Alex4 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Nr 6 intradevar,contine exact ce vroiam si eu de la inceput.Numai ca avem si alte locuri de lipit,nu trebuie sa le suprapunem neaparat peste sigla originala.Pina la urma nu se numeste motocicleta Suzuki V-stromania.Dar ,ma rog,fiecare face cum stie.Azi la ce ora la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigel V-Strom Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salutari tuturor ! Eu tocmai am facut o tura de peste 2000 km ca sa testez motorul . Este exceptional. Ma bucur sa vad ca este multa activitate pe aici. Am avut de citit 35 pagini noi de cand am plecat. Excelenta ideea cu forumul si stickerele. Felicitari initiatorilor. Votez si eu pentru nr. 6 . Cu respect, Gigel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salutari poftiti varianta 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salutaripoftiti varianta 6 hai cu tricourile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 salut. varianta 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 asa e , hai cu tricourile si sepcile !!! prima pentru cei ce vor tricouri albe si a treia (cea cu scrisul alb) pentru tricouri negre .parerea mea. bine domnu' cu cuiele Mesaj completat salutaripoftiti varianta 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 www.vstromania.ro - updated! Nenea Stefan, da si lu' mine varianta 6 vectoriala sa stantez repede un tricou si o sapca sa ma falesc cu ele la Arc azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Foarte frumoasa varianta 6! Editat Aprilie 14, 2010 de smire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Si eu votez pentru varianta 6!!! O sa dea bine pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Doamne ajuta ca am terminat cu sigla.......si foarte frumoasa varianta 6 Felicitari D3LeiCuie ca ne-ai scos din belea.................... Si cred ca asa o sa-i si ramana numele VARIANTA 6 Intrebare: Ce sigla folositi voi la club? Raspuns: Varinata 6 Editat Aprilie 14, 2010 de Edutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Si eu votez pentru varianta 6!!! O sa dea bine pe motor! Salutare, Va rog sa atasati sigla pe forum in varianta vectoriala, daca nu va e cu suparare. Multumesc frumos! Editat Aprilie 14, 2010 de R600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Ceva activitate astazi la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salutare,Va rog sa atasati sigla pe forum in varianta vectoriala, daca nu va e cu suparare. Multumesc frumos! sa traiti o pun pdf pentru ca nu ma lasa altceva... este vectorial inauntru si se poate importa in orice program de profil... V_Stromania.pdf i-am comunicat si lui vlad si as dori sa discutam cu totii asta eu personal nu as vrea neaparat tricou alb sau negru... putem sa mergem si pe combinatii (tricou/scris: maro/negru, galben/portocaliu, galben/verde, rosu/portocaliu, sa). sa mai fac eu niste propuneri si cu astea. din pacate nu va ajung astazi la arc sa mai deZbatem problema live dar cred ca o putem rezolva si aici pe forum. daca apare vlad cu tricou azi.. pls bagati si una poza (merci). alta propunere ar fi sa inlocuim sapca cu caciula (de asemenea brodata)... mi se pare mai practica mai usor de bagat in buzunare/sub sa... pt caciula ori negru cu broderie ori albastru de la motogp si broderie va multumesc tuturor pt aprecierile legate de sigla s. traiasca "varianta 6"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Ceva activitate astazi la Arc? ca de obicei ,daca nu ploua vine lumea...si poate vedem la vlad un tricou imprimat cu noua sigla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 i-am comunicat si lui vlad si as dori sa discutam cu totii asta... alta propunere ar fi sa inlocuim sapca cu caciula (de asemenea brodata)... mi se pare mai practica mai usor de bagat in buzunare/sub sa... pt caciula ori negru cu broderie ori albastru de la motogp si broderie va multumesc tuturor pt aprecierile legate de sigla s. traiasca "varianta 6"! Eu cred ca putem avea de amandoua: si caciula si sapca (personal, prefer sapca)... In pricipiu cam orice furnizor de asa ceva le poate furniza pe ambele. Plus ca si cei care aplica broderia pot aplica pe ambele. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Reusim sa facem ceva pana pe 24 la SMAEB? Pentru voi e mai usor ca va vedeti saptamanal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Niste poze cu motoarele de azi de la Arc,din pacate in poze nu apar inca doua,una nu ajunsese inca si celalalta era parcata mai departe.In afara de asta a lipsit Iustys si motoreta lui Fabio.In restul de poze il puteti admira pe modelul nostru Vlad cu tricourile si sapca inscriptionate cu sigla 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Iar i-am umilit pe toti. Am fost cei mai multi!!! Comanda ferma pt Vlad: tricou L negru 1 buc, tricou negru S 1 buc si inca unul XL, evident inscriptionate As lua si sepci dar numai daca gasesti unele mai bune, tot culoare inchisa negru sau bleumarin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Si eu vreau tricouri(model ca cel alb-maneca scurata).. 2 NEGRE un XL si M..tot ferma comanda !! cine este cu 'miarul 'galben?..care este user name-ul lui? Editat Aprilie 14, 2010 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) User-ul este mugur400 Tricourile au iesit super. Cand vad pozele sunt invidios , foarte frumos in gasca. Frumos motor V-Stromu-ul asta! Editat Aprilie 14, 2010 de madalin74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 multumesc baieti.... inseamna k sint de rind cu berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 12 useri on line...........ce da lume nene......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 stai sa vazi cind o fi site-ul gata ...cred ca anul acesta la adunarea v-stromistilor vom fi dublu fata de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andumi Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Sper sa fiu prezent cat mai des la intalnirile intre v-stroame. Mi-a facut placere sa va cunosc in seara asta. Doua tricouri si la mine, ambele negre: 1 x XL, 1 x M. Editat Aprilie 14, 2010 de andumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate