edisone Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 a aparut azi in Adevarul un articol fain despre "vanzatorul de kilometrii" http://www.adevarul.ro/articole/aventurile...singuratic.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 BINE AI REVENIT, CAVALERE ! MIHAI, ai izbutit ! Ai demonstrat - in primul rand pentru tine - ca in lumea moto, un suflet de adevarat cavaler ratacitor isi datoreaza - macar o data in viata - o asemenea victorie, o astfel de calatorie memorabila. Dumnezeu sa te ajute si pe mai departe ! Cu stima, Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 a aparut azi in Adevarul un articol fain despre "vanzatorul de kilometrii" http://www.adevarul.ro/articole/aventurile...singuratic.html Uite ca se poate scrie frumos si la ziar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Ce sec suna "felicitari!" in situatia asta. Totusi, felicitari! is din toata inima E cea mai tare poveste pe care am citit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Mihai.. you`re my HERO!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 din toate cele câte s-or perindat pe topicu asta, io zic sa vărsăm o lacrimă și pentru tastele F5 distruse. in special cea a mușteriului ionutz2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Daca se poate candva sa pui imaginea asta in format mai mare(1280x1024) ar fi perfect(pentru wallpaper, ii prea superba imaginea sa nu fie folosita si credema ca o sa ramana mult timp): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Daca se poate candva sa pui imaginea asta in format mai mare(1280x1024) ar fi perfect(pentru wallpaper, ii prea superba imaginea sa nu fie folosita si credema ca o sa ramana mult timp): ...sau sa pui undeva pozele din calatoria asta la rezolutia lor maxima , ar fi ideal pt toti ,cred ca jumatate din motociclism.ro ar avea o poza cu tine pe dextop. Calatoria ta Mihai ma marcat pe viata. Respectele Mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ` OffTopic, da' nu ma pot abtine, scuze: Cat de IEFTIN sa fii incat sa postezi o virgula pe un topic cu trafic mare numai ca sa-ti vada lumea jumatatea de pagina de reclame din semnatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 am citit si articolul din adevarul.. vb cuiva, you are my herou.. un om care si-a indeplinit visul..bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gal Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 ...si totusi am fost cu tine...... multumesc pentru asta ... stim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Acusica se face si fan club Mihai, Doyle & Marcel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Acusica se face si fan club Mihai, Doyle & Marcel ) sanatate frumoasa tura am o mica rugaminte cand vei avea timp vreau daca se poate cateva imformati lecgate de drum as vrea sa ajung poate la anul la magadan Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) Acum am terminat de citit si ultima scrisoare... am ramas fara cuvinte.. nu pot sa spun decat : JOS PALARIA! Am avut o saptamana in care, la birou, am trait aventura prin cuvintele si pozele tale, ce sa mai , am visat cu ochii deschisi. O aventura asa cum nu mi-a fost dat sa mai citesc de foarte multa vreme. Cinste tie, lui Doyle si lui Marcel! M-ati facut sa-mi aduc aminte sa nu mai uit... Astazi, prin aventura ta, ma simt un om schimbat, un om mai bun. Tot respectul! PS: Daca va fi se ne intalnim vreodata pe drumurile astea, ai o bere de la mine. Multumesc. Editat Noiembrie 6, 2009 de dancri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1979b Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 In primul rand BINE TE-AI INTORS ACASA! caci dupa cum am citit dorul de locurile astea a fost imens. In al doilea rand MULTUMESC pentru o atat de captivanta poveste. Marturisesc ca la momentul in care am inceput citirea site-ului mongolia.ro tu erai deja departe de casa.. insa intr-o noapte intreaga .. te-am ajuns si de atunci te-am urmarit constant. Bravo si felicitari! Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Te am auzit aseara la Europa Fm , i am dat nevestii peste maini cand a vrut sa mute postu Bravooo ! extraordinara aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 pentru cine a ratat interviul este aici http://www.europafm.ro/europa-fm/emisiuni/...n-mongolia.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Ma bucur ca te-ai intors bine, sanatos. Am urmarit si eu calatoria si peripetiile prin care ai trecut, nu putine. Am ascultat interviul si acum inteleg cum de ai reusit. Din timbrul vocii si din cele povestite, mi-am dat seama ca nu poti fi decat un om calculat, calm si modest. As adauga vointa, curaj plus ceva bani, nu putini, cam asta ar fi reteta. E foarte greu sa faci ceea ce ai facut tu si meriti toata stima. Sa stii ca nu ai fost singur, multi visatori au fost alaturi de tine in aceasta calatorie. Unora le lipseste timpul, altora banii, poate unii nu au curaj iar altii motocicleta, dar sunt convins ca in viitor si alti iti vor calca pe urme. Cu voia sau fara voia ta esti un ambasador al motociclismului si un motiv in plus pentru viitori motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 pentru cine a ratat interviul este aici http://www.europafm.ro/europa-fm/emisiuni/...n-mongolia.html Super interviu ! Mi-a placut mult explicatia data despre acea " forta " acel " ceva " care il ajuta in momentele grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristioffice Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Bine ai venit acasa Mihai..... A fost cea mai captivanta "carte" citita in ultima perioada. Am trait alaturi de tine fiecare emotie, fiecare teama, fiecare bucurie. Esti un erou. Ma bucur ca exista printre noi asemenea oameni care au curajul sa-si duca visul la indeplinire. Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 uite-asa se tzese o panza de vise noi... cred ca fiecare dintre cei care au citit topicul asta si www.mongolia.ro isi face acum, macar ipotetic, mental, spiritual! o treaseu lung pentru vara viitoare. aventura continua! ...ride on Mihai nu e un erou, parerea mea, este dovada vie ca oricare dintre noi poate, daca vrea cu adevarat. Te imbratisez, Mihai! cu voia dumitale Mesaj completat uite-asa se tzese o panza de vise noi...cred ca fiecare dintre cei care au citit topicul asta si www.mongolia.ro isi face acum, macar ipotetic, mental, spiritual! o treaseu lung pentru vara viitoare. aventura continua! ...ride on Mihai nu e un erou, parerea mea, este dovada vie ca oricare dintre noi poate, daca vrea cu adevarat. Te imbratisez, Mihai! cu voia dumitale P.S. iata ca m-am luat iar cu ...visele si am uitat ca ieri a fost o zi mare, de Sfinti. Te rog iarta-mi reactia intarziata (ramolita!) si primeste felicitarile mele de ziua numelui tau, Mihai! La multi ani! si cu multi km inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stfn1990 Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Ma bucur ca te-ai intors acasa fara probleme si ai reusit sa treci peste diversele piedici peste care ai dat. Insa, in alt fel, nu ma bucur ca aventura ta s-a terminat. Ma obisnuisem ca odata la 2-3 seri sa deschid mongolia(site-ul la propriu, dar si la figurat pentru ca uneori ma simteam ca si cum as fi fost acolo). Aseara m-am trezit ca deschid fereastra instinctiv, cu toate ca stiam ca nu mai este nimic nou. Felicitari pentru ceea ce ai reusit! Tu esti unul dintre motociclistii care-i determina si pe altii sa descopere cat de frumos este sa calatoresti in modul asta. PS: Pozele o sa apara vreodata pe undeva la rezolutii mai mari si mai multe ca numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Mihai, ceva noutati? Ai dat barba jos sau nu inca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Eu cred ca a plecat din nou , de dorul Mongoliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate