa incalice un R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 @neBu: Nu fi fraier! Astia sunt doar niste hateri ca noi avem R1 si ei n-au. R1 e motocicleta perfecta pt incepatori. Eu am A-ul de o luna si uite cum ma dau: I-am dat tot bordul in prima zi. Nu mi-a fost niciodata frica. La 299 km/h e ca la 120. Nu trebuie sa faci foarte multe. Eu inca n-am curajul tau s-o vand pe a mea si sa-mi iau aia pe carburatie. Am auzit ca aia e cea mai tare motocicleta si ca p!zdele stau "tufe, tufe" ca sa le plimb. Intr-o zi o sa am si eu una. Si motorul ala, si femeie. "Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Vroiai sa ma plimbe Sid cu R6 care nu stie ce folos are frana de pe spate si cand o folosesti ? )))))))))))))) O sa iau legatura cu ei, sa faca unul si pentru cei care le este frica sa incalice un R1 SV MAN si restu, uite asa trebuie sa arate o mobra vedeti topic /index.php?/topic/590056-vand-suzuki-sv-1000s/page__st__20 Chiar superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Daca dai un sarci pe gugal cu R1, prima poza care apare e fix poza lu neBu. Apropo, nebu e din seria: plicti, obo, feri, tristi, supi etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate