MOTORIOUS Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Teoretic nu ar trebui sa ai probleme cu garniturile.Eventual schimbi dupa 4-5 ani..La mine e al cincilea an fara probleme si dau ambreiajul jos anual ca sa curat mâzga de la pinionul primar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 nu ma refer la cablul de ambreiaj ci la ansamblul propriu zis (capacul drept al motorului). Odata ce desfaci acolo garnitura originala o sa se rupa si trebuie inlocuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Hai, spuneti cum a fost la plimbareala! Poate vreo doua poze, ceva, Daca vreti sa vedeti care mai e situatia in Veliko Tarnovo: Deci, e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Nu-mi dau seama despre ce garnitura este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 garnitura de capac. simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Horia, nu e bine sa glumesti cu asa ceva. Sfat prietenesc. Hai, spuneti cum a fost la plimbareala! Poate vreo doua poze, ceva, Corect, nu ar trebui sa glumesc cu indrogastitul ca e boala fatala. Cat despre Alzheimer, imi pare rau pt suferinzi, si le transmit scuze si le doresc alinare (stiu cum e sa ai caz in familie si sa il ingrijesti; mai face si omu' haz de necaz cat il ajuta ne/simtul omorului) In rest, sper sa mai prindem iesiri. Dupa o sa incep si eu sa va strezesc cu intrebari de genul "ce capac trebuie sa scot si ce mai trebuie sa curat", am planuri marete pt perioada de "iernat" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 garnitura de capac. simplu. De ce trebuie umblat atat de des la acel capac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 nu trebuie umblat mai deloc. cel mult cand schimbi ambreajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 nu ma refer la cablul de ambreiaj ci la ansamblul propriu zis (capacul drept al motorului). Odata ce desfaci acolo garnitura originala o sa se rupa si trebuie inlocuita. Pai mergi la un magazin auto si iei coala pentru garnituri.Faci conturul si inainte de decupare faci gaurile,da sa ai o preducea ascutita bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 A inceput sa se faca frig... Cica saptamana viitoare ninge in nordul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 ninge deja de ieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 in ce perioada ati stabilit sa aiba loc VStromSki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 eu in weekend o sa mai ies la o tura. sper sa nu prind zapada o intrebare. am tot cautat pedala de frana foldabila. stiti pe unde gasesc asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 vezi ca sunt alea de la Vicma de SV. am impresia ca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 A inceput sa se faca frig... Cica saptamana viitoare ninge in nordul tarii ninge deja de ieri.... Ba, lasati motoarele naibii in garaj. Gata sezonu'! Obisnuiti-va cu asta si ganditi-va ca vine altul la anu'. Nu au intrat zilele in sac. Sanatatea e mai importanta decat orice. Cautati-va un hobby si pentru sezonul rece. De ex, dupa citarile de mai sus, stiu ca acum vin ratele in draci la noi, deci incep pasajele alea grele, cu tras ca la razboi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ba, lasati motoarele naibii in garaj. Gata sezonu'! Obisnuiti-va cu asta si ganditi-va ca vine altul la anu'. Nu au intrat zilele in sac. Sanatatea e mai importanta decat orice. Cautati-va un hobby si pentru sezonul rece. De ex, dupa citarile de mai sus, stiu ca acum vin ratele in draci la noi, deci incep pasajele alea grele, cu tras ca la razboi. da ce, nu mai ai asigurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Buna asta! Merge domne cu motoreta cat nu luneca pe jos, apoi e problema. La mine asta este cea mai mare problema, aderenta, nu frigul. Deci: Asfalt dezghetat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) asa si la mine. nu prea ma sperie frigul dar daca aderenta devine o problema atunci ma potolesc. revenind la problema mea, pedalele de frana sau schimbator sunt compatibile cu alte motorete ? as vrea sa-mi pun foldabile ca sa nu stau sa le indrept de fiecare data cand o iau prin boscheti . cand mai merg pe cam mai iau cate o tranta sau o scap pe jos ...si decat sa schmiob motoreta mai bine reduc pierderile la asta ...pana la urma o sa-mi iau si un KTM 250 pentru coclauri...dar pana atunci ma mai duc cu vaca atat cat se poate Ba, lasati motoarele naibii in garaj. Gata sezonu'! Obisnuiti-va cu asta si ganditi-va ca vine altul la anu'. Nu au intrat zilele in sac. Sanatatea e mai importanta decat orice. Cautati-va un hobby si pentru sezonul rece. De ex, dupa citarile de mai sus, stiu ca acum vin ratele in draci la noi, deci incep pasajele alea grele, cu tras ca la razboi. cumetre, la tine e simplu cand se termina ratele te duci la iepuri..cand termini cu iepurii o iei cu fazanii si tot asa tot anul. . la noi daca vine zapada...gata, stam cu ceaiul in mana la gura sobei eu nu stiu cand mai ai timp si de vanatoare ca eu abia am timp de motoreta Editat Noiembrie 16, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Sergiu gasesti la touratech insa ca oricare din produsele lor costa enorm poti adapta niste trucuri de la enduristi mult mai ieftin insa nu la fel de elegante. Garantat ai mai multe sanse sa scapi cu pedalele intregi http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/2009-Honda-CRF450x-ISDE-Bike-10.jpg http://www.riderneeds.com/images/89a764a4dfa7de6e68d264518b2b147d.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Vreau si eu sa ma inscriu la tura din acest w-end... hai ca mi-am gasit buletinul si permisul... Spuneti va rog care pe unde mobriti, sa ne mai bucuram pana ingheata drumurile. p.s: pantalonii grosi de ski si geaca moto de iarna cu captuseala nu tin destul de cald in cazul meu, insa s-a rezolvat cu o pereche de izmene (am luat de la LIDL la super oferta, e incredibil efectul). de asemenea imi protejez f bine gatul ca am vazut ca-cam intra frigul pe acolo hai ziceti acolo cu tura de w-end Editat Noiembrie 16, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Cagula de neopren/windstopper este sfanta pe vremea asta. In legatura cu echipamentul de ski esti norocos domnule sau ai un echipament de foarte buna calitate eu ce am incercat acum cativa ani era jale peste 80km/h, ce e drept pe motocicleta necarenata. Mai mult de un polar pe sub geaca moto impermeabila nu am purtat nimic niciodata, izmene nu e nevoie sa port ca am niste pantaloni moto mai grosi, Bocanci de munte inalti si caldurosi ca in cizmele de motor amortesc picioarele. Pt iarna asta sper sa gasesc niste saculeti de ghidon din neopren ca sa renunt la manusile de iarna groase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Vreau si eu sa ma inscriu la tura din acest w-end... hai ca mi-am gasit buletinul si permisul... Spuneti va rog care pe unde mobriti, sa ne mai bucuram pana ingheata drumurile. p.s: pantalonii grosi de ski si geaca moto de iarna cu captuseala nu tin destul de cald in cazul meu, insa s-a rezolvat cu o pereche de izmene (am luat de la LIDL la super oferta, e incredibil efectul). de asemenea imi protejez f bine gatul ca am vazut ca-cam intra frigul pe acolo hai ziceti acolo cu tura de w-end hai la sighisoara /index.php?/topic/686976-1711-spre-sighisoara/#entry3287625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) s-a rezolvat cu o pereche de izmene (am luat de la LIDL la super oferta, e incredibil efectul). de asemenea imi protejez f bine gatul ca am vazut ca-cam intra frigul pe acolo hai ziceti acolo cu tura de w-end tu iti protejezi gatul cu izmenele??? Cagula de neopren/windstopper este sfanta pe vremea asta. In legatura cu echipamentul de ski esti norocos domnule sau ai un echipament de foarte buna calitate eu ce am incercat acum cativa ani era jale peste 80km/h, ce e drept pe motocicleta necarenata. Mai mult de un polar pe sub geaca moto impermeabila nu am purtat nimic niciodata, izmene nu e nevoie sa port ca am niste pantaloni moto mai grosi, Bocanci de munte inalti si caldurosi ca in cizmele de motor amortesc picioarele. Pt iarna asta sper sa gasesc niste saculeti de ghidon din neopren ca sa renunt la manusile de iarna groase. am io dastea: 150 ron Editat Noiembrie 16, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Ai si o cagula de-aia smechera? Pe stoc? Urgent? In seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 nu mai am nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate