Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

aaa ... stai aci si nu pleca ..

care e faza cu bypass la fitru de benzina?

esti catolic rau cu lichid de frana de doua ori pe an ... :D

aia cu scarba da - este principalul motiv pt care pun iridium.

ce fu in astia 4 ani? gs cum se aude? care dintre ele? 1100?1150 sau 1200?

zi-ne te rog cateva pareri personale de utilizator ca la un moment dat ma batea un gand.

acum ma bate altul cu nt700v dar nah... se mai schimba omul!

numai bine,

paul

Am avut GS 1200 modelul dohc 2010 de care am fost foarte multumit si in ciuda zvonurilor care circula pe aici,in aproape 40k km n-am avut nicio problema cu el.

O super motocicleta dar care are ptr mine are un defect major! Pretul! Poate e justificat poate nu,ptr mine a fost daca am platit aproape 17000 euro ptr ea si de aici a venit si motivul ptr care am vandut-o.

Prea multi bani( ptr mine!) investiti intr-o motocicleta,care apoi trebuie sa-i faci casco daca nu vrei sa platesti din buzunar eventualele consecinte ale unei cazaturi.

Imi era mila sa merg cu ea pe vre-un traseu off road si frica in acelasi timp sa n-o scap pe jos.

Am facut cu vechiul V-strom mai mult off road intr-un an decat am facut cu GS-ul in trei.

O motocicleta care te va bucura in fiecare km facut dar care nu-ti va ierta nici o greseala.

Acum ca nu mai merg cu sotia ( avem un bebe mic) chiar nu mai imi trebuie 1200 cmc,mai grea, cu mult mai multa grija la manevre,etc. Chiar nu-mi mai trebuie!

Am vrut o motocicleta care sa ma duca peste tot unde vreau sa ajung,fara sa-mi fie frica de faptul ca o scap pe jos sa fie cat de cat comfortabila la drum,fiabila si de care sa uit de ea in garaj!

La capitolul asta V-stromul este imbatabila,la cati bani dai pe ea merita fiecare leut. Am vrut neaparat cu ABS si asta a durat mai mult pana am gasit-o.

Merge super bine chiar in comparatie cu GS-ul,se simte lipsa de cilindree dar e motocicleta super echilibrata.

Ca sa-i raspund si lui Brake,am luat-o de la Oradea de la un tip. Cred ca ai sunat si tu ptr. ea ca mi-a zis ca a mai fost cineva interesat de la Pitesti. Eu n-am mai stat pe ganduri,m-am suit in masina si m-am dus s-o iau.

Numai bine.

Editat de ovideo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut GS 1200 modelul dohc 2010 de care am fost foarte multumit si in ciuda zvonurilor care circula pe aici,in aproape 40k km n-am avut nicio problema cu el.

O super motocicleta dar care are ptr mine are un defect major! Pretul! Poate e justificat poate nu,ptr mine a fost daca am platit aproape 17000 euro ptr ea si de aici a venit si motivul ptr care am vandut-o.

Prea multi bani( ptr mine!) investiti intr-o motocicleta,care apoi trebuie sa-i faci casco daca nu vrei sa platesti din buzunar eventualele consecinte ale unei cazaturi.

Imi era mila sa merg cu ea pe vre-un traseu off road si frica in acelasi timp sa n-o scap pe jos.

Am facut cu vechiul V-strom mai mult off road intr-un an decat am facut cu GS-ul in trei.

O motocicleta care te va bucura in fiecare km facut dar care nu-ti va ierta nici o greseala.

Acum ca nu mai merg cu sotia ( avem un bebe mic) chiar nu mai imi trebuie 1200 cmc,mai grea, cu mult mai multa grija la manevre,etc. Chiar nu-mi mai trebuie!

Am vrut o motocicleta care sa ma duca peste tot unde vreau sa ajung,fara sa-mi fie frica de faptul ca o scap pe jos sa fie cat de cat comfortabila la drum,fiabila si de care sa uit de ea in garaj!

La capitolul asta V-stromul este imbatabila,la cati bani dai pe ea merita fiecare leut. Am vrut neaparat cu ABS si asta a durat mai mult pana am gasit-o.

Merge super bine chiar in comparatie cu GS-ul,se simte lipsa de cilindree dar e motocicleta super echilibrata.

Ca sa-i raspund si lui Brake,am luat-o de la Oradea de la un tip. Cred ca ai sunat si tu ptr. ea ca mi-a zis ca a mai fost cineva interesat de la Pitesti. Eu n-am mai stat pe ganduri,m-am suit in masina si m-am dus s-o iau.

Numai bine.

Da, un labagiu.nu a avut curajul sa recunoasca k a vb cu tine despre vinzarea ei si k ti-a vinduto tie.baga tot felul de texte k ce si cum.un terminat, un distrus sa-l fuck.daca as da ochii cu el las agatza in cui ,mama lui de ........... javre de oameni sunt unii.

Link spre comentariu

Numai bine.

S-o stapanesti cu placere si pe asta, si sa va traiasca bebele!
Link spre comentariu

@ivanp mecanismul de actionare al ambreaiajului este identic cu cel de pe suzuki srad 600 (aici este pozitionat pe capac) si e plin netul de ele la dezmembrari.

Salut,

Multumesc de info - tot as fi preferet unul nou la 2 mil versus unul second la 1 milion (nu ca m-ar scoate banii din casa!).

Stima,

paul

Da, un labagiu.nu a avut curajul sa recunoasca k a vb cu tine despre vinzarea ei si k ti-a vinduto tie.baga tot felul de texte k ce si cum.un terminat, un distrus sa-l fuck.daca as da ochii cu el las agatza in cui ,mama lui de ........... javre de oameni sunt unii.

:)))

vad ca a fost interesanta interactiunea ta cu el.

stima,

paul

Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Eu de multi ani merg pe Ariete cand vine vorba de produse fabricate din cauciuc (simeringuri, burdufe telescop, etc).

M-am chinuit ceva pana am gasit simeringuri de furca fiindca nu stiam ca le vand sub brandul ARI. Dupa lamurirea problemei mi-am dat seama ca sunt la vanzare cam peste tot.

Si despre All Balls am auzit pareri numai bune, insa nu am folosit.

Erau ceva mai scumpe decat Ari-urile cand am facut eu cumparaturi anul trecut (si ele, la randul lor, mai scumpe decat Athena, Saito, etc), asa ca am mers pe mana italienilor.

Link spre comentariu

Salut,

Multumesc de info - tot as fi preferet unul nou la 2 mil versus unul second la 1 milion (nu ca m-ar scoate banii din casa!).

Stima,

paul

:)))

vad ca a fost interesanta interactiunea ta cu el.

stima,

paul

da ,Paul a fost ,k ma tot ducea cu vorba si in final a zis k nu-l mai lasa femeia so vinda .am vrut sa-i trimit 100 e avans si mi-a trimis contul si cind sa-i pun k nu mai e nevoie .k una si alta.plus ca nu a lasat nici un cent din pretul afisat.3950 e.si expira si ITP-ul in citeva zile.eu am avut un bmw m-am inteles cu un om de la CT sa-l tin pina la jumatea lui septembrie k omul a lasat avans si gata era a lui.nu m-am mai urcat pe ea nici un metru si el ma vrajit cu ale lui.BULANGIU.cu din astia sa nu ai deaface.noapte buna d-nul paul.mai vb.

Link spre comentariu

S-o stapanesti cu placere si pe asta, si sa va traiasca bebele!

Mersi mult Bogdane,am vrut sa vin sa va salut la Vama Veche dar nu stiam cum sa trec de gardul ala!

Imi pare rau ptr tine! Chiar nu stiu ce ai vorbit tu cu el,eu l-am sunat duminica iar luni m-am dus si am luat-o,mi-a mai lasat si la pret si mi-a dat si o gramada de accesorii.

Oricum nu trebuie sa-ti para rau,vor mai aparea mobre,poate chiar mai bune!

Succes!

Link spre comentariu

Saptamana trecuta mi-am luat si o Dragstar 1100 in loc de scuter...Consum de vreo 3,6% in oras.La iarna urmeaza bobber-izarea.E din 2000 si are abia 11700km.Se asorteaza cu tatuajele

Link spre comentariu

Si-am dat o fuga in Vama in acest w-end.

ce am descoperit:

atentie cand mai pun benzina in drum spre Vama, in Mangalia la Rompetrol, nu e bine pt ulei

am zis sa mai apas odata pe butonelul de la ungatorul de lant; l-a uns bine, tot lantul si bonus inca jumatate de mobra (a ramas apasat butonelul, de acum o sa fiu atent dupa ce il apas, fiti si voi atenti sa se ridice la loc)

bine ca nu sunt curbe pe acel traseu, aveam jumatatea stanga de roata spate uleioasa toata

asa ca acum trebuie sa pun din nou ulei, si era asa bun cel pus de Fabio... deci unde mai gasesc ulei de drujba?

partea buna (am martori):

am facut plinul vineri seara in Mangalia, am mers dupa pana in Vama si m-am fatatit putin pe acolo

duminica am plecat spre Buc

cand am ajuns in Buc acasa (drumul Taberii), aveam stinsa doar o liniuta din cele 5 de la benzina (numar de sus in jos da? :D)

(partenera de drum, calare pe mobra ei, Yamaha MT din 2008, a facut plinul de 3 ori in acest timp)

insa parca tot aud un zgomot in mers, ca si cand s-ar freca niste metale, in partea stanga a Stromului (nu cred ca e lantul)

si am auzit acest zgomot destul de des cand am trecut pe langa alte DL650

nu se aude tot timpul

Link spre comentariu

Se poate intari arcul pe spate si alfel decat din robinet? S-a urcat un prieten de vre-o 100 kg

si mi s-a parut ca se lasa cam mult, eu il tin la maxim de tare, rebound-ul ala are vre-o treaba?

Face ceva?

Multumiri!

Link spre comentariu

.... si cand merg cu bagaje mai urc inca 80kg pe ea

80 kg de bagaje?!?.. aparat de sudura, menghina si o roata de tractor just in case? :P

Cam aiurea gandit arcul ala.. hai sa zicem ca greutatea aia de 75-80 e medie(desi eu zic minima), dar pentru bagaje si pasager nimic in plus?

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic