Gigel V-Strom Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Salut Vrajitorule. Numele meu este Gigel. Poti dormi la mine sambata , iar motocicleta o ducem la garaj. Da-mi un telefon cat mai repede sa stiu cum imi fac programul in weekend si sa stabilim unde ne intalnim. ( 0723799244 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 salut, stie cineva unde imi pot echilibra rotile la mobra in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Echilibrare si schimbari cauciucuri la Pneurom pe soseaua de centura intre Domnesti si iesirea spre Autostrada Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 multam fain. de schimbat le-am schimbat, dar cam trepideaza. multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 sau daca e mai aproape, in pipera la Shama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigel V-Strom Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Pentru schimbat cauciucuri si echilibrari roti va recomand ChemTraders pe soseaua Oltenitei, la intrarea in Popesti-Leordeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 si in toate cazurile sa te duci cu roata la portbagaj ca sa nu ai surprize... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 multumesc domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Si pentru cine vrea sa vada si motoare si avioane ,duminica la Aerodromul Malu Rosu de la Giurgiu,poate facem o plimbarica.Intrare libera http://www.liberinmiscare.ro/2010/04/07/fe...-25-aprilie-10/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Care nu ati fost la expozitie, n-ati pierdut nimic. Stati acasa, plimbati-va, mancati, beti, dar nu pierdeti vremea la SMAEB. Motoare noi, lipsa, plin de scutere, ATW-uri, biciclete. Pana si fetitele imbracate full si cu paltoanele pe ele. Singurul stand demn de vizitat Motoechipamente al lui Fabio, de unde am si cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Si avem si prima reclama oficiala a site-ului http://www.vstromania.ro. Doar ce mi-am inmatriculat jucaria, asa ca am pus si site-ul pe suportul de numar. Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 plin de scutere, ATW-uri, biciclete. Bai nu-mi srica numele pe forum, alea sunt ATV-uri, nu ATW-uri! In alta ordine de idei, pacat de targul asta, chiar as fi vrut sa merg sa-mi clatesc ochii... cu motoare, evident Din ce zici tu, ma intreb daca merita investitia de 10RON sau cat e intrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 JENANT. la smaeb . in citeva minute vizitezi tot...si nu mai dati banii pe intrare, sint motoare mai interesante afara in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 si ce facem cu colegii v-stromisti care vin din provincie ? unde ii ducem ?sau mergem la expo, nu intram (sabotam ) ,admiram ce misca in jur si servim un suc ?imi facusem program ,cum ca as petrece 3ore acolo ...acum ce ma fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 asta a fost doar parerea mea, poate ceilalti vor avea alta. pina la urma avem un motiv de intilnire ( din pacate eu nu pot veni, miine botez un bebe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Jhon , poate o punem de o plimbarica cu totii. Editat Aprilie 23, 2010 de mki79r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 adica ce vreti sa spuneti?......ca nu are rost sa veniti sa ma vizitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 adica ce vreti sa spuneti?......ca nu are rost sa veniti sa ma vizitati? se poate domnu fabio ? pentru tine oricind cu placere da zi si tu acum doar ca sa te vad sa dau 10lei ?ma uit la poze si-mi trece dorul de tine om vedea noi miine cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 eu deja te-am vizitat si sint sigur ca vor veni toti, insa ma asteptam sa fie prezenti dealeri si modele de moto mai multe. cum am spus mai devreme, sint motorete mai interesante in parcare decit in expo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 JENANT. la smaeb . in citeva minute vizitezi tot...si nu mai dati banii pe intrare, sint motoare mai interesante afara in parcare Foarte corect. Nu ai ce alege din SMAEB. Juma' de ora este arhisuficienta sa vezi tot. Cel mai vizitat este standul KTM unde si gagicile sunt de nota 10. Bineinteles standul lui Fabio este cel mai si cel mai...Merita sa dam 10 ron ca sa-l napadim desi daca o tine ca azi, maine nu mai are marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Foarte corect. Nu ai ce alege din SMAEB. Juma' de ora este arhisuficienta sa vezi tot. Cel mai vizitat este standul KTM unde si gagicile sunt de nota 10. Bineinteles standul lui Fabio este cel mai si cel mai...Merita sa dam 10 ron ca sa-l napadim desi daca o tine ca azi, maine nu mai are marfa Azi cind am ajuns la Fabio, abia a avut timp sa-mi raspunda la salut, desi vroiam si eu niste ghete. O sa merg alta data la el ca doar sintem aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 adica ce vreti sa spuneti?......ca nu are rost sa veniti sa ma vizitati? Venim , te vizitam si pe urma vedem noi ce facem. Pana la urma a ramas la 10 la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 cer scuze ca nu am reusit sa stau de vorba cu voi..........dar nici eu nu ma asteptam la asa harababura....... maine o sa va dedic mai mult timp, mai ales ca stiu ca pot sa am incredere in colaboratori ( adica au invatat preturile si se descurca si fara mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Venim , te vizitam si pe urma vedem noi ce facem. Pana la urma a ramas la 10 la Arc? Da, maine la 10 la Arc. Se pare ca maine nu ploua, asa ca ne strangem, mai fumam o tigara si ne stromim catre Romexpo. Apropos, azi am vazut 3 stroame parcate la SMAEB. Una era de bucuresti, una cu numar provizoriu iar cea de a treia a unui tip care nu a prea fost incantat nici de abordare, nici de ideea unei apartenente la grupul nostru. Poate o fi un rider singuratic. Important este ca-i place jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Da, maine la 10 la Arc. Se pare ca maine nu ploua, asa ca ne strangem, mai fumam o tigara si ne stromim catre Romexpo. Apropos, azi am vazut 3 stroame parcate la SMAEB. Una era de bucuresti, una cu numar provizoriu iar cea de a treia a unui tip care nu a prea fost incantat nici de abordare, nici de ideea unei apartenente la grupul nostru. Poate o fi un rider singuratic. Important este ca-i place jucaria O fi fost vreun frustrat care din pacate si-a luat strom. Nu are decit sa mearga singur,iar cind o sa afle cine sintem si ce facem o sa ne contacteze el...dar vezi tu, cred ca e important si cum gindesti si ce vrei, nu neaparat sa fi posesor de strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate