Andry Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Pe lângă carburatoare eşti sigur că nu mai este restricţionat şi din axa cu came ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Mai tineti minte hoitul de RD04? Am mai pus pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Vezi ca am o "blană" pentru el si o pereche de ochi si si vâsla stanga spate (crăpăcită un pic, reparata pe interior cu fibra de sticla un pic, fara usa de la "cutiuta de valori"), daca ai nevoie (stii starea blănii,poate saptamana asta ajung sa fac poze in detaliu cu ea si cu "vâsla", sa se vada clar bubele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 RD03 nu a fost restrictionat decat din carburatie si din gurile de admisie. Pe ebay caut ...dar poate gaseam ceva calumea local Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Oare carburatorul de transalp nu se potriveste sau unul de honda ntv 650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Nu vreau sa ma tin de tiganii. S or potrivi dar sigur sunt diferente avand in vedere spre ex ca transalpul are 50hp si rd03 are 58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Nu vreau sa ma tin de tiganii. S or potrivi dar sigur sunt diferente avand in vedere spre ex ca transalpul are 50hp si rd03 are 58 Peste inca 10 ani , o sa aiba si Africana 50 hp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Vand ghidon de Africana. L-am cumparat de la colegul fairplaybiker, dar nu m-a convins pe Supertenere. Acelasi pret: 100 lei Contact PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Vand ghidon de Africana. L-am cumparat de la colegul fairplaybiker, dar nu m-a convins pe Supertenere. Nu cred sa-l mai cumpere nici un posesor de Africane : a fost spurcat pe Tenere ! Glumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 daca era Gold ti-l luam eu...da asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 daca era Gold ti-l luam eu...da asa... Daca era Gold il luam eu africanistii au prioritate la maruntaie de africane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Eu sunt o specie aparte, un mix exotic de Transalp si Afrikana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nu cred sa-l mai cumpere nici un posesor de Africane : a fost spurcat pe Tenere ! Glumesc . Nu l-am montat efectiv. Din ochi asa, am vazut ca are aproape aceeasi forma ca al meu (care poate sa fie sau nu original de la ST), doar ca e un pic mai "deschis". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Am eu si ghidon de Africa Original gold si un Acerbis de 28 cu curbura f mica si cu inaltatoare cu conversie de la 22 la 28 http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.mx1canada.com%2Fimages%2FW%2FPHS_silver.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.mx1canada.com%2Facerbis-phs-fat-bar-with-mount-kit-450.html&h=700&w=700&tbnid=N0VtaGyv7mnZ6M%3A&zoom=1&docid=ylyJXG8RfxtSCM&ei=LUcxU-juK8TNygOHzoKgDw&tbm=isch&iact=rc&dur=721&page=1&start=0&ndsp=25&ved=0CFkQrQMwAA Nu vand decat Acerbis ul ...cu 260 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nu l-am montat efectiv. Nu conteaza... a stat aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Riscati sa va molipsiti de ceva cai in plus sau ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nu de cai ne e frica, ne e ca se paralelizeaza cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Riscati sa va molipsiti de ceva cai in plus sau ce De asta nu, chiar ar fi bine. dar mi-e ca incepe sa sune motorul a pian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Riscati sa va molipsiti de ceva cai in plus sau ce Nu vrem sa cumparam piese de la ei : http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nu de cai ne e frica, Ar trebui sa va fie: http://4riders.ro/videoclipuri-motoare/faze-tari/curiozitati/tenere-tras-de-cal?utm_content=buffercdefa&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Am eu si ghidon de Africa Original gold si un Acerbis de 28 cu curbura f mica si cu inaltatoare cu conversie de la 22 la 28 Nu vand decat Acerbis ul ...cu 260 lei Daca este plug-and-play ma intereseaza pe mine, cu tot cu inaltatoare, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) Daca este plug-and-play ma intereseaza pe mine, cu tot cu inaltatoare, desigur Nu este ..cu tot cu adaptore si tot este cu 9 cm mai jos decat originalul...fac pariu ca acesta este motivul real de vanzare si nu latimea care este cu doar 1 cm mai mare!...sa nu se intelega gresit ghidonul este bun dar in nici un caz pt africana (plug&play) care necesita un ghidon inalt.!! PS ..eu folosesc asa ceva dar cu inaltatore de 7 cm. Editat Martie 25, 2014 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Multumesc Raul Pai daca cad la pace cu Marius, poate ma lipesc de inaltatoare de la Heavy Duties Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=9&p=4354&sid=33159860289364be52afee1f4fbddc87#p4354 Carena fata, carena spate stanga (fara usita) pentru RD04. Daca sunteti interesati discutam in privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate