Nocturnus85 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La Multi Ani, 'Stromaniacilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 An nou ferice tuturor stromistilor si in anul care vine va doresc sa aveti tot ce nu a fost sa fie in anul care se termina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani! An Nou Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 LA MULTI ANI , MULTE TURE, MULTE MAIMUTE , MULTA SANATATE SI MULTA MINTE TUTUROR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 LA MULTI ANI SI MULTI KILOMETRI!!!!! de restul aveti voi grija!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La Multi Ani , dragi prieteni ! L-am cunoscut doar pe Fabio , dar daca toti sunteti la fel , ma bucur ca mi-am luat V-Strom ! Sa aveti un 2014 exceptional ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 (editat) La multi ani ! Sa avem un an nou mai bun! Hai cu primavara!!! Editat Decembrie 31, 2013 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinv-strom Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani !! Un an nou plin de realizari si multi kilometri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 (editat) Sa nu faceti ca mine : pamant argilos , gume de strada , sfarsit de drum asfaltat ( se pare ca am talent la a gasi situatii din astea ...) , caini agresivi , indecizie in a intoarce in loc stramt si in panta , viteza mica = trooosc , semnal stanga bucati . Ciobanul semi-beat vine tacticos ,alunga cainii , ma ajuta sa ridic mobra si cu o fata vesela zice : " nu vii sa bei o tuica in stana , ca vad ca n-ai stare sa stai la tine acasa ? Unde voiai sa te duci ? nu vezi ca la deal e o poteca mica ? De ce nu ai intors la asfalt ? " Eu , strangand cioburi de semnal dintre masline de oaie : " nu beau bre, ca-s cu motocicleta " . El : " haha , lasa ca oricum nu mai conteaza acusa ...". Dau sa plec , cu onoarea sifonata . Ciobanul : "Ai grija pe unde te mai bagi si sa vii la vara in deal , sa-ti dau branzaaa ... " La multi ani , ciobani romani ! Editat Ianuarie 1, 2014 de RobertAmbrozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 LA MULTI ANI 2014, STIE CINEVA UNDE SE LEAGA INDICATORUL DE TR VITEZA PT V STROM 650 2010.ESTE COMPLICAT SE UMBLA PRIN MOTOR ,ETC SI CIT AR COSTA UNUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 (editat) daca il cumperi vine cu mufa. daca nu, se leaga la firul roz de la senzorul de treapta. http://www.elesi.it/g-meter-smd-wiring-mini/ Editat Ianuarie 1, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Nu au mufa. Au cleme care perforeaza izolatia si conecteaza firele indicatorului la cele ale instalatiei electrice, deci trebuie sa stii exact la care fir se leaga fiecare. Vorbeste cu ATW@ ca e mester, sau un electrician moto/auto priceput. Cred ca totusi, cu schema electrica in fata si rabdare, te poti descurca si singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Nu au mufa. Au cleme care perforeaza izolatia si conecteaza firele indicatorului la cele ale instalatiei electrice, deci trebuie sa stii exact la care fir se leaga fiecare. Vorbeste cu ATW@ ca e mester, sau un electrician moto/auto priceput. Cred ca totusi, cu schema electrica in fata si rabdare, te poti descurca si singur. De exemplu un Gipro Plug-In (cu mufa) : http://www.bikehps.com/acatalog/GIpro_Digital_Gear_Indicators_for_Suzuki_motorcycles.html#aGIPDSSUZ De asta am eu montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Am facut cam 400 km in ultimele 2 saptamani . Doar 5% asfalt . In afara de cele 2 incidente minore din care au suferit semnalele si mandria mea, ( dar care au fost generate exclusiv de lipsa mea de experienta ) motocicleta asta se comporta admirabil . Trage , fuge , urca, danseaza pe sleauri , FACE TOT CE VREI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) si ala de l-am pus eu tot cu mufa e. daca nu, te legi la firul ROZ Editat Ianuarie 2, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Salutare! Are cineva idee daca sunt diferente intre suportii de coburi pentru un dl 2004-2005 versus 2010? Mersi! Un an nou cat mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 De exemplu un Gipro Plug-In (cu mufa) : http://www.bikehps.com/acatalog/GIpro_Digital_Gear_Indicators_for_Suzuki_motorcycles.html#aGIPDSSUZ De asta am eu montat. Eu am luat indicator viteze cu derestrictor inclus,din Ungaria...Veghtech Racing.Singura chestie este ca dispare O\D de pe afisaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Ms tuturor pt informatii.am la un coleg unul pe SV 650 sa vad cum e montat k as vrea sa l transfer la mine cu vreo 100 lei , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Salut si La multi ani! Vreau si eu un indicator de treapta,stiti vreo firma de unde as putea cumpara sau daca aveti careva dintre voi,sunt amator. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 eu am indicator cu delimitator luat din italia e vreo 130 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 eu am indicator cu delimitator luat din italia e vreo 130 euro. Ai pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 (editat) De exemplu un Gipro Plug-In (cu mufa) :http://www.bikehps.com/acatalog/GIpro_Digital_Gear_Indicators_for_Suzuki_motorcycles.html#aGIPDSSUZDe asta am eu montat. Atunci e la noroc functie de modelul motocicletei. La mine Gipro era fara mufe, doar cu clemele de inserare pe fire in instalatie. 4 fire, 4 cleme. Editat Ianuarie 2, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 eu am un indicator facut de andrei (atw) de care sunt foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) De pe vremea cand mai facea asa ceva. Poate se apuca iarasi de treaba. eu am un indicator facut de andrei (atw) de care sunt foarte multumit Editat Ianuarie 3, 2014 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Si totusi, de ce trebuie sa stii in ce treapta esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate