Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

Nu ti-am vazut saua de cind ai retapitat-o, dar pe a mea am facut-o cu un material care dupa aspect (cel putin) pare mai aderent. Luat de pe Louis. Oricum, e recomandat sa faceti treaba la cineva priceput, eu am facut-o la un tip care se ocupa de retapitat scaune de masini si a iesit asa si asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare, frati banditi. Am o problema cu faza lunga: bate mult prea sus si nu vad nimic cu ea pe timp de noapte; este vreun reglaj, ceva? Mai are cineva problema asta sau e doar la mine? Bandit 650, 2008

Link spre comentariu

Salutare, frati banditi. Am o problema cu faza lunga: bate mult prea sus si nu vad nimic cu ea pe timp de noapte; este vreun reglaj, ceva? Mai are cineva problema asta sau e doar la mine? Bandit 650, 2008

Salut undeva in dreapta farului in spate ai un surub cu inbus care ridica si coboara dar este pt tot faru adica si scurta si lunga...daca este diferenta prea mare intre ele probabil ai un bec pus aiurea stramb sau cv de gen.. Spor la treaba.

Link spre comentariu

Salut undeva in dreapta farului in spate ai un surub cu inbus care ridica si coboara dar este pt tot faru adica si scurta si lunga...daca este diferenta prea mare intre ele probabil ai un bec pus aiurea stramb sau cv de gen.. Spor la treaba.

Multam pentru indicatii, sper sa ii dau de capat :)

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

De doua luni am si eu un Bandit 600S din 2001 cu 104k km ( reali ...cred :)), e fata mare) si merge foarte bine. Sunt foarte incantat de alegere; este prima mea moto.

Primiti in club si fara experienta? :D

Link spre comentariu

https://plus.google.com/u/0/photos/100518018423715528085/albums/6152698063657273489/6152698067913488226?pid=6152698067913488226&oid=100518018423715528085

Are cineva piesa asta ?

S-a rupt la o cazatura si am crezut ca rezolv problema daca cumpar maneta noua, dar nu e inclusa in pachet.

Multumesc mult, astept un PM.

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

De doua luni am si eu un Bandit 600S din 2001 cu 104k km ( reali ...cred :)), e fata mare) si merge foarte bine. Sunt foarte incantat de alegere; este prima mea moto.

Primiti in club si fara experienta? :D

Bine ai venit, sa te bucuri de ea! Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Multumesc frumos!

Imi place Banditul si nu ma sperie nr mare de km pe care ii are,cred ca mai merge inca 100k.

Mai are nevoie de putina atentie ,dar in mare e sanatoasa.

Link spre comentariu

Ziua buna! Daca s-a mai discutat despre asta,imi cer scuze :) Trebuie sa imi schimb guma pe spate la Banditu' meu, 650 S, si m-am pierdut putin in indici si denumiri. De exemplu care e diferenta dintre Michelin Pilot Street Radial si Pilot Power? Are cineva un sfat? Ce criterii de sortare ar trebui sa folosesc specific pentru Banditul meu? Multam fain, o zi buna si asfalt uscat!

Ps. Ar fi o optiune buna asta: Michelin Pilot Street RADIAL Rear 160/60-17 69W?

Editat de condamned18
Link spre comentariu

Daca nu iti permiti sa iei macar Pilot Road 2 (compozitie 2CT - dual compund - mai moale pe margine si mai tare pe centru), atunci poti alege Pilot Radial (care nu este 2CT). Va fi oricum o alegere mult mai buna decat unul uzat.

69 - maxim 270km/h

W - sarcina 325kg pe anvelopa (mai multe aici)

Criterii de sortare? - 160 60 17 e suficient, si fara chestii care se numesc cu "sport", nu e cazul.

Pilot Road (2,3 sau 4) este o avelopa excelenta pentru Bandit, depinde de buget.

Link spre comentariu

Daca nu iti permiti sa iei macar Pilot Road 2 (compozitie 2CT - dual compund - mai moale pe margine si mai tare pe centru), atunci poti alege Pilot Radial (care nu este 2CT). Va fi oricum o alegere mult mai buna decat unul uzat.

69 - maxim 270km/h

Criterii de sortare? - 160 60 17 e suficient, si fara chestii care se numesc cu "sport", nu e cazul.

Pilot Road (2,3 sau 4) este o avelopa excelenta pentru Bandit, depinde de buget.

Am gasit Pilot Road in jur de 520 lei, pana in 550 as da pe cel de spate, poate sa fie si alta marca, am gasit de exemplu PIRELLI - SET DIABLO 120/70-17 (58W) + 160/60-17 (69W) (PI1430700 + PI1430400) 825 RON 1

Link spre comentariu

Subscriu pentru Pilot Road 2 (in pricipiu 3-4 sunt putin peste). Le am de anul trecut (~3500 km). Mi s-au parut destul de ok atat pe uscat cat si pe ploaie. Nu se incalzesc extrem de repede, dar e ceva normal la tipul asta de cauciucuri. Eu astea le-am gasit la pret bun atunci.
Altele bune sunt Dunloap Roadsmart 2. Vad ca acum este sub 1100 setul >>aici<<
» Post actualizat in 26 May 2015 09:33

LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-roadsmart-160-60r17-tl-69w-rear/

http://anvelopemoto.eu/michelin-160-60-zr-17-m-c-69w-pilot-road-2-r-tl/

Eu si ceva prieteni am luat de la ei si am fost multumiti de comunicare, pret, livrare.

Editat de alinpa
Link spre comentariu

Subscriu pentru Pilot Road 2 (in pricipiu 3-4 sunt putin peste). Le am de anul trecut (~3500 km). Mi s-au parut destul de ok atat pe uscat cat si pe ploaie. Nu se incalzesc extrem de repede, dar e ceva normal la tipul asta de cauciucuri. Eu astea le-am gasit la pret bun atunci.

LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-sportsmart-ii-160-60r17-tl-69h-rear/

http://anvelopemoto.eu/bridgestone-bt023-r-tl-160-60r17-69w/

Eu si ceva prieteni am luat de la ei si am fost multumiti de comunicare, pret, livrare.

Multam fain, la ei ma uitam si eu acum.. Au preturi destul de ok.

Link spre comentariu

Eu am avut Pilot Road pe spate. Mi s-a parut o anvelope foarte buna. 2CT e peste, deci nu ar trebui sa fie nici o problema!

Link spre comentariu

69 - maxim 270km/h

LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-roadsmart-160-60r17-tl-69w-rear/

Eu am avut Pilot Road pe spate. Mi s-a parut o anvelope foarte buna. 2CT e peste, deci nu ar trebui sa fie nici o problema!

Cred ca o sa merg si eu pe Pilot Road 2, va multumesc pentru indrumari. Numai bine!

Link spre comentariu

69 - maxim 270km/h

Pilot Road intradevar foarte potrivit pt aceasta motocicleta eu am avut 2 am acum 3 si urmeaza 4 sunt foarte multumit de ele..

Link spre comentariu