vrajitoru Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Da. Si asta e ok. Poti chiar sa il motezi intr-o montura de bricheta sau intr-o gaura data in colacul care tine ceasurile. Dar stai o luna jumate dupa el. Dai in pix pe chinezi ca nici ei nu mai sunt ce erau. Am ceva comandat la ei si a fost impachetat de acum o luna si abia e pe vas/avion. Dureaza ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Eu deabia ce i-am descoperit pe orezari. Am comandat acum cateva zile proiectoare si adineauri voltmetru , termometru de priza auto. Parca-mi pare rau ca nu am pus si unul de exterior in cos. La mine nu e graba ca o sa am omat pana in mai ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Aveti vre-o recomandare de voltmetru , eventual si termometru? Oare modelul asta e Ok?https://www.olx.ro/oferta/voltmetru-termometru-bricheta-auto-2-in-1-afisaj-rosu-si-albastru-ID5J2iu.html#8606b323dd Multam. Sau poti opta pentru asa ceva. http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl650-new/handlebar-shelf-info.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Sau poti opta pentru asa ceva. http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl650-new/handlebar-shelf-info.html E misto, dar daca ai tankbag (eu am si il folosesc in toate turele) nu vezi nimic acolo. Si daca se buleste ceva te intereseaza sa vezi cand esti in tura nu cand te dai pe langa casa. Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Sau poti opta pentru asa ceva. http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl650-new/handlebar-shelf-info.html Le stiu . Tankbag am aproape tot timpul. E misto placa la modelul meau chiar am facut o simulare si cu toate acareturile e vre-o 50 euroi +transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Se vede in dreapta-sus voltmetrul. Intra perfect in clema respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Si il vezi fara sa intainzi gatul? Pare destul de ascuns. Cu tankbag pun pariu ca nu se vede. La asta ma refeream cand spuneam ca e ca un instrument de bord pe care trebuie sa il poti vedea oricand si cu oricate bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) Nu am tankbag mare, ci de 8 litri. Se vede bine. Se poate amplasa și deasupra ceasurilor, poate va urma și această modificare. Editat Februarie 28, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) Revin cu suportul GPS care la acest model se poate face usor si se prinde foarte solid in 2 suruburi M6 in suportul parbrizului schimband doar suruburile originale cu 2 mai lungi. Am inceput si cricul central. Daca este cineva interesat de bricolaj, aici sau PM pot furniza schite, cote, explicatii pt ce am facut pana acum. Editat Februarie 28, 2018 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Universal Bike Bicycle Motorcycle MTB Bike Phone Holder Adjustable Rail Mount/X-Grip Phone Holder For iPhone For Samsung For GPS http://s.aliexpress.com/YbQNZFN3?fromSns=Copiați în clipboard (from AliExpress Android) Eu mi-am luat de la chinezi un astfel de suport pentru telefon si sunt super mulțumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) Am asa ceva https://www.aliexpress.com/item/Universal-Bicycle-Bike-phone-holder-Anti-Slip-Flexible-Cellphone-Motorcycle-Mobile-phone-holder-soporte-movil-bicicleta/32748550904.html?spm=2114.11010108.01008.1.650c649bUItntb - nu sare telefonul nici pe offroad. Si nici de elastice nu este nevoie. Al meu a costat 4,8 USD. Editat Februarie 28, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 Revin cu suportul GPS care la acest model se poate face usor si se prinde foarte solid in 2 suruburi M6 in suportul parbrizului schimband doar suruburile originale cu 2 mai lungi. Am inceput si cricul central. Daca este cineva interesat de bricolaj, aici sau PM pot furniza schite, cote, explicatii pt ce am facut pana acum. Eu sunt interesat de un suport gps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 Am refuzat toate cererile de intrare in grupul V-Stromania de pe FB a celor care nu au demonstrat ca au V-Strom. Daca e careva dintre cei de pe aici caruia i-am refuzat cererea sa faca cerere iar si sa imi trimita si mie o dovada ca are v-strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 Cricul central incepe sa prinda contur. » Post actualizat in 01 Mar 2018 21:04 Eu sunt interesat de un suport gps. Vorbim, cu GPS, si placa de prindere in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Salutare Domnilor, De curand proaspat fost posesor de Transalp, imi doresc (ca sa nu spun ca mi s-a pus pata) sa achizitionez un V-strom de 1000. Buget alocat: max 3500 Euro - stiu ca nu este mult dar pentru inceput atata e.... M-am gandit ca aici, printre posesori si evident, cunoscatori, am mai multe sanse sa gasesc o moto decenta si cu pedigree. Nu am multe pretentii, singura conditie de la care nu as face rabat ar fi ca sa nu fie cazuta anterior. Sunt din Bucuresti dar ma pot deplasa fara probleme si in alte localitati. Imi puteti recomanda ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Felicitari pentru decizie! Sfaturi despre miar nu am, insa ce pot spune e atat: cu greu gasesti mobra necazuta. Daca nu e indoit/crapat/rupt nimic, da-i inainte. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Multumesc pentru sustinere, ai dreptate cu mobra necazuta, dar as prefera totusi una care a stat pe roti tot timpul...sau cat mai mare parte din timp )) Astept, poate imi da cineva un pont despre vreo mobra, cine stie, daca o vad si ma indragostesc, nu o sa mai conteze ca e putin julita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Kawasaki KLV 1000 , o mie...e aceiasi Marie.........acum 2 ani cochetam si eu cu V-Strom si KLV. Asta e in Cluj, pozele doar pentru impresie, comparatie. http://cocmotors.ro/listings/kawasaki-klv1000-2005/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Dacă vrei sa fii sigur ca e necazută,ai o singură variantă...îți iei nouă! Restul sunt povești! Mai ales ca vorbim de un segment de motociclete predispus la așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Eu am luat-o încă în garanție cu 2500 km la bord si a fost scăpată si pe dreapta si pe stânga dar nu asta a contat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Colegii, au luat-o razna asigurarile? Anul trecut plateam 275 lei pe 6 luni la moto si 550 la auto, acum am platit vreo 300 la masina si.... surpriza! 165 lei la moto. Pe 12 luni, fireste. Ce e drept, e la Euroins si nu accepta cateva tari, cum e Bosnia si Hertegovina, insa nu prea am de gand sa ajung pe acolo in vara. Vad ca am B8 la bonus, inseamna ca s-a egalizat cu cel de la auto? Citeam ceva ca iti da maximul pe care-l ai la una dintre masini, dar te arde la zero (sau sub) daca faci vreo prostie cu unul din vehicule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Colegii, au luat-o razna asigurarile? Anul trecut plateam 275 lei pe 6 luni la moto si 550 la auto, acum am platit vreo 300 la masina si.... surpriza! 165 lei la moto. Pe 12 luni, fireste. Ce e drept, e la Euroins si nu accepta cateva tari, cum e Bosnia si Hertegovina, insa nu prea am de gand sa ajung pe acolo in vara. Vad ca am B8 la bonus, inseamna ca s-a egalizat cu cel de la auto? Citeam ceva ca iti da maximul pe care-l ai la una dintre masini, dar te arde la zero (sau sub) daca faci vreo prostie cu unul din vehicule. Acum si pentru primă înmatriculare îți sa bonusul avut. Nu o mai iei de la B0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Mi se pare ca, in sfarsit, se procedeaza corect. Parerea mea. Dar sa ai RCA pe un an cu 165 lei mi se pare... ieftin de tot. Sa le tie naravul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) asa ceva am vrut sa-mi iau dar nu era la vanzare la momentul acela,,, /index.php?/topic/743724-kawasaki-klv-1000-2004-73500-km-4000-euro/ Editat Martie 7, 2018 de piffi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 Salutare, stie cineva in ce consta remaparea motor si ce costuri aferente are? Pt. a scapa de balbaiala aia la ture joase, la un miar... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate