bogdan_harea Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Am fost ieri. E misto mult mai misto decat vechea. Au dres-o aproape peste tot. Nu am sa insist pe calitati pt ca nu-mi sta in fire, dar am sa spun ce nu-mi place la ea. Parbrizul este un ras. Nu numai ca este foarte mic, dar si prost facut, numai in ratiuni de design si deloc functional. In off sau oras cand privesti in fata motocicletei pt a ocoli gropi, bolovani, baltoace sau sine de tranvai te pacaleste groaznic. Are atatea aberatii optice si deformari ale imaginii incat te ia ameteala. Sunt convins ca oricare dintre parbrizele mele, daca erau la fel de strambe, nu mai vindeam niciunul. Noul gs este un fel de Multistrada mai adventuroasa. Foarte complicata, multe butoane si functii electronice. Senzori finuti la vedere in calea bolovanilor si a noroiului. Discurile ABS, tot perforate si la vedere. Desi face si cartofi prajiti, nu stiu pt cat timp, daca o folosesti pe drumuri proaste, pt care chipurile a fost proiectata. Pretul incepe de la cca 14000 euro chiala, dar ajunge usor la 20000 echipata cu toate brizbrizurile. Intr-un cuvant nu as lua-o. Este un Supertenere si un Logan nou intr-o singura motocicleta, dpdv pret. Prea mult, prea complicat. Sa dea Cel de Sus sa fie fiabila, dar privind in urma sunt slabe sperante, asa ca la 20000 mai trebuie cateva mii pt reparatii, probabil. Astazi ne miscam si noi mai cu talent? Iese cineva la o plimbare scurta? Macar Ploiesti sau Giurgiu? Scurtati-mi suferinta raspund la 0722646373. Editat Martie 24, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Salutare. am de vanzare un suport topcase pentru V-strom . pret 150 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Daca tot s-a intors iarna, pregatim Vstroame pt noul sezon, care se lasa asteptata. Scut indreptat si vopsit, extensie crachbar, suport bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Multumesc domnu! Acum astept un raspuns de la Bogdan ca sa nu ma intorc ca la Ploiesti Douăj de euro : http://motor-inn.ro/ro/piese-de-schimb/inaltatoare-ghidon/tusk-handlebar-riser-kit-7/8-bars @ florin.radu - pana la urma ti-ai luat inaltatoare de aici? Daca da, spune-mi te rog cat de repede au venit si cum se potrivesc pe moto. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) @ florin.radu - pana la urma ti-ai luat inaltatoare de aici? Daca da, spune-mi te rog cat de repede au venit si cum se potrivesc pe moto. Merci! Le-am luat si sunt foarte ok, am ales varianta de 30mm. Timpul in care mi-au venit mie nu este relevant pentru eu am stabilit cu vanzatorul sa nu se grabeasca si sa mai combine cumva comenzile cu ale altor persoane avand in vedere valoare mica a produsului , apoi ca sa nu mai platesc transport am asteptat sa aiba el drum in Ploiesti. Super de treaba baiatul de la motor-inn.ro http://i279.photobucket.com/albums/kk124/mailman3129/2011%20Suzuki%20DL650/motorcycleparts003.jpg Editat Martie 29, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 sunt curios cum o sa mai iei curbele dupa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Multumesc de raspuns! Le-am luat si sunt foarte ok, am ales varianta de 30mm. Timpul in care mi-au venit mie nu este relevant pentru eu am stabilit cu vanzatorul sa nu se grabeasca si sa mai combine cumva comenzile cu ale altor persoane avand in vedere valoare mica a produsului , apoi ca sa nu mai platesc transport am asteptat sa aiba el drum in Ploiesti. Super de treaba baiatul de la motor-inn.ro http://i279.photobucket.com/albums/kk124/mailman3129/2011%20Suzuki%20DL650/motorcycleparts003.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Se simte vreo diferenta cu inaltatoarele? Mi se pare putin 3 cm. Eu le-as ridica vreo 10 daca ar fi dupa mine ) Ai grija sa-ti ajunga cablurile 10 cm este enorm. Hai un 5-6 cm merg doar cu furtunul de frana schimbat dar cablurile oricum vor sta foarte intinse. Pentru mine este destul la 1,90m. Am testat-o si in teren si este mult mai bine. Prima senzatie a fost ca merg pe chopper drept urmare si un mers mult mai potolit in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (Mie imi plac tare choperele, pacat ca n-avem drumuri de ele). mie-mi plac motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Super de treaba baiatul de la motor-inn.ro Subscriu ! Şi au o gamă diversificată de accesorii/piese/scule/echipamente de la producători care nu se comercializează altundeva în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Cutiutele montate pe Vstrom 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 bogdane, cand te gasesc sa le vad si eu live ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Azi e zi de livrare la cele doua, daca vrei sa le vezi montate. Mai am o pereche gata pt saptamana viitoare, la montaj. In rest vor fi mereu in lucru la diverse dimensiuni si culori. Maine daca nu ne pacalesc astia, cu 16 gradele lor, as iesi la plimbare. Azi sunt pe langa casa omului. Ma gasesti la 0722646373. Maine vine careva la Veliko? Am in plan o tocana de iepure la Arbanasi. Plecarea la 10-10,30 din benzinaria 1 Decembrie. S-a hotarat pe Pro-bike, plecarea la 11 ora de maine. Editat Martie 30, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Am si eu o "problema" cu mobra la ultimele 4 alimentari consumul mi-a iesit de maxim 3,7% dar am avut si 3,4% De mers am mers normal viteza legala +10km/h. Ma gandeam la pompa de benzina initial dar ajunge la viteza mare fara probleme 200km/h indicat fara sa ezite si fara sa tuseasca. Sa fie oare de la gume care sunt mai la finalul vietii? La mersul asta statea mereu pe la 4-4,5% Trebuie sa-mi fac grji de ceva? Posibil sa fi laudat consumul noului v-strom 2012 de fata cu ea si s-a ambitionat sa consume la fel. Editat Aprilie 1, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) Suspectez o usoara greseala de calcul, sau o deplasare la viteza mica in treapta 6 la limita ralantiului. Se pot obtine consumuri din astea, dar trebuie rabdare sa mergi foarte incet, adica cum ai scris legal 60 in localitate max 90 afara. In conditiile astea cu ST-ul, spre Sinaia, am scos 3,9 la dus si 3,7 la intors. Editat Aprilie 1, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Greseala de calcul am zis ca este prima data dar apoi am urmarit cu interes, de obicei cand incepe sa creasca consumul curat/ung filtrul de aer. Benzina pun de fiecare data pana deabia de inchide busonul, de exemplu 497km cu 17.1 litrii, hai sa zic ca atunci era singur pe mobra da duminica cu pasager am pus 13,2 litrii pe 358km si mai am exemple. Eu stiu ca astfel de cifre am obtinut de vreo doua ori si atunci intr-adevar nu am sarit de 100km/h. Nu ca m-ar deranja acest consum daca nu e vreo problema pe la alimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Unde nu ai avea toate mobrele problemele astea la alimentare! Vstromul oricum consuma putin si daca mergi lin si cu viteze legale chiar foarte putin. Asta e bina, cu aceeasi benzina faci drumuri mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Am si eu o "problema" cu mobra la ultimele 4 alimentari consumul mi-a iesit de maxim 3,7% dar am avut si 3,4% De mers am mers normal viteza legala +10km/h. Ma gandeam la pompa de benzina initial dar ajunge la viteza mare fara probleme 200km/h indicat fara sa ezite si fara sa tuseasca. Sa fie oare de la gume care sunt mai la finalul vietii? La mersul asta statea mereu pe la 4-4,5% Trebuie sa-mi fac grji de ceva? Posibil sa fi laudat consumul noului v-strom 2012 de fata cu ea si s-a ambitionat sa consume la fel. si eu am scos un 3.6, un 3.8 prin Serbia...mers legal...50-60 prin localitati si 80 in afara deci nu cred ca ar fi bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 aia e ca la 80-90 stiu ca se poate scoate 3,5% da eu nu merg asa. Afara din localitate 110-120-130 ce e drept mi-am luat obiceiul sa accelerez destul de incet pana la viteza de croaziera poate asta o conta cel mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 eu mai putin de 5.5 nu scot nici cu acatiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Sergiu ia-ti una de 650 si poate scoti si tu un consum asa mic ,eu o singura data am scos 3,9 altfel intre 4 si 5,2 Florine din experienta mea am constat ca accelararile tari si repetate creste mult consumul,iar mersul prin bucuresti in stil mai sportiv e daunator eu mai putin de 5.5 nu scot nici cu acatiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Hehe,pe vreame cand aveam dl1000 nu am reusit decat o singura data sa scot consum de 7.In rest era de minim 8 (mers croaziera,dar cu accelerari destul de bruste). Acum pe bune,cam greu rezisti tentatiei de a auzii cum maraie V-ul de 1000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Poate era dereglet . DL1000 al unui prieten achizitionat de curand consuma 5,5 la mers 100-140 in afara loc. Mai mult decat rezonabil. Inainte de reglaje la fostul proprietar consuma cat a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Mie mi-a consumat 4% alergata cu 80 in localitate si 120~130 afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salutare, S-au stabilit detaliile pentru intrunirea Vstromania 2013. Va rog sa intrati pe vstromania.ro pentru detalii. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate