Bored Panda Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Salutare! Ce husa de protectie folositi la DL-650? Ma uitam la Oxford Aquatex Cover size L dar nu stiu daca acopera bine motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Cearsaf de bumbac cu elastic. Dar am si varianta xl de la lidl, sta bine in dulap. Acu cateva saptamani bune au fost la lidl huse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Husa universala MotoMike pentru motociclete peste 500 cm3 dar mai mici de 1000 cm3. Scrie pe ambalaj ca e impermeabila, rezistenta la UV si inghet... si rezista. Partea interioara e moale, nu zgarie. Are o curea in partea de jos care o face mai greu de fluturat de catre vant. Ce-mi place e ca acopera bine motorul cu parbrizul Givi Airflow in pozitia de sus si cu tot cu cutii montate. De cate ori am venit de la drum am avut grija sa n-o pun peste toba incinsa (o las jos de tot pe partea dreapta cam dupa o ora, doua), asa ca arata bine si acum, nu stiu daca nu cumva s-ar topi in contact cu ea... Luata de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Nu vrea nimeni arcuri progresive Hyperpro pentru furca lui 650? Aș zice 500 lei, dar sunt dispus la negocieri, iar montajul e moca la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 De spate n-ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Am, că are amortizorul de la aceeași firmă. Cu furca rămân la arcurile stock deocamdată, singura investiție care ar merita ar fi valvele minune, însă nu-s așa avansat încât să nu pot trăi fără ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Eu pe față o să fac încercarea asta: https://advrider.com/f/threads/yet-another-long-legged-dl650.198343/page-3#post-40573277 Deocamdată am făcut rost de-o furcă de DR650... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 13 hours ago, cooldeep said: Cearsaf de bumbac cu elastic. Dar am si varianta xl de la lidl, sta bine in dulap. Acu cateva saptamani bune au fost la lidl huse. Am pierdut oferta de la lidl. 12 hours ago, joby_toss said: Husa universala MotoMike pentru motociclete peste 500 cm3 dar mai mici de 1000 cm3. Scrie pe ambalaj ca e impermeabila, rezistenta la UV si inghet... si rezista. Partea interioara e moale, nu zgarie. Are o curea in partea de jos care o face mai greu de fluturat de catre vant. Ce-mi place e ca acopera bine motorul cu parbrizul Givi Airflow in pozitia de sus si cu tot cu cutii montate. De cate ori am venit de la drum am avut grija sa n-o pun peste toba incinsa (o las jos de tot pe partea dreapta cam dupa o ora, doua), asa ca arata bine si acum, nu stiu daca nu cumva s-ar topi in contact cu ea... Luata de aici. Multumesc pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Octombrie 21, 2020 Share Postat Octombrie 21, 2020 5 hours ago, Bored Panda said: Am pierdut oferta de la lidl. Oxford XL pt topcase. Merge bine cu parbriz mare. L ar fi dimensiunea corecta, dar XL permite sa pun husa mai usor si mai repede. Daca nu stii exact si poti ajunge la un magazin, sigur te vor lasa sa probezi si sa iei masura care iti place mai mult (la mine a functionat). 13 hours ago, vis-a-vis said: Eu pe față o să fac ... Foarte tare! Te rog sa ne tii la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Octombrie 23, 2020 Share Postat Octombrie 23, 2020 (editat) On 10/21/2020 at 2:53 PM, trasan said: On 10/21/2020 at 8:54 AM, Bored Panda said: Am pierdut oferta de la lidl. Oxford XL Am luat Oxford XL. Imbraca bine motoreta. Parca este un picut cam larga dar nu deranjant. Multumesc tuturor pentru idei si sugestii. Editat Octombrie 23, 2020 de Bored Panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 23, 2020 Share Postat Octombrie 23, 2020 am uitat sa postez taman pe pagina asta ca imi vand trotineta motoreta este in Bucuresti (pentru cei care s-au speriat de numarul de BT :)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzit Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Bună seara, Mă alătur și eu comunității cu exemplarul din imagini. Este din 2014 și a fost adusă din Italia prin intermediul fam. Biriș. Până acum i-am adăugat: - crashbar sw motech - parbriz givi airflow - extensie talpa cric givi - mansoanele incalzite oxford - o priză usb pe ghidon - anvelope michelin road 5 trail Am 32 de ani, este prima mea motocicletă, permisul l-am obținut pe 24 septembrie, iar până în prezent am parcurs cu multă bucurie cam 2000 km. Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Să o călărești sănătos și fără probleme! De curiozitate, la ce preț a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Acum 11 ore, uzit a spus: Bună seara, Mă alătur și eu comunității cu exemplarul din imagini. Este din 2014 și a fost adusă din Italia prin intermediul fam. Biriș. Până acum i-am adăugat: - crashbar sw motech - parbriz givi airflow - extensie talpa cric givi - mansoanele incalzite oxford - o priză usb pe ghidon - anvelope michelin road 5 trail Am 32 de ani, este prima mea motocicletă, permisul l-am obținut pe 24 septembrie, iar până în prezent am parcurs cu multă bucurie cam 2000 km. Cele bune. Sa o stăpânești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Acum 11 ore, uzit a spus: Bună seara, Mă alătur și eu comunității cu exemplarul din imagini. Este din 2014 și a fost adusă din Italia prin intermediul fam. Biriș. Până acum i-am adăugat: - crashbar sw motech - parbriz givi airflow - extensie talpa cric givi - mansoanele incalzite oxford - o priză usb pe ghidon - anvelope michelin road 5 trail Am 32 de ani, este prima mea motocicletă, permisul l-am obținut pe 24 septembrie, iar până în prezent am parcurs cu multă bucurie cam 2000 km. Cele bune. Uelcam tu da club. Da sa stii ca merita niste cauciucuri mai bune saraca. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzit Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Mulțumesc pentru urări. Anvelopele le-am ales la sfatul puținelor persoane experimentate pe care le cunosc - până acum nu m-au dezamăgit, dar nici nivelul meu de experiență nu este relevant. Ulterior am observat că pe forum nu există un curent prea favorabil pentru ele. Probabil la următorul schimb voi încerca să mai variez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Salutari si bine ai venit! Anvelopele si uleiul o sa fie continuu motiv de discutii. Daca iesi in cursul saptaminii , da un semn. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzit Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Mulțumesc! Motoreta a primit și o revizie completă la Grant Racing Garage, ocazie cu care furca a fost servisată și au fost înlocuite: uleiul+filtru, filtru de aer, bujii, lichid frână, lichid răcire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Excelenta alegere, s-o calaresti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Sunt destul de mandru de rezultat, asa ca il postez si aici. Ungător de lanț Gidibii Nemo2 la 16euro pe Aliexpress (similar cu Cobrra Nemo 2 la 99 euro pe louis.de ) și cateva piese tipărite 3D pentru a facilita montarea un un V-strom 2019. Inca e in teste ansamblul, dar până acum pare OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 Foarte fain arata piesa aia de montare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzit Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Revin cu o întrebare: maneta de ambreiaj are un joc considerabil pe verticală. Se poate remedia altfel decât prin înlocuire? Așa face toate? Ar trebi înlocuită doar maneta sau și suportul? Ar fi mai ok să le înlocuiesc cu manetele chinezești aftermarket din aluminiu care sunt pe toate gardurile? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Nu lua panarame chinezești. Părerea mea e că s-a uzat lagărul manetei, dar fără un clip edificator, doar tu știi ce presupune un "joc considerabil". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Alea scurte chinezești sunt super. Le am de doi ani și merg brici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 Acum 2 minute, vis-a-vis a spus: Alea scurte chinezești sunt super. Le am de doi ani și merg brici... Poti pune un link edificator ? Ma bate si pe mine un gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate