berbec Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 Userul @Garcya a suspendat tranzacțiile din U.S. Cauta alt intermediar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 acum dupa ce am schimbat si conectorul ala de pe firul principal de masa pot spune nu am nici cea mai mica indoiala inainte de a pleca cu ea la drum poate pleci si tu la drum spre Vstromania de toamna de la cheile butii . sa ne incanti cu prezenta ta......si toate milioanele de '''sfaturi'' si ''bube gasite'', dar LIVE....ca de forum e satula toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 greu greu cu plecarile ... mai ales acum. vedem - din nastere sunt destul de antisocial si evit aglomeratiile dar poate, poate imi calc pe tendinte si ma risc. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) greu greu cu plecarile ... mai ales acum. vedem - din nastere sunt destul de antisocial si evit aglomeratiile dar poate, poate imi calc pe tendinte si ma risc. numai bine, paul Sugerez sa-ti asumi acest risc, macar odata. Sa ne cunoastem..."apăi om vedea" daca ne potrivim. Din Tm vine R600, Mihai si Claudiu (nu e timisorean, dar l-a prins momentul acolo). Cateodata un blind date face bine la moral. Editat Septembrie 25, 2014 de Edutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Cateodata un blind date face bine la moral. ) intr-adevar. PS - are cineva idee daca poti urca cu o casca moto in avion in bagajul de mana? ma gandesc ca da dar as vrea sa fiu sigur si sa nu am surprize. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 are cineva idee daca poti urca cu o casca moto in avion in bagajul de mana? ma gandesc ca da dar as vrea sa fiu sigur si sa nu am surprize. In principiu doar daca se incadreaza in dimensiunile bagajului de mana. La dus s-ar putea sa nu ai probleme, dar la intors depinde foarte mult si de politica locala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 PS - are cineva idee daca poti urca cu o casca moto in avion in bagajul de mana? ma gandesc ca da dar as vrea sa fiu sigur si sa nu am surprize. Eu am cumparat 2 casti din DE si le-am adus cu avionul. Prima in 2011 si a doua anul trecut. Le-am luat ca si bagaj de mana, dar nu incapeau sus in locasurile pentru bagaje, asa ca m-au rugat sa le tin jos pe podea, intre picioare. Eu am zburat cu Lufthansa. Si alti colegi de-ai mei si-au cumparat casti din DE si le-au adus cu avionul ca si bagaj de mana si nu au avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Sau poti sa o tii pe cap. In caz de "Doamne fereste". Goluri de aer, depresurizari inopinante, teroristi cu ciocane de hartie, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 merci - sper sa nu am surprize! Sau poti sa o tii pe cap. In caz de "Doamne fereste". Goluri de aer, depresurizari inopinante, teroristi cu ciocane de hartie, etc... m-am gandit si eu la asta sa apar cu casca pe cap la imbarcare dar nu cred ca ar gusta prea multi gluma ... stima. paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Suna la compania cu care o sa zbori si intreaba/anunta ca in ziua cutare zborul cutare ai sa ai 1buc de casca moto la bagajul de mana. Si vezi ce si cum raspund ei....sa nu ai surpize la fata locului..... ....numa' zic Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Posibil sa apara anul viitor un facelift sau o editie speciala de vstrom 650, cu roti cu spite si ciocul de pe 1000 http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/more-off-road-focused-v-strom-650-for-2015/25582.html Cand e vstromania asta de toamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Q: Cand e vstromania asta de toamna? A: Chiar acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Mi-am vandut miarul si tot ce mi-a ramas este un back-up la o mapa PC3 realizata pe Dyno in Ungaria pentru configuratia urmatoare:filtru aer K&N,evacuare LeoVine SBK3(DB killer in),O2 senzor eliminat.Daca cineva are nevoie,sa dea un PM.Intre timp mi-am luat o Raider 1,9l din 2012,noua-nouta.Abia astept sa o inmatriculez dracului odata...si scuzati ultima parte cu chopperul ca e cam off-topic. Editat Septembrie 28, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 Felicitari Cristi si Diana pentru Vstromania de toamna 2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Felicitari Cristi si Diana pentru Vstromania de toamna 2014. Subscriu si intaresc!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 salut, sosit si SH775. ce-i fain e ca are aceleasi conectori ca si FH020 si pot fi interschimbate la marginea drumului - fara sa dai jos rezervor/cutie filtru. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Deci are aceeasi conectori cu cei OEM de la V-Strom? De unde l-ai comandat? salut, sosit si SH775. ce-i fain e ca are aceleasi conectori ca si FH020 si pot fi interschimbate la marginea drumului - fara sa dai jos rezervor/cutie filtru. IMG_20141001_083239.jpg stima, paul PS: A fost lansat la Intermot un facelift la V-stromul de 650 care aduce jenti spitate cu cauciucuri tubeless. Cel mai probabil sunt compatibile si cu moblrele din generatia anterioara , deci atentie in cativa ani la dezemmbrari pentru cei ce vor mai mult offroad (dupa mine principala piedica e greutatea si dispunerea ei, nu rotile). Editat Octombrie 1, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Deci are aceeasi conectori cu cei OEM de la V-Strom? De unde l-ai comandat? NU. Are aceeasi conectori/gauri de prindere ca si FH020 - shindengen mosfet. daca vrei sa il inlocuiesti pe cel oem cu oricare dintre cele 2 iti trebuie comandate si mufe. eu am comandat de aici: http://www.roadstercycle.com/ produsul "crimp and go" si ii specifici care releu vrei - SH775 sau FH020. Eu printr-o coincidenta le-am achizitionat pe ambele dar nu imi pare rau pentru ca nu ma deranjeaza unul de rezerva (care poate fi inlocuit la marginea drumului). numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) L-ati vazut pe asta? Stroama pe 2015 de la Intermot. Aparent, e motocicleta perfecta pentru ornitologi. Astia chiar nu le au cu marketing-ul.... Editat Octombrie 1, 2014 de 2M.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 nu trebuie sa te duci la el aiurea. intri pe site la el faci comanda pui in cos iar cand ti se cere user si paword ma suni pe mine. De oferta asta poate beneficia orice V-Stromist? Ca vreau si eu sa imi iau anvelope noi la Suzy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 NU. Are aceeasi conectori/gauri de prindere ca si FH020 - shindengen mosfet. daca vrei sa il inlocuiesti pe cel oem cu oricare dintre cele 2 iti trebuie comandate si mufe. eu am comandat de aici: http://www.roadstercycle.com/ produsul "crimp and go" si ii specifici care releu vrei - SH775 sau FH020. Eu printr-o coincidenta le-am achizitionat pe ambele dar nu imi pare rau pentru ca nu ma deranjeaza unul de rezerva (care poate fi inlocuit la marginea drumului). numai bine, paul Mersi de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Urat cu spume...nici modelul vechi nu castiga vreun concurs de frumusete insa modelul asta e horror. Cat despre filmulet...n-am cuvinte...probabil erau fumati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) L-ati vazut pe asta? Stroama pe 2015 de la Intermot. Aparent, e motocicleta perfecta pentru ornitologi. Astia chiar nu le au cu marketing-ul.... Inceputul a fost interesat, cu melodia aia din 80 dat au zbarcit-o rau pana la urma. Astia de la Suzuki vor sa marketeze V-stromul ca mobra omului batran. Mai bine o aratau facand cerculete pe plaja sau ceva gen: Editat Octombrie 1, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Ieri am mers alternativ pe Vstrom-ul 1000 ABS si pe Supertenere 1200, 350km. Vstromul mi-a lasat o foarte buna impresie. Imprefectiuni mici remediabile, gen parbriz, scarite, in rest foarte reusit. Poate cea mai reusita in clasa enduro touring mare. Putere, cuplu, cacalau, de la 2000 ture, extrem de usoara si manevrabila in oras, suspensie fara cusur, frane bune, pret decent. Cine mai carcoteste legat de pret sa se duca la Bavaria, Honda sau Yamaha, cu 11980 euro si sa vada cu ce pleaca de acolo. Consumul masurat la pompa 4.36 fara pasager cu 15-25 km peste legal, DN 1+ Cheia. XT-ul a halit 4,58 in aceleasi conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate