uzunu Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Pai presupun ca, daca mongolezii au auzit de curent si benzina, au si notiunea de "bani" destul de bine cunoscuta. Asta... sau Mihai mana cu motoreta lui o turma de oi si pentru fiecare plin de benzina trebuie sa se desparta de vreo doua. Editat Septembrie 1, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Felicitari sunt cu gandul la calatoria ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobozauru Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Pai presupun ca, daca mongolezii au auzit de curent si benzina, au si notiunea de "bani" destul de bine cunoscuta. Asta... sau Mihai mana cu motoreta lui o turma de oi si pentru fiecare plin de benzina trebuie sa se desparta de vreo doua. ).. ce ai putea sa faci sa castigi un ban in "in the middle of nowhere"?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Draga Uci Duci, [...] Ajung in oraselul Taihshir, unde intreb un om incotro e Uliastai. Imi explica in asa fel incat de data asta chiar inteleg ceva. Vad un pod, sub care cu siguranta gasesc umbra, si trag sub el, ca sa devastez o conserva de peste. Ma asez in poponeata pe o piatra si… nu. Haideee, maaa. Doyle al meu are evacurea neagra si motorul stropit de o chestie ciudata. Ma apropii cu frica, sa inspectez problema. Yes, radiatorul meu e spart. [...] update maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 hai sa fie bine.. citesc, sta nitel inima dar o sa fie bine.. sper asta cu tot sufletul ... pana maine dimineata, stres mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Acum chiar ca ne tii cu sufletul la gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 mongolia updated. sry de intarziere. PS. In numarul asta de Esquire (asta de septembrie, e la chioscuri) e un material cu Mihai si Mongolia. are 8 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 PS.In numarul asta de Esquire (asta de septembrie, e la chioscuri) e un material cu Mihai si Mongolia. are 8 pagini. ...scris cu picioarele, dar ilustrat bine. Ca doar Punghi le-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) mongolia updated.sry de intarziere. PS. In numarul asta de Esquire (asta de septembrie, e la chioscuri) e un material cu Mihai si Mongolia. are 8 pagini. * wow! Cavalerul nostru o sa fie in visurile oricarei fete de-acuma well done! P.S. gata, ma apuc si eu de citit up-date. coffeeee! Editat Septembrie 3, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 ceva sanse sa imi lumineze duimica un update ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Cand am alimentat azi mi-am adus aminte de Esquire. Nu prea cumpar eu reviste de gen, insa nu pot sa zic ca regret cei 10 lei dati Sunt cateva poze si ceva povestiri ce nu au aparut nicaieri pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Ukraina, Rusia, Mongolia, Kazakhstan, Kyrgystan, Tajikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbaijan, Georgia, Armenia, Turcia si Bulgaria, calare pe un BMW F650GS Dakar – Doyle pe nume. O sa dorm la cort, o sa mananc de sub unghii, o sa merg, o sa ma opresc, o sa mi se strice motocicleta, o s-o repar (sper), o sa ma ratacesc, cu siguranta o sa ma regasesc, si o sa ma intorc. Mai omule, esti de-a dreptul nebun sa mergi de unul singur in aventura asta, dar pentru ca m-ai luat si pe mine cu tine,(prin faptul ca-ti pot citi aventura) da-mi si mie 500 km din cei pe care i-ai facut in plus in ratacirile tale. Drum bun si praf uscat, ca de asfalt nu prea ai parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Cand am alimentat azi mi-am adus aminte de Esquire. Nu prea cumpar eu reviste de gen, insa nu pot sa zic ca regret cei 10 lei dati Sunt cateva poze si ceva povestiri ce nu au aparut nicaieri pana acum Da, se pare ca o sa cumpar pentru prima oara o revista de acest gen. Let's get trendy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Mai omule, esti de-a dreptul nebun sa mergi de unul singur in aventura asta, dar pentru ca m-ai luat si pe mine cu tine,(prin faptul ca-ti pot citi aventura) da-mi si mie 500 km din cei pe care i-ai facut in plus in ratacirile tale.Drum bun si praf uscat, ca de asfalt nu prea ai parte. Omul nebun, ne-nebun a plecat acum vreo 2 luni si e deja in Mongolia. pe www.mongolia.ro poti vedea ce primesc cei care au apucat kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Draga Mihai, [...] Dau peste un motociclist. Ich Uul? Da, inainte. In sfarsit, primul om care stie unde e oraselul asta. Ajuns intr-un varf de deal ma vad nevoit sa-mi pun costumul de ploaie. Incepe sa ploo. Pana acum mi-a fost usor, dar acum pamantul asta de pe poteci s-a transformat in noroi si mersul cu Doyle pe aici devine din ce in ce mai dificil. Sunt singur in tot peisajul asta, si nici cerul, nici pamantul nu au un aspect prea prietenos. Hopaaa, senzatia pe care o cunosc – mi-e frica. [...] update maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 offf, maine iar o sa intarzii la birou daca ma apuc sa citesc dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 offf, maine iar o sa intarzii la birou daca ma apuc sa citesc dimineata * lasa, bre, ca iti dam noi scutire ce, esti singuru'? haide, ca mai e putin pana maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Eu maine de la 8 la 3 sunt la scoala deci plec de la 7 de acasa deci ajung la 4. In concluzie nu stiu cum fac eu sa citesc maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 E simplu. Mananci niste creta, faci febra, te duci la doctoru' de familie si-ti da scutire. Mare inginerie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 E simplu. Mananci niste creta, faci febra, te duci la doctoru' de familie si-ti da scutire. Mare inginerie... da da as vrea eu sa mearga treaba asa...ma bag intr-o ora la informatica cred sau o pauza ceva si citesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Sau mai te-nvat ceva... Iei o lingura si te bati usor pe mana, preferabil langa incheietura. Dai pana se umfla si-si schimba culoarea. Iti bagi mana-n gips si cateva saptamani astepti update-uri Editat Septembrie 6, 2009 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Sau mai te-nvat ceva...Iei o lingura si te bati usor pe mana, preferabil langa incheietura. Dai pana se umfla si-si schimba culoarea. Iti bagi mana-n gips si cateva saptamani astepti update-uri ...mah....numa' minuni il invetzi pe c8pchil... hai cu update-u... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 mongolia updated. Mesaj completat Draga Perapunzel, […]E deja destul de tarziu, dupa toate opririle astea, cand de dupa o colina, imi apare in fata ochilor si a rotilor… Ulaan Baatar. Draga Perapunzel, mi se taie tot - picioare, maini, rasuflare, si nu in ultimul rand contactul la Doyle. Pentru ca vezi tu, trebuie sa opresc, ca nu prea mai vad pe unde inaintez. Spune-mi muiere, fraier, spune-mi cum vrei. Plang. Sa-mi fuck una, doua, trei, cinci sute. “Acolo”-ul de acum doi ani s-a transformat in “aici”. E chiar in fata mea. Iar atunci e acum. Mi-e greu sa spun cum imi e. Sunt muci. O avalansa de ganduri da cu mine de toti peretii. Prin cate am trecut, si cum. Ma uit la Doyle cel murdar si greu incercat, cu farul lui incruntat, apoi la mine. Toata treaba asta e pe bune, nu? E ciudat, pentru ca nici macar la jumatatea drumului nu sunt, dar am in fata linia asta de sosire, sarbatoarea asta de oras care la cum arata nu pare sa spuna nimic altcuiva decat mie. Sunt DiCaprio agatat de Titanic, si-i urlu marii de verde si munti din fata mea ca I’m the king of the world. Sunt the fucking lizard king, I can do anything... Ma sui calare si in cateva minute trec linia, indicatorul cu Ulaan Baatar. Opresc din nou sa-i sun pe cei dragi. De-aici… ma-ntorc acasa. […] povestea numaru' 20, update in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 abia o astept.. povestea... abia o astept motive personale:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copylotto Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 mongolia updated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate