vrajitoru Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 salut. de deflector vorbeam si eu, da' am scris in graba si nu m-am explicat cum trebe. Deci da, un deflectot daca imi spune si mie careva de unde pot face rost. http://www.romimoto.ro/Catalog-PARBRIZE-MRA-SUZUKI-DL-650-1000-487 au si numai deflectoare dar sunt destul de scumpe. Eu mi-am luat parbriz cu totul. Parbrizul este la fel ca cel original numai ca are si deflector. Si sa mai zic ca am si suportul de la MadStad montat. Combinatia este beton. Ma satisface de la offroad pana la ture mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Eu am scapat complet de turbulente cu parbiz sport original suzuki pe cea mai joasa treapta. Imi ia complet aerul din piept si in rest curge lin peste casca inaltimea mea 1,90m. Am pastrat si parbrizul touring pentru orice eventualitate la iarna in caz ca se va simtii foarte tare frigul cu asta scurt. Pe off ma ajuta mult de tot ca vad fix in fata rotii. N-are rost sa dai banii pe un deflector mic ca nu o sa faca minuni. Bogdan face niste parbrize touring foarte bune si la pret corect Editat Septembrie 17, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 zilele acestea o sa probez un nou deflexctor de la kappa. sa vede ce va fi. pretul este destul de ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibix2 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Am si eu o intrebare, credeti ca gasesc pt DL650 din 2007 un cric central mai ieftin decat la louis? (10046750 SW-MOTECH MAIN STAND DL650V-STROM,BJ.04-10 ABE 169.95) Adica are cineva unul in plus...? Merci, Editat Septembrie 17, 2012 de bibix2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 In momentul de fata toate turbulentele mi se sparg direct in viziera. Daca ma aplec pe fata asa o liniste se face... Sper totusi ca acest deflector ar muta cu vr-o 10 cm mai sus turbulentele astea. Si astea la 1,79 m inaltime cat am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) In caz ca intereseaza pe cineva un V-Strom 650 in stare perfecta, plin de accesorii il vinde un prieten din Constanta: /index.php?/topic/684000-suzuki-vstrom-650-abs-an-2009-6800-km/page__view__findpost__p__3230665 Editat Septembrie 17, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Am si eu o intrebare, credeti ca gasesc pt DL650 din 2007 un cric central mai ieftin decat la louis? (10046750 SW-MOTECH MAIN STAND DL650V-STROM,BJ.04-10 ABE 169.95) Adica are cineva unul in plus...? Merci, Eu am cumparat si montat de la Fabio. Sunt f multumit, e rezistent, stabil si la pret mult mai bun. A fost supuse la teste dure, am topait si m-am dat pe ea ca il leagan cat era pe central si a rezistat cu brio. Nu mai stiu exact cat m-a costat, dar oricum mult sub 750 roni, poate chiar undeva pe la 500, gasesti scris cu multe pagini in urma, cam cu o saptamana inainte de VStromania 2012. La mana a 2-a am tot cautat si nu am gasit, nici aici nici in afara (Italia, Germania, UK). Bafta! Editat Septembrie 17, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Cred ca are Fabio pe stoc. Parca-l auzisem ca a facut mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 din pacate nu mai am, iar cand o sa fac o sa trebuiasca sa fac minim 5. asa ca trei sa mai astept sa se adune comenzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chuckie1976 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 @ Fabio - multam de lucratura la mobra, e diferenta mare intre cum mergea si cum merge acum, esti meserias. Tobele -no comment nu vroiam sa se auda asa tare ca scol vecinii daaaarr daca ai insistat:)))) nu i am facut consumul ca m am grabit sa ajung repede acasa o sa l fac cu prima ocazie.inca odata mersi si tinem legatura:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 multumesc si numai bine, distreaza-te cat mai tine vremea, ca pe acolo pe la tine ai pe unde!!! cazez mobre peste iarna. verificarea si manopera la revizia de primavara gratuite. 100ron luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Am dat ieri o tura pe transalpina, era un vstromist sus cu un motor negru oprit pe platou, oare e de pe aici? Nr. N-am apucat sa-l vad si nici n-am socializat ca mai eram cu niste prieteni cu un cbr si erau panicati ca ii prinde noaptea, asa ca am stat numai vre 5 min sus Pun si o poza, btw e de mers acuma, mai ales in timpul saptamanii daca puteti ca e aproape gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Se baga careva in timpul sapt? (preferabil marti sau joi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Am reusit sa montez etrierii de CBR954RR se potrivesc mai bine ca cei originali cu kitul de pe http://svracingparts.com/, Chiar daca am terminat treaba acum 30 de minute tot nu m-am abtinut sa nu dau o tura ca ma rodea curiozitatea cu abs-ul... Rezultatul: merge brici la fel ca pe etrierii originali si am tras niste frane "inconstiente" pe nisip la 50-60km/h doar doar o sa-i gasesc vreo hiba insa spre bucuria mea totul este perfect. Frana se actioneaza mult mai usor se simte mult mai bine, insa trebuie sa se aseze. Dupa prima tura am observat ca placutele fiind mai late calca pe o suprafata mai mare din disc si o sa dureze ceva pana se rodeaza probabil vreo 5-600km, se si vede in poze. Am lasat placutele cu care au venit etrierii desi nu erau noi pentru ca erau in stare foarte buna. Vor urma cat de curand niste carbon lorraine. Pozele sunt facute cu telefonul noaptea... cand voi gasi aparatul o sa mai adaug cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Am reusit sa montez etrierii de CBR954RR se potrivesc mai bine ca cei originali cu kitul de pe http://svracingparts.com/, Chiar daca am terminat treaba acum 30 de minute tot nu m-am abtinut sa nu dau o tura ca ma rodea curiozitatea cu abs-ul... Rezultatul: merge brici la fel ca pe etrierii originali si am tras niste frane "inconstiente" pe nisip la 50-60km/h doar doar o sa-i gasesc vreo hiba insa spre bucuria mea totul este perfect. Frana se actioneaza mult mai usor se simte mult mai bine, insa trebuie sa se aseze. Dupa prima tura am observat ca placutele fiind mai late calca pe o suprafata mai mare din disc si o sa dureze ceva pana se rodeaza probabil vreo 5-600km, se si vede in poze. Am lasat placutele cu care au venit etrierii desi nu erau noi pentru ca erau in stare foarte buna. Vor urma cat de curand niste carbon lorraine. Pozele sunt facute cu telefonul noaptea... cand voi gasi aparatul o sa mai adaug cateva. Marfa! Cat te-a costat toata distractia? Ai schimbat si pompa nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Marfa! Cat te-a costat toata distractia? Ai schimbat si pompa nu? Kitul complet si aeristorul au costat 95$ + 33$ transportul (aici am ales cu insurance si tracking, care oricum nu merge) in mod normal este 24$ transportul. Apoi pompa si etrierele le am luat de la un prieten care se ocupa cu dezmembrari moca. Pompa nu trebuie schimbata neaparat decat la modelul de 650 dupa 2007 pentru ca are cilindrul mai mic 14mm fata de 15,87mm ca la k4-k6 sau v-strom 1000 toti anii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Am reusit sa montez etrierii de CBR954RR Marfa! O modificare de care Vstromul avea nevoie. Placutele acum sunt pe vecie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Marfa! O modificare de care Vstromul avea nevoie. Placutele acum sunt pe vecie. asa este! de asemenea merg etrierele tokico cu 4 pistonase de gsx-r k1-k3, e posibil sa mearga si cele cu 6 pistonase de la hayabusa sau bandit 1200 si cu ceva modificari mai speciale se pot pune etriere radiale. de asemenea este de luat in seama si inlocuirea pompei cu una pe masura etrierelor. bafta! Editat Septembrie 21, 2012 de D3LeiCuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Buna treaba. Fa o tura si spune tot, daca se merita facuta schimbarea. Nu afecteaza discul de franare faptul ca suprafata de contact e mai mare? Nu cred ca are ce sa dauneze discului de frana. Pe scurt am apucat sa fac vreo 130 km azi printre ploi asa si s-au asezat placutele aproximativ 80% din fiecare disc. Nu-mi mai venea sa ma dau jos de pe ea. Franeaza ca in visele mele cele mai frumoase diferenta fata de stock ca intre noapte si zi. V-stromul meu are si frane premium Trebuia sa fac asta de cand am cumparat motocicleta... de departe cea mai importanta modificare adusa stroamei. Un mare pentru suzuki ca nu au pus astfel de frane standard Mi-a intors un microbuz in fata da nu m-am suparat pe el... inca o ocazie sa ma bucur de frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Mi-a intors un microbuz in fata da nu m-am suparat pe el... inca o ocazie sa ma bucur de frane ha, genial, asta e buna de semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 1348260681[/url]' post='3238409']Nu cred ca are ce sa dauneze discului de frana. Pe scurt am apucat sa fac vreo 130 km azi printre ploi asa si s-au asezat placutele aproximativ 80% din fiecare disc. Nu-mi mai venea sa ma dau jos de pe ea. Franeaza ca in visele mele cele mai frumoase diferenta fata de stock ca intre noapte si zi. V-stromul meu are si frane premium Trebuia sa fac asta de cand am cumparat motocicleta... de departe cea mai importanta modificare adusa stroamei. Un mare pentru suzuki ca nu au pus astfel de frane standard Mi-a intors un microbuz in fata da nu m-am suparat pe el... inca o ocazie sa ma bucur de frane Japonezii lucreaza la buget fix. La frane si suspensii li s-au terminat banii. Buna treaba ai facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Japonezii lucreaza la buget fix. La frane si suspensii li s-au terminat banii. Buna treaba ai facut. Nu la toate ... la a ta spre exemplu toate mi se par premium, frane, suspensii, materialele folosite sunt de alta calitate... mai putin comutatorul la manerele incalzite :lol: ala zgarie retina la bmw-isti @gospodarul Daca sunt liber weekend-ul in care va hotarati vin cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Nu cred ca are ce sa dauneze discului de frana.Pe scurt am apucat sa fac vreo 130 km azi printre ploi asa si s-au asezat placutele aproximativ 80% din fiecare disc. Nu-mi mai venea sa ma dau jos de pe ea.Franeaza ca in visele mele cele mai frumoase diferenta fata de stock ca intre noapte si zi. V-stromul meu are si frane premium Trebuia sa fac asta de cand am cumparat motocicleta... de departe cea mai importanta modificare adusa stroamei.Un mare pentru suzuki ca nu au pus astfel de frane standard Mi-a intors un microbuz in fata da nu m-am suparat pe el... inca o ocazie sa ma bucur de frane stiu pe cineva care vinde un motor de busa daca tot esti pus pe upgrade-uri...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 stiu pe cineva care vinde un motor de busa daca tot esti pus pe upgrade-uri...... cel standard e numai bun pentru motocicleta asta. Insa si varianta ta e de luat in calcul ... caut kit de adaptare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 ... caut kit de adaptare cauta pe vstrom.info si o sa gasesti cum sa transplantezi cu succes motorul de SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate