calin_n Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 La bixeon mi s-a recomandat sa schimb si sticla la far, ca deranjeaza pe cei din trafic si am mai aflat ca nu e foarte util pe ploaie.Pe langa asta mai e si costul becului si deja e cam mult.Ultima data cand m-a prins o ploaie noaptea a fost destul de naspa si de atunci m-am hotarat sa caut o solutie deci asta e principalul aspect.Momentan 2 proiectoare din astea par sa fie cea mai buna idee: http://www.alfaromtrans.ro/lumini-de-zi-drl-proiectoare-led/5471-proiector-led-10w-12-24v-ch036-sport-30.html Si din clipul asta pare sa faca o treaba destul e buna: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Repet.... 4300K!!!! Cât despre relativ alte invenții... o să ajungi ca bani tot acolo și rezultatele nu sunt cele scontate. Am avut pe motoru vechi ceea ce zic.. și mergeau perfect! Cât despre deranjatu în trafic... să fim serioși. Dacă le reglezi cum trebuie... o să fie ok. Oricum la motor o să ai mereu variații de greutate pe spate... să nu-mi zici că mereu îți reglezi farurile când pui bagaje sau pasager pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 asa se rezolva problema cu farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 La bixeon mi s-a recomandat sa schimb si sticla la far, ca deranjeaza pe cei din trafic si am mai aflat ca nu e foarte util pe ploaie. Pe langa asta mai e si costul becului si deja e cam mult. Ultima data cand m-a prins o ploaie noaptea a fost destul de naspa si de atunci m-am hotarat sa caut o solutie deci asta e principalul aspect. Momentan 2 proiectoare din astea par sa fie cea mai buna idee: http://www.alfaromtrans.ro/lumini-de-zi-drl-proiectoare-led/5471-proiector-led-10w-12-24v-ch036-sport-30.html Si din clipul asta pare sa faca o treaba destul e buna: am io proiectoare d'alea si-s tare multumit de ele. Ale mele is pe led si sticla e clara, in ce ai postat tu pare cumva neclara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 am io proiectoare d'alea si-s tare multumit de ele. Ale mele is pe led si sticla e clara, in ce ai postat tu pare cumva neclara. Da, ce avem noi e asa http://www.alfaromtrans.ro/63-proiectoare/3077-proiector-led-10w-12-24v-ch036-sport-30.html Se simte diferenta cu ele, dar sa mergi NUMAI cu ele te cam chiorasti (am avut ghinionul sa nu mai mearga farurile cand mergeam la Valeni anul trecut). O optiune ar mai fi astea http://olx.ro/oferta/proiectoare-motocicleta-moto-scuter-atv-jeep-cu-led-cree-mare-putere-ID4uQYs.html#069368b6b3 *nu il cunosc pe vanzator, dar si-a luat Tavi, are Transalp de 700, poti sa il intrebi pe el cum sunt, din ce am inteles de la el, poti schimba becul la ele, fata de modelul ce il avem eu si Gabi la care ledul e prins pe placa de circuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Da, ce avem noi e asa http://www.alfaromtrans.ro/63-proiectoare/3077-proiector-led-10w-12-24v-ch036-sport-30.html Se simte diferenta cu ele, dar sa mergi NUMAI cu ele te cam chiorasti (am avut ghinionul sa nu mai mearga farurile cand mergeam la Valeni anul trecut). O optiune ar mai fi astea http://olx.ro/oferta/proiectoare-motocicleta-moto-scuter-atv-jeep-cu-led-cree-mare-putere-ID4uQYs.html#069368b6b3 *nu il cunosc pe vanzator, dar si-a luat Tavi, are Transalp de 700, poti sa il intrebi pe el cum sunt, din ce am inteles de la el, poti schimba becul la ele, fata de modelul ce il avem eu si Gabi la care ledul e prins pe placa de circuite. Deci tu ii recomanzi aceleasi proiectoare pe care i le-am recomandat eu mai sus ,doar ca-l pui sa dea 250 ron in loc de 118 ron ) Era unu care vindea pe forum , proiectoare din astea, care se gasesc pe ebay, le vindea la cel putin dublu pret.... Ce sa faci,incearca si ei piata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 ........... PS dacă ai tripmaster... bixenonu ți-l va reseta mereu. nu si daca stii ce sa faci sau apelezi la un electrician care stie ce trebuie facut respectiv xenonul trebuie alimentat printr-un releu de la baterie, cu fir mai gros releul comandat de un plus dupa contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Deci tu ii recomanzi aceleasi proiectoare pe care i le-am recomandat eu mai sus ,doar ca-l pui sa dea 250 ron in loc de 118 ron ) Era unu care vindea pe forum , proiectoare din astea, care se gasesc pe ebay, le vindea la cel putin dublu pret.... Ce sa faci,incearca si ei piata... Scuze, nu am fost atent ca ai recomandat acelasi lucru, adevarat cu pretul, acelasi vanzator le dadea cu 160 mai prin iarna (o fi vazut ca are vanzare). In rest, CLAR, alege produsul cu pretul cel mai mic si care satisface cel mai bine nevoile. Eu le-am pus asa Am tot incercat locuri de montat si am considerat ca in caz de trante pe offroad, acolo sunt cel mai bine protejate. Un alt avantaj la pozitionarea acolo e ca sunt destul de aproape de tine si le poti schimba pozitia din mers. Asta ar fi avantajul la un model mai mic de proiectoare, dar a caror putere,repet, nu iti permite sa circuli NUMAI cu ele aprinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Repet.... 4300K!!!! Cât despre relativ alte invenții... o să ajungi ca bani tot acolo și rezultatele nu sunt cele scontate. Am avut pe motoru vechi ceea ce zic.. și mergeau perfect! Cât despre deranjatu în trafic... să fim serioși. Dacă le reglezi cum trebuie... o să fie ok. Oricum la motor o să ai mereu variații de greutate pe spate... să nu-mi zici că mereu îți reglezi farurile când pui bagaje sau pasager pe motor. Da, ai dreptate cu ideea asta. O alta optiune interesanta: http://www.aliexpress.com/item/New-2016-Cars-H4-led-Headlights-hi-lo-25W-2800LM-Auto-LED-Light-Bulbs-12V-Light/32590144675.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 calin, tu ce faruri/becuri ai concret pe a ta? Daca ai ba20d, e plin ebay ul cu tot felul de modele si modelase bazate pe LED, la tot felul de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 calin, tu ce faruri/becuri ai concret pe a ta? Daca ai ba20d, e plin ebay ul cu tot felul de modele si modelase bazate pe LED, la tot felul de preturi BA20D Ledul era ca idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 LED pt lumina sporita si consum redus. varianta cu ba20d pe led e cea mai simpla ca-i plug & play, schimbi doar bulbul existent (incandescent) cu un bulb pe LED, cu montura tot ba20d... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 AMR 15 » Post actualizat in 19 May 2016 07:06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) scrisul de pe mobra nu e aliniat cu Nadrag City Romania. cercul alb exterior trebuia alta culoare de fond, din cauza lantului intreaga emlema pare mica ingramadita, gatuita gica contra ps: daca nu lucrez poate vin sa va fur o bere si ceva mancare Editat Mai 19, 2016 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Mie mi se pare ca arata fantastic! Nu am observat detalii ca cele mai sus mentionate, dar, imi place foarte mult ca si grafica si aia cu cathering de asemenea. Gulasul de anul asta e cu fasole sau tot cartofi? eu as vrea fasolve ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 scrisul de pe mobra nu e aliniat cu Nadrag City Romania. cercul alb exterior trebuia alta culoare de fond, din cauza lantului intreaga emlema pare mica ingramadita, gatuita gica contra ps: daca nu lucrez poate vin sa va fur o bere si ceva mancare Vezi ca tu esti in urma cu tutorialele pe xrv.ro ziceai ca o sa scrii multe, lenesule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) am pe teava un tutorial cu schimbat rulmentii la jug, dar nu am facut poze si nici video ca ma caraia junioru. o sa incerc unul retroactiv. mai am si un swap de furca daca m-ati ajuta cu niste piese de afrikana ce le aveti in plus, cadru, motor etc, sa. va fac tutorial de la curatat, refurbihat tot. numa sa imid ati piesle for-ever. faca cea maic ea baza de date numa sa imid ati piese. cadru si motor , cablu electric mi-ar ajunge pt inceput » Post actualizat in 19 May 2016 11:01: piesele ar fi nerestituibile Editat Mai 19, 2016 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) Iti dau eu cadru, daca iti faci tu rost de acte pentru el. Moka E cadru de bicicleta, am uitat sa spun... dar te mai uiti, daca tot e moka )) Editat Mai 19, 2016 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 AMR 15 » Post actualizat in 19 May 2016 07:06 tw3.jpg Da sefu , bine ca BMW-urile au deja sticker cu Nadrag . Iti faci griji ca nu ajunge " live " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Iti dau eu cadru, daca iti faci tu rost de acte pentru el. Moka E cadru de bicicleta, am uitat sa spun... dar te mai uiti, daca tot e moka )) Ahhahahahhaha... Ti a fost teama ca ma descurc cu actele cumva si ai zis ca e de bitzicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Da sefu , bine ca BMW-urile au deja sticker cu Nadrag . Iti faci griji ca nu ajunge " live " ? Da, am invatat ca e mai bine sa fi proactiv, decat reactiv )) Ahhahahahhaha... Ti a fost teama ca ma descurc cu actele cumva si ai zis ca e de bitzicleta. De Africana am numai cu acte si ala nu e moka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 03 ala cu fata de Dominator, parca l-as vana dar nu ma lasa inima cu 2 mobre, nevoie de mashina si datorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Noile proiectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Traiasca photoshop-ul. Arata bine. » Post actualizat in 24 May 2016 21:18LE: just for fun un video de pe vremea cand aveam africana. As area sa particip si eu la intalnirea de la Nadrag de sambata pana duminica. Asta daca sunt acceptabel si alte motoare. » Post actualizat in 24 May 2016 21:18[media][/media] » Post actualizat in 24 May 2016 21:20 Imi cer scuze pentru atatea actualizari dar am un autocorrect de doi bani si linkul nu mi l-a incarcat din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Salut , Pe la sfarsitul lui Aprilie am petrecut cam 10 zile in Maroc alaturi de prietenul Dorin , mandru posesor de RD07A. Am urcat motoarele pe ferryboat in Genova si am coborat dupa circa 48 ore in portul Tangier Med. Cu aceasta ocazie am avut 2 revelatii : primo , faptul ca nava respectiva este capabila tehnic sa navigheze pe mare fara ca nici un fel de vibratii sau miscari sa se simta in cabine . Zero vibratii , ca in apartamentul tau de la bloc . Si secundo faptul ca a te urca pe un ferry boat pe care urmeaza sa stai 48 ore fara provizii este o prostie care te va costa muuult , deoarece preturile la bord sunt uriase . Am platit pe exact 3 ( trei ) feliute transparente de salam, fix 5 euro . Berea mica... 5 euro . Si tot asa . In 2 zile si 2 nopti , 2 barbati hotarati vor cheltui o mica avere daca vin cu mana in ( ma scuzati ) de pe uscat . Deci , vizita la supermarket inainte de imbarcare e obligatorie ! Alaturat aveti cateva poze referitoare la primele 2 zile ale excursiei si prima noapte petrecuta in Campingul de la Temara , fix langa sediul Politiei Marocane . Voi reveni cu poze si povesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate