vis-a-vis Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Da, eu mergeam cu bicla la scoala si nici vorba de calculatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 De un update cand mai avem si noi parte?Incearca sa le pui seara te rog ca asa dimineata sunt la scoala si e greu sa intru de la informatica si sa citesc ca am intrat si s-au prins profu si acum nu mai am acces decat in orele de info... Man, etuziasmul tau este demn de salutat dar... Ca sa nu il "superi" pe profu' de info, si nici pe alti forumisti , poti sa faci urmatoarele: 1. Save page: - deschizi site-ul mongolia cu browser-ul din dotare (i.e, firefox, etc); - file=> save page as (web page complete) => desktop sau unde iti place tie; - salvezi frumos fisierele pe ce mediu de stocare vrei si le deschizi acasa. 2. RSS-uri: - de pe calculatorul de acasa subscrii matale la RSS-ul site-ului mongolia; - asa vei putea sa vezi imediat ce un nou articol este publicat (reload bookmark), fara sa accesezi forumul ca sa vezi daca a aparut update-ul. 3. Subscrii pe forum la postul acesta si alegi sa fii anuntat prin e-mail cand apar noutati. Peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 lasati copilul in pace ca eu m-am gandit ieri la el,eram ingrijorata ca nu mai aduce topicul in varf de brad ) "ia uite, a inceput asta micu' scoala si nu ne mai isterizeaza pe aici... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Check this out : Mongolian Madness and the Gobi Desert, un thread de pe Advrider unde apare si Mihai,probabil s-au intalnit si i-au facut o poza poza nr. 15 de pe prima pagina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Da, probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Check this out : Mongolian Madness and the Gobi Desert, un thread de pe Advrider unde apare si Mihai,probabil s-au intalnit si i-au facut o poza poza nr. 15 de pe prima pagina.... Si Mihai are poze cu ei. Uita-te la episodul in Ulan Bataar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Draga Andreea, […] Ma tot uit in jur, si-mi tot fac curaj sa pun cortul. La linistea si pustiul in care ma gasesc aici, daca il nimeresc pe ala care nu ma vrea, sau are ceva cu mine, ala despre care auzi la stiri, am pus-o. Nici nu vreau sa ma gandesc. Ooof… Si s-a facut si frig pe deasupra. Gata, trei si. Desfac cortul, dar ma opresc repede, ca rasare luna peste noi si e frumoasa rau-rau de tot. Am pus cortul. Acuma ce fac? Ca-mi vine sa-l strang si s-o iau la fuga. […] update maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 sa speram ca are ala mic ora de info maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Si Mihai are poze cu ei. Uita-te la episodul in Ulan Bataar. Da,asa e,nu mi-am dat seama la prima vedere,am postat repede aici am citit mai demult despre cei doi.......oricum faina treaba pt ca poza apare si pe site-ul lor oficial..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Nu am ora de info dar o sa citesc cand ajung acasa dupa scoala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 no, multumita clasa de raspunsul elevului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) no, multumita clasa de raspunsul elevului? hmm..nu stiu...ce ziceti, il intrebam si de note? Editat Septembrie 29, 2009 de RussianTiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 update maine dimineata? foarte relativ.. este 2 si ceva, si as spune ca e 2 dimineta, in nici un caz doua noaptea. dau refresh acolo si degeaba. hai ca in ceva ore soarele e sus si tre sa incep ziua bine. maine la 11 dimineata eliberez camera si ma asteapta doua saptamani fara net acasa. dar ma duc pe la prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 mongolia updated. Mesaj completat Draga Oana, [...]Ma dau jos din pat si-mi fac vant pe usa, cu pasaportul in buzunar, sa ma duc sa-mi inregistrez viza asta. Cica e simplu, ghidul cel putin asa zice, si o am de partea mea si pe tanti de la receptie, care ieri a promis ca ma ajuta. Doar ca uite, nu numai ca iarna nu-i ca vara dar nici ieri nu e azi, iar la receptie ma asteapta alta domisoara, care nici macar nu vorbeste engleza. E primul semn cum ca situatia are sa se imputa grav.[...] update in seara asta, in jur de 12. Mesaj completat mongolia updated. Mesaj completat Draga Amalia, [...] Mai merg putin si iara trebuie sa opresc, ca de data asta e groasa. Mi-am petrecut ultimii kilometri incercand sa pricep ce naiba e cu norii aia din departare. Acum m-am prins: nu sunt nori. Sunt varfurile inzapezite ale muntilor. Dar sunt la hat mama naibii in cer. [...] update maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 mongolia updated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Cand mai avem si noi parte de un update??? Acum pot sa citesc si de la scoala fiindca i-am aratat profului de info ce citeam si a fost fascinat de ultima poveste a lui Mihai si a inceput si el sa citeasca adica acum e la zi fiindca a citit fiecare poveste... Editat Octombrie 6, 2009 de Ionutz2oo0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Cand mai avem si noi parte de un update???Acum pot sa citesc si de la scoala fiindca i-am aratat profului de info ce citeam si a fost fascinat de ultima poveste a lui Mihai si a inceput si el sa citeasca adica acum e la zi fiindca a citit fiecare poveste... bai,dar esti enervant deja,puii mei...numai ce citisi si gata vrei altul,ori nu judeci ori esti disperat,ce naiba,parca nu stii cum si cand se pune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Eu am propus sa facem cheta sa ii luam vitezana lui Mihai, sa faca mai repede kilometrii aia, sa puna si el minim 2 povesti pe zi, da' voi nu si nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Draga Bogdan, [...] Zece minute imi petrec cu mainile in buzunar, contempland frumusetea asta de vama, cand deodata – «Mihail?» Da. Sedinta. - Sponsor? - Ce sponsor? - CINE sponsor? - Aaa… eu sponsor. - Aaa… money? Opaa, hai c-am reusit s-o dam in sinceritati. - No money. - Pai du-te inapoi in oras si ia money. - Nu prea. - Du-te… - Nu, serios.. [...] update in dupa-masa asta Mesaj completat mongolia updated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Voua va merge site-ul mongolia.ro? Mesaj completat Check this out : Mongolian Madness and the Gobi Desert, un thread de pe Advrider unde apare si Mihai,probabil s-au intalnit si i-au facut o poza poza nr. 15 de pe prima pagina.... "Mihai, a great guy who'd ridden from Rommania." Stiau ei ce stiau, dar e RRomania. Strainii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Da, functioneaza fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 poate s-a mai postat, poate nu ... ia vedeti aici : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=510943 ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 poate s-a mai postat, poate nu ... ia vedeti aici : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=510943 ... bafta Vezi pag 44 primul post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate