bogdan_harea Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Aspectul final este cam la fel,daca nu mai bine/uniform, dar nu folosesc banda ci un adeziv care se intareste ca si cauciucul. Vinde careva suport + cutii laterale pt dl 1000 k7? 0754040932 Se pot face la comanda 40 sau 49 L Editat Ianuarie 20, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Am gasit ceva japonez,de la OUTEX.Pare o gaselnita destul de smechera dar nu cred ca trimit prin Europa.Au ceva dealeri francezi si greci....dar sunt prea smecheri sa raspunda la mesaje. Editat Ianuarie 20, 2014 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Cam asa ies cele facute de mine. Sunt de la un Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Cam asa ies cele facute de mine. Sunt de la un Ducati. o solutie practica si ingenioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Multumesc Aspectul final este cam la fel,daca nu mai bine/uniform, dar nu folosesc banda ci un adeziv care se intareste ca si cauciucul.Se pot face la comanda 40 sau 49 LMultumesc de oferta. insa mie personal imi place aspectul cutiilor din plastic... Mai rotunjite.Am cautat si am gasit in final: Cutii: 2 x http://www.kappamoto.ro/ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=K961 Suport: 1 x http://www.kappamoto.ro/ro/model-moto/517-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Cam asa ies cele facute de mine. Sunt de la un Ducati. Apai vorbim prin martie negresit,despre asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Dupa ce m-am imprastiat in noiembrie nu pot sa repar pedala de frana. Asa ca acum caut una SH sau un magazin de unde sa iau una noua (pliabila sau nu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Dupa ce m-am imprastiat in noiembrie nu pot sa repar pedala de frana. Asa ca acum caut una SH sau un magazin de unde sa iau una noua (pliabila sau nu). In cazul in care nu gasesti una second-hand, una noua (OEM), costa 55 euro, termenul de livrare fiind de doua-trei saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 In cazul in care nu gasesti una second-hand, una noua (OEM), costa 55 euro, termenul de livrare fiind de doua-trei saptamani. http://www.touratech-usa.com/Store/2148/PN-390-0174/Folding-Brake-Pedal-Suzuki-V-Strom-DL650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Multumesc pentru ajutor. Se pare ca am gasit una SH care e in perfecta stare. Multumesc celor care au avut interesul sa ma ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 In cazul in care nu gasesti una second-hand, una noua (OEM), costa 55 euro, termenul de livrare fiind de doua-trei saptamani. cea pentru DL1000 2008 cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Salutare! Are cineva idee unde pot sa gasesc o protectie radiator pt. modelul nou (L2)? De la Touratech nu-mi place pt. ca nu are prindere cu suruburi, iar de la Sw-Motech nu au decat pt. modelul vechi de Vstrom. Am mai gasit asta, dar mi se pare cam "subtire"..... http://www.romatech.de/shop/index.php?page=product&info=516 Oare exista prin Ro cineva care sa faca asa ceva privat (Bogdan Harea)?? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Protectie radiator?E mai mult bling....si obstructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Eu am gasit la raionul Gradina o plasa de plastic cu firul gros si ochiul cca 8x8 mm, gri. Am prins-o cu cate 4 soricei si pe radiatorul de apa si pe cel de ulei. Cricuri centrale pt DL650 modelul nou si vechi.Astazi le vopsesc,luni pun la posta comenzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Era un plan pe net cu un fel de capra/cric care ridica tot motorul si se punea pe prinderea de cricul central, si il suspenda pe tot. dinasta ? http://shop.sw-motech.com/en/by+products/Maintenance/Maintenance+Stand/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Nu. Astea au limita maxima 150kg. Sunt doar pt capre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Cricurile Vstrom 650.Modelul vechi si cel nou, sunt foarte aproape, difera doar inaltimea care este mai mare cu 18 mm. Preturile pe PM sa nu se supere stapanirea. Dupa ce m-am imprastiat in noiembrie nu pot sa repar pedala de frana. Asa ca acum caut una SH sau un magazin de unde sa iau una noua (pliabila sau nu). Astea sunt de la BMW (ultimile 2 poze). Trimite-mi ce ai zgariat si ies la fel. Editat Ianuarie 24, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Salutare! Are cineva idee unde pot sa gasesc o protectie radiator pt. modelul nou (L2)? De la Touratech nu-mi place pt. ca nu are prindere cu suruburi, iar de la Sw-Motech nu au decat pt. modelul vechi de Vstrom. Am mai gasit asta, dar mi se pare cam "subtire"..... http://www.romatech.de/shop/index.php?page=product&info=516 Oare exista prin Ro cineva care sa faca asa ceva privat (Bogdan Harea)?? Merci! Este foarte simplu de confectionat protecta de radiator. eu mi-am facut una cu prinde in 3 puncte. Nu arata ca aia de la romatech dar face servici bine de tot. Cred ca te duce sub 50 de lei cu tot cu vopsea. /index.php?/topic/37237-suzuki-v-strom-dl-6501000/?p=2822880 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Gasesti la aia de tuneaza masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Salutare V stromisti.Cine are un manual pt suzuki Vstrom 2010.Vreau sa studiez si eu pe timpul asta mort care il mai avem.La BMW am avut si tare multumit am fost ,din fericire nu am avut nevoie sa aplic vreo regula de acolo,dar l-am sudiat din cap in cap.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Florine zi-mi si mie te rog de unde ai luat plasa aia. Caut de o gramada de timp si nu gasesc. Vreau sa imi fac si la radiatorul de ulei si la cel de apa. Salutari din....ma uit pe geam nici nu stiu pe unde sunt....cred ca Siberia! Plasa o aveam pe acasa. Dar am vazut la magazinele de materiale de constructii tabla perforata destula. La mine are 1,5 - 2mm si este foarte oteloasa, merge din 0,5 mm fara probleme la protetiile de radiatoare dar eu nu aveam altceva. Spre exemplu scutul este facut din acelasi material si pot ridica motocicleta cu un cric sub el fara sa se deformeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 La Hornbach in zona suruburi este un stand cu teava rectangulara aluminiu, cornier, etc taiate la 1m, si tabla perforata, sau expandata, la dim aproximative 0,5x1 m, din al, inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Salutare V stromisti.Cine are un manual pt suzuki Vstrom 2010.Vreau sa studiez si eu pe timpul asta mort care il mai avem.La BMW am avut si tare multumit am fost ,din fericire nu am avut nevoie sa aplic vreo regula de acolo,dar l-am sudiat din cap in cap.multumesc. Cu putina rabdare il gasesti pe net. Nu exista manual 2010 ci manual 2004-2011 cu o adaugare de cateva pagini 2007-2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Cu putina rabdare il gasesti pe net. Nu exista manual 2010 ci manual 2004-2011 cu o adaugare de cateva pagini 2007-2011 Ok .capitane.Ms de informatie,numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Salutare V stromisti.Cine are un manual pt suzuki Vstrom 2010.Vreau sa studiez si eu pe timpul asta mort care il mai avem.La BMW am avut si tare multumit am fost ,din fericire nu am avut nevoie sa aplic vreo regula de acolo,dar l-am sudiat din cap in cap.multumesc. Salutare! Daca e ok in engleza, lasa-mi un pm cu mail-ul tau si ti-l trimit eu... Noroc! le: mai am in italiana, dar ala ar trebui scanat, e mai complicat... Plasa o aveam pe acasa. Dar am vazut la magazinele de materiale de constructii tabla perforata destula. La mine are 1,5 - 2mm si este foarte oteloasa, merge din 0,5 mm fara probleme la protetiile de radiatoare dar eu nu aveam altceva. Spre exemplu scutul este facut din acelasi material si pot ridica motocicleta cu un cric sub el fara sa se deformeze. Poti posta te rog cateva imagini mai detaliate cu prinderea de motocicleta a scutului respectiv? Ma tenteaza sa-mi confectionez unul. Nu cred ca-i mare filozofie. Cam asta am gasit eu pana acum... Mersi! Editat Ianuarie 28, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate