ValiFZR Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Salutare, am o intrebare doresc sa imi cumpar un v strom 1000 din 2016, la cati km se schimba lantul de distributie? Si cam la ce costuri ajungi cu un schimb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Sunt bulite lanturile?! Câți km afișează bordul? Sau poate te referi la lanțul de transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Sunt singurul de care stiu ca am schimbat lanturile de distributie la un K4 (2004). Lanturile au costat 550 de lei in 2012. Dar nu cred ca e vorba de asta la un motor din 2016. Poate e vorba de kitul de lant (transmisia) care costa spre 800 de lei (lantul si cele doua pinioane). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 24 minute, vrajitoru a spus: Sunt singurul de care stiu ca am schimbat lanturile de distributie la un K4 (2004). Lanturile au costat 550 de lei in 2012. Dar nu cred ca e vorba de asta la un motor din 2016. Poate e vorba de kitul de lant (transmisia) care costa spre 800 de lei (lantul si cele doua pinioane). Cum ați făcut de ați găsit "lanțuri" de distribuție prin motor?! Că eu am numai unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Pe anunt are 42000 km , nu am vazuto inca. Doar intreb de distribuție ca a zis un mecanic de motociclete ca modelele astea mai noi de prin 2015 in sus, trebuie schimbate distributia tot la 30000.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Ia VStromu' si cauta alt mecanic!!!!! Ala e prost cu spume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Sau are ceva lanț pe stoc pe care încearcă să-l vândă cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Penibil.. Deci pot sa cumpar liniștit, am gasit unu frumos cu 7000 euro din italia cu 40000 km full echipat 3 cuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 4 ore, sorin 666 a spus: Cum ați făcut de ați găsit "lanțuri" de distribuție prin motor?! Că eu am numai unul... Sunt 2. Pentru fiecare cilindru cate unu'. Bag sama ca nu stii ce face lantul de distributie.. sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 (editat) El are V1, nu V2. Editat Februarie 20, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 39 minute, vrajitoru a spus: Sunt 2. Pentru fiecare cilindru cate unu'. Bag sama ca nu stii ce face lantul de distributie.. sau? Revin. Scuze pt limbaj. https://images.app.goo.gl/DoBJmuFUzgEHBegC7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Am fost uimit că ai schimbat ambele lanțuri și am scris prost... Bună obs cu "V1" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Acum 19 minute, sorin 666 a spus: Am fost uimit că ai schimbat ambele lanțuri și am scris prost... Bună obs cu "V1" Normal ca le schimbi pe amandoua. Se intind si chiar daca nu se intind la fel cand vei avea unul nou si unul vecbi tot rau e. De aia am schimbat tot kitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 Chiar acum, vrajitoru a spus: Normal ca le schimbi pe amandoua. Se intind si chiar daca nu se intind la fel cand vei avea unul nou si unul vecbi tot rau e. De aia am schimbat tot kitul. Înțeleg, doar că nu am mai citit de lanturi intinse la vstrom. Si am scris prost, cu gandul că singurul lanț care se schimbă, de regula, e cel final. Eu la 50000 am schimbat vreo 4 pastile și lanturile erau in cote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 23, 2022 Share Postat Februarie 23, 2022 (editat) Sunt prea putoare sa caut, asa ca sper sa ma ajutati direct. Ce gume-mi recomandati strict pentru asfalt? Stiu ca @cooldeep avea unele super ok la un moment dat dar nu-mi mai aduc aminte ce erau nici sa ma pici cu ceara. Editat Februarie 23, 2022 de botezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 Normal că Pirelli Scorpion Trail 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 Acum 9 ore, botezu' a spus: Sunt prea putoare sa caut, asa ca sper sa ma ajutati direct. Ce gume-mi recomandati strict pentru asfalt? Stiu ca @cooldeep avea unele super ok la un moment dat dar nu-mi mai aduc aminte ce erau nici sa ma pici cu ceara. Cred ca avea pilot power sau pilot road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 Cooldeep cred că avea Roadtec 01 și îi plăceau. Eu am Road 5, vor urma Road 6. Bineînțeles, discutia despre cauciucuri e interminabilă, așa că, ori alegi ori dai cu banu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 Ca la ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 Acum 16 ore, botezu' a spus: Ce gume-mi recomandati strict pentru asfalt? Rău ai ajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 24, 2022 Share Postat Februarie 24, 2022 13 hours ago, vrajitoru said: Cred ca avea pilot power sau pilot road. 12 hours ago, sorin 666 said: Cooldeep cred că avea Roadtec 01 și îi plăceau. Eu am Road 5, vor urma Road 6. Bineînțeles, discutia despre cauciucuri e interminabilă, așa că, ori alegi ori dai cu banu'! Astea cred că sunt, Michelin Road, îmi aduc aminte profilul. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Februarie 26, 2022 Share Postat Februarie 26, 2022 va salut un manual clymer/haynes pentru un vstrom k6 de 650 are cineva? de preferat pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 26, 2022 Share Postat Februarie 26, 2022 https://www.manualedereparatie.info/download/Suzuki-DL-650-K4-svc-man.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Februarie 26, 2022 Share Postat Februarie 26, 2022 Acum 24 minute, vis-a-vis a spus: https://www.manualedereparatie.info/download/Suzuki-DL-650-K4-svc-man.html mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 (editat) La 20.02.2022 la 18:05, vrajitoru a spus: Ia VStromu' si cauta alt mecanic!!!!! Ala e prost cu spume! Da da, am dat avansu, saptamana asta sau luni cel tarziu ajunge la. Mine Am dat ceva banuti dar eu zic ca merita, 31000km 2015 Avelope noi, parbriz mare, crashbar mare.. Revizie tocmai facuta de 2 luni, ulei, buji, palcute frana.. Din italia prin fam. Biris. Abea astept sa ajunga acasa Editat Martie 1, 2022 de ValiFZR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate