mihai.ch Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Da, se poate suda cu betze ABS (eu acum vre-o 2 ani am gasit la praktiker - sunt negre) si cu aparat de lipit din ala nepretentios gen http://www.mustash.ro/aparate-de-lipit/1055-aparat-pentru-lipit-sarma-sma.html doar ca ala al meu avea capatul ca o surubelnitza si mi se pare ca poti modela mai usor ABS-ul topit cu o forma de surubelnita. numai bine, paul Mersi inca o data! Toate cele bune, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memeutza Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 salutare! Pe unde pot gasi si eu un suport pt bagaje laterale la un pret decent? Am gasit pe la 200€ dar mi se pare cam multicel pt 3 tevi de fier Sau mai bine zis de pe ce site-uri va luati voi accesoriile pt stromuri salut, Vishule! eu mi-am luat de la heavy duties cu 85 euro » Post actualizat in 31 Oct 2015 23:49 salut, Vishule! eu mi-am luat de la heavy duties cu 85 euro cu genti cu tot m-a costat 450 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Se vinde Pegass: http://olx.ro/oferta/suzuki-v-strom-650-l2-abs-ID4WrwC.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Salutare, Aveti idee de la ce o fi crapatura din poza?..o fi de la off road (soft off road) sau o fi strans prea tare mecanicu surubul cand a mesterit la mobra?..sau ambele? Se poate repara cu sudura plastica si sa si tina? Vreau sa vopsesc aparatoarea si masca fata. Cum gasesc codul de vopsea sa fie ca vopseaua originala? IMAG3088.jpg Multumesc, Mihai teoretic nu se poate crapa de la strans ca are piuluta cu limitator. asta daca nu s-a pirdut cea originala si s-a pus una normala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 teoretic nu se poate crapa de la strans ca are piuluta cu limitator. asta daca nu s-a pirdut cea originala si s-a pus una normala. Mersi Fabio! Azi dau jos aparatoare sa vad ce e acolo. » Post actualizat in 02 Nov 2015 16:27 Mersi Fabio! Azi dau jos aparatoare sa vad ce e acolo. Daca bine vad pe o parte e rupta clema, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vishu Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 salut, Vishule! eu mi-am luat de la heavy duties cu 85 euro » Post actualizat in 31 Oct 2015 23:49 cu genti cu tot m-a costat 450 euro Ms meme. In iarna asta intentionez sa iau si eu de la ei suportul si posibil si cutiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Salut dragi Vstrom-isti. Fiindca sezonul este aproape gata pentru turele lungi, care-mi plac la nebunie, stau si ma perpelesc cu o gramada de ganduri. Am un Transalp PD10 '97, sunt multumit de el in ce priveste fiabilitatea, dar puterea cam lasa de dorit. Singur in sa isi arata firea naravasa cand tragi de capastru, dar cu pasager in spate cam transpira rau de tot, chiar gafaie uneori, la urcare. Din acest motiv ma cam bate gandul la o schimbare, chiar daca dansul se cam supara, dar asta este, ii trece, la alt proprietar. Ma gandeam la un VStrom de 1000, avand in vedere ca sunt tot timpul cu pasager. Asadar va cer parerea avizata pentru acest model, VStrom DL 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Ms meme. In iarna asta intentionez sa iau si eu de la ei suportul si posibil si cutiile Si eu am tot de la ei. Sunt de o calitate deosebita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Grija doar la muchii, cand bagi mana risti sa iti tai venele. Ca sunt relayiv rezistente sunt de acord, dar calitatea constructiei......... facute cu dalta si ciocanul. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) @bozoro, vorbesti despre cutiile heavyduty? Si eu am vorbit cu ei pentru o pereche. Editat Noiembrie 3, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Salut dragi Vstrom-isti. Fiindca sezonul este aproape gata pentru turele lungi, care-mi plac la nebunie, stau si ma perpelesc cu o gramada de ganduri. Am un Transalp PD10 '97, sunt multumit de el in ce priveste fiabilitatea, dar puterea cam lasa de dorit. Singur in sa isi arata firea naravasa cand tragi de capastru, dar cu pasager in spate cam transpira rau de tot, chiar gafaie uneori, la urcare. Din acest motiv ma cam bate gandul la o schimbare, chiar daca dansul se cam supara, dar asta este, ii trece, la alt proprietar. Ma gandeam la un VStrom de 1000, avand in vedere ca sunt tot timpul cu pasager. Asadar va cer parerea avizata pentru acest model, VStrom DL 1000. Care model? Cel nou sau cel vechi? Daca e vorba de ala nou ... e boboc. Daca e vorba de ala vechi ia legatura cu @serguiq sau @adrian_cristea ca ei au si le-au folosit intensiv si pot sa iti dea detalii mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Modelul vechi: probleme cu statorul care se tot arde (cred ca unul dintre cei pomeniti de Kalator e la al treilea stator), rotorul de pe care se dezlipesc magnetii, oala de ambreiaj care face zgomot ca la balamuc si roata spate care nu e aliniata bine (pinionul fata nu e in acelasi plan cu pinionul spate) datorita unui distantier prost proiectat. La cel nou, deocamdata lumea are probleme cu oala de ambreiaj, care se pare ca e aceasi! Sincer, KTM 1050 adventure care e cam la aceasi bani mi se pare o alegere mai buna. Salut dragi Vstrom-isti. Fiindca sezonul este aproape gata pentru turele lungi, care-mi plac la nebunie, stau si ma perpelesc cu o gramada de ganduri. Am un Transalp PD10 '97, sunt multumit de el in ce priveste fiabilitatea, dar puterea cam lasa de dorit. Singur in sa isi arata firea naravasa cand tragi de capastru, dar cu pasager in spate cam transpira rau de tot, chiar gafaie uneori, la urcare. Din acest motiv ma cam bate gandul la o schimbare, chiar daca dansul se cam supara, dar asta este, ii trece, la alt proprietar. Ma gandeam la un VStrom de 1000, avand in vedere ca sunt tot timpul cu pasager. Asadar va cer parerea avizata pentru acest model, VStrom DL 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 De mentionat ca DL650 nu are niciuna din problemele enumerate de @marcone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 sa inteleg ca 650 u te duce incet si sigur la destinatie, 1000 le doar te duce ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 La cate probleme mi-ati expus acum, parca imi vine sa stau in banca mea. Imi aduc minte de niste colegi de pe forum, parca mergeau la NordKap, era si @zece de rosu parca. Unuia i-sa defectat ceva pe la Vstrom, pe drum. Mai cercetez, si fac o alegere pana la urma. Iarna-i lunga, omatu-i mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Da leule, eu eram, stator ars si la mine in Finlanda (eu am 650 modelul nou). Ideea e ca mobra perfecta nu o sa gasesti. Nu te focusa prea mult pe puncte slabe, ci mai degraba alege cu inima, nu o sa dai gres niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Vreau sa ma coafez cu o mobra cu (sase) cai (frumosi) mai multi, si cilindree. Merg numai cu pasager si Transalpul nu face fata la ture lungi, asa cum as vrea. depasiri anevoiose, urcari gafaite. In rest merge ca un magar. mai cercetez si aleg. Mersi @zece d rosu. Editat Noiembrie 3, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Iti stiu dorinta, iar ce vrei tu e 100% de la 1000 cc in sus. Asta depinde de buget. Daca vrei tot din categ. Enduro-Touring costa bani multi sa-ti implinesti dorinta de putere/confort la mersul cu pasager/bagaje. Varianta mult mai ieftina si cu o gama mult mai larga de modele este cea din zona Touring sau Sport-Touring. Aici ai de unde alege si la preturi super bune. Iar confortul cu pasager e la cote inalte. Din pacate nu mai esti in "Trend" si nu mai ai acel confort psihic de "in afara asfaltului". Si eu mi-am pus motorul la vanzare tocmai din acest motiv si pe zi ce trece ma gandesc tot mai serios la Sport-Touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Te-ai gandit la un model anume pe segmentul Sport Touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 @bozoro, vorbesti despre cutiile heavyduty? Si eu am vorbit cu ei pentru o pereche. Da de ei vorbesc. Sunt trainice, da facute cam asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Am avut accident. Primul in 14 ani. Undeva prin Malaia pe DN7C intr-o curba. Motorul a derapat pe partea stanga. Eu m-am dus intr-o masina (umar luxat si julituri), pasagera s-a dus pe spate burta (julituri), iar motocicleta ...avarii minime, dar scumpe Politia a decis cauza: o emulsie pe sosea. Parbrizul vario MRA s-a spart (am ramas doar cu partea de sus variabila) A crapat de la suruburile de prindere la impact, Top case-ul spart (nu stiu cum si de ce) oglinda rupta si semnalizator rupt (doar carcasa de plastic neagra). A si sidecaseul julit. In rest nimic. Aveti de vanzare sau idee de unde sa iau carcasa de plastic neagra semnalizator stanga, un parbriz vario si un sidecase la pret decent? Parbrizul l-am repus pe cel original dar ma sufla vantul rau in fata cu el. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Am avut accident. Bravo ca voi sunteti oki! Ma uit diseara ce carcasa mai am pe acasa ca parca mai era una. bafta, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Multumesc mult. Suntem bine. Putea fi rau rau, dar nu am avut viteza. Am pierdut mult timp cu acte, procurori politie sperietura si am acumulat multa ura fata de CNADNR sau cine administreaza soselele in tara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 La parbrizul original poti sa ii pui deflectorul ramas intreg si va fi ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Ma uit diseara ce carcasa mai am pe acasa ca parca mai era una. bafta, paul Este pentru dreapta fata sau stanga spate. dar mai cred ca cu un pic de pilit o ridicatura si daca poti sa traiesti ca are santul de scurgere apa in partea de sus (oricum nu intra apa in el) merge si pe partea stanga. daca iti e oki pot sa ti-l trimit si gasim pe cineva care vine la bucuresti ...nu te costa piesa si poate gasim si cu transport gratis. zi-mi daca sa ti-l trimit si poate stii pe cineva de la tm care vine la bucuresti. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate